Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szard le, menjél, mint Móni....tuti szerencséd lesz
Az ziher, hogy bármelyikünk indult volna el, szarrá ázunk... tipikus szőke szerencse
Akkor ez az esőzés jól jött neked, mert szépen kiszűrte a pollent a levegőből.
Egyik nap saras eső (nem elírás és savas, hanem saras) esett.
A Szaharából jött egy nagy porfelhő, az eső meg lehozta. Nem felénk volt a legdurvább, de amikor délután megláttam a kocsimat nem értette esőzés után miért vannak rajta foltos esőcsepp nyomok.
Nekem az orrom szokott nyálkásodni, tudom milyen szar, főleg, ha sok a pollen
De ha a megázást nézzük akkor tényleg mákja volt. Én nem mentem volna motorral ma sehova.
Viszont szombaton azzal szeretnék menni Balatonra, csak félek gatya idő lenne. vasárnap jönnék haza, akkor se ír semmi jót.
Max. megázott volna. De volt esőruhája.
Nem kell az esőtől annyira parázni, szépen lehet esőben is haladni.
Kivéve amikor elered, mert akkor nagyon tud csúszni a nyálkásodás miatt.
Ugye azt érzed, hogy mákod volt....egész nap esett, reggel alig állt el, majd pont mielőtt elindultál... hát, elég mákod van!
gsx650f Tegnap beindultam én is, hogy esetleg csere. Kecskeméten volt egy jó ajánlat 1098 ezerért kék kevés km-el, motorbeszámítással. Gondoltam, hogy megnézem. Már nem volt meg. 1 nap alatt megvették.
hát az enyém olyan 5 körül pörög,lehet egy picit fölöte is talán 90 nél.remélem ha felrakok egy 16 os f.kereket jobb lesz
akkor félig kössz! de remélem meglesz a másik is
100nál 5 ezret pont tegnap néztem 90nél azt hiszem 4500 de nem biztos.
A fele már megvan:-) A másik felét még keresnem kell, csak feljöttem a garázsból és azóta leszakadt az ég.
a tied mennyit pörög 90 nél?
Helló Cutter!Meg tudtad nézni a csutkáidat?Ha megvan akkor beszéljük meg a részleteket email ba oksi Elöre is kösz!
Az enyémen 16-39-es van
elbírna az bármekkorát...csak harmadiktól fölfelé már lassulna..
..de legalább nem ugrik ki alólad...és a kuplung csúsztatás is automata lesz..
megnyugtatlak...a kutya is akkor van jól amikor a nózija hideg és nedves...
Na szóval, elolvasva az újabb hozzászólásokat...hát nem véletlen írtam már délután is, hogy nem csalódtam bennetek
nem értem mi a jó abban, ha folyik az orra valakinek...?
(viszont sejtem, ilyen kérdések miatt vagyok "EX"
Helosztok!Valaki meg tudná mondani nekem hogy gs.en hány fogszámu fogaskerekek a gyáriak?az enyémen most:14,41 van fent.Szerintetek elbirná elöl a 16 ot?
Az Ex.-em azt tanította,hogy "Hidd el kedves..ott jó ahol nedves"
Szárazon állítólag nem annyira jó.
ugyan mit mást várt Hölgyem !
általában a motorosok nem frakkos úriemberek gyülekezete
"Én már távozom, ezt megúsztam szárazon, és bárhogy is számolom, egy cseppet se bánt... Most élek majd, végre szabadon, gond nélkül járok utamon ..."