Ahhoz képest hogy az enyém most egy teljes fényezés és daytona futómű beszerelése után kerül 1,8-ba tökig kiglancolva nem tűnik túl vonzónak.
2-3 éves lényegesen erősebb hatkilóst lehet kapni ennyiért.
De haggyuk a használtakat.
Egy sfv650 egy 100-assal olcsóbb,GSX650F ugyanennyi,DL650 3 kilóval drágább de be lehet alkudni szerintewm hozzá több mindent és még sorolhatnám.
Mindenesetre a 600-as négyhengeresek,amelyek csak a fordulat egy szűkebb tartományában meggyőzőek, unalmasak mellette, élményben bőven alulmaradnak tőle.
Nyugi, megvárunk!
Zoli, Esztergomban kezdünk 10:30-kor. Ahogy a dobogókői úton jössz be, a második körforgónál van egy benzinkút a Tesco parkolóban. Itt agyig nyomjuk, és a GS-esek Balassagyarmaton tudnak majd újra tankolni, a nem GS-eseknek meg Besztercebányán van mindenféle kút. (OMW, Shell, Agip, Slovnaft...)
Egy kis képes ízelítő... Csak hogy tudjátok, a Canada Dry igazi Suzuki fan üdítő. Nem sikerült elég élesre a kép, de a palackon a juharlevélben a következő felirat áll: "Canadian Way of Life"
Ma tesztvezettem az új 2 hengeres Honda CBR500-ast. Szenzációs meglepetés a motor. Zsebre vágja az összes létező 500-as 2hengerest beleértve a CBF500-ast is. Egy teljesen más dimenzió. 2-szer olyan erősnek és nyomatékosnak érződik mint amilyen papíron. Nem tudom, hogy csinálták. Olyan erősnek érzed mintegy 500-as kétütemű cross motort. Emelgeti az orrát /egykerékre azért nem áll/ és szűkívű kanyarban száraz aszfalton elpörög a kerék. Rendkívül dinamikus már 2000-es fordulattól, nincsenek benne lukak, megtorpanások, kegyetlenül húz minden fordulaton, magas fordulaton sem érzed,hogy elfogyna. 150-nél még akkurátusan gyorsul.
A jó szélvédelem mellett úgy ülsz rajta mint egy naked bike-on, tök kényelmes és minden kézre esik. Dögös a hangja is. Futóműve kiváló. Kategóriatársait keményen alázza vezetési élményben. Valamit rettenetesen eltaláltak. Szerintem kasszasiker.
Ha van kedvetek valami hihetetlent megtapasztalni, próbáljatok ki egy ilyet.
Épp várom az Eötvös-ben a Csirkebrassóit Nem bírtam ki, csak feljöttem! Sajna Szentendre és Pomáz között fölmarták az utat, fölötte meg elég kátyús, de azért akad egy jó motornyi széles sáv! Végre megint élek!
2-3 éves lényegesen erősebb hatkilóst lehet kapni ennyiért.
De haggyuk a használtakat.
Egy sfv650 egy 100-assal olcsóbb,GSX650F ugyanennyi,DL650 3 kilóval drágább de be lehet alkudni szerintewm hozzá több mindent és még sorolhatnám.