A többiek már halálra unják, de neked ismét istenítem a metzeller lasertech-et esőben. Szárazon nem tudom, milyen, úgy még nem sikerült tartósan mennem... de esőben már elkoptattam egy szettet, és legközelebb is ilyet kap.
Nem 0-ról indultunk, kb 70-80 volt h eltaposta, addig mögötte mentem, tükörből lesett azóta mióta mögé álltam aztán mutattam, h előre! :) akkor lépett. Jó volt tetszett :) Apró örömök
Tessék nindzsa rakok fel egy képet róla, hogy mégjobban irígykedhess Jusztse kék csíkok vannak a felnin Na miccósz?
Egyébként az S2000-el úgy volt, hogy faluban utólértem, beálltam mögé és intettem neki, h menjünk, miután kiértünk a prérire, kb 3km egyenes szakasz, na és ott ellőtte neki, de kb 120-nál már mellette voltam, aztán meg pápá. Az órát leforgattam, 180-ig mér, alatta volt kb 200. Óra szerint, de addigra már visszavehette, mert elmaradt nagyon.
Kérlek mondjátok meg, hogy mi az eredeti hátsó gumi méret? 130/80 r17 vagy 130/70 r17.
Most 80-as van fenn, elvileg ha 70-es megy fel akkor egy kicsit kisebb lesz a kerék átmérője, nem?
Köszi előre is
400-on nem is, de 1000-en már simán
A helyzet az, hogy ritka az igazán állat sofőr és jó autó kombó, de ha összejön, akkor a GS kategóriát még meg lehet fogni, mert ő keresztbe fogja venni az összes kanyart, te meg kerülgeted a lyukakat és a kavicson csúszkálsz... ki él tovább játék erősen....
Szlovákiában vannak ilyen autósok, hogy elkezdenek kergetni a szerpentinen. Bennük van a versenyszellem.
A múltkor is amikor voltam, végig ott voltak a seggemben, de nem akartam neki húzni, mert ismeretlen szakasz volt, meg előtte csúsztam meg úgy az aprókavicson, hogy azt hittem ottmaradok.
Egy idő után meguntam és eltüntettem a visszapillantómból a szemtelen négykerekűt.
De gondolom nem mentetek 160km/h fölé, ott valahol lépne le a S2000-es... 240 a vége, de egy jó sofőr még szerpentinen is megfog vele... kicsit rendben van az az autó
Sziasztok!
Milyen gumit ajánlanátok hátulra? Most Heidenau K64 van fönn, de nedves úton nem sokat tapad. Szárazon eléggé tűrhető, de nedvesen nem az igazi. Bridgestone Bt45R-ben gondolkodom. Van tapasztalatotok vele?
Köszi előre is
Itt a hiteles:
link