Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetséges,hogy passzol a csapágy méret.
Vagy ha nem,kicseréled olyanra amilyenre szükséged van.
Állítólag...mondom állítólag...a GSXF 750 felni csapágyastól mindenestől passzol a GS-be..csak a fék kitámasztóval kell bohóckodni..
Csinos.
Mittomén............szebb.
..és minek béreljek ha van GS? Nem értem a logikát
Sztem nem 320.. mondjuk nem is 265. Mondjuk fáradt vagyok 2 óra alvás.. és egy egész délelőttös szóbeli vizsga után vagyok
dehoogy...csak..kicsit mutálódik
Amit összeírtál 320 táska nélkül.És bérlés esetén marad a gs.Bár még mindíg ráérsz törpölni ha elmegy a mostani.
Ha................
13 nap km korlátozás nélkül majd két kiló.. nekem sok, annak aki adja annak meg még szerintem kicsit kevés is
Az biztos. De ez ilyen állapotában akkor is túl van árazva.

Összességében ez se lenne drágább aztán ég és föld a különbség a kettő között.
Szerintem bérelj egy DL-t a túrára.
Tudom, hogy nem véletlen. Az emberek amúgy se nagyon mernek ilyen öreg motorokat megvenni, mert könnyen rá lehet költeni többet, mint a vételára és persze egy ilyen idős gépnél sose lehet tudni, mikor mi döglik meg rajta. Még akkor is, ha egyébként karban van tartva.
Aki meg ilyen motorokra vadászik, az ezzel tökéletesen tisztában van és ennek tudatában veszi meg.
Átírás 58
Két gumi 60
Fém fékcső 20
Olaj, + szűrő 20
Fékbetét 20
Láncszett (?) ha kell az legalább 45
Dobozszett istentudja mennyi.. ideiglenesen 2 hengertáska 12ezer
Elmenni érte oda vissza 25
Teló szét össze 30
(a számok hozzávetőlegesek, de nagyjából fedik a valóságot)

Ez így nem kevesebb mint 265 000 forint. Szóval ez legalsó hangon is 500 ezer forintos fejes lenne az ismeretlenbe.

Nem véletlenül nem talált még gazdára
Annyira nem.Nekem már nem kell motort venni.
Nagy baj lenne, ha a full gas már lábasjószágokat is beszámítana
Szerzel lábasjószágot okosban.
A saláta már most is kéne. A disznajak meg nem az enyémek, én csak némi hurka-kolbászért 2 napi dajdajért elmegyek segíteni
Csere GS-re................vagy két hízóra.És nem kell vágni sem.Nem kell a salátakaja utána.
Mondjuk a cikket újra olvastam Ne tettem volna
FR cikkben

Na ez a másik. Mióta áll? Évek óta.. 4-5 biztos. Ami sokat állt azzal az elején mindig gond van. 200-ért elhoznám.. mert rá kéne még dobni legalább 200-at, hogy el merjek indulni vele egy 5ezres túrára. Meg át is kéne írni.. az is van vagy 70ezer forint
Szerintem lehet alkudni belőle, a jóég tudja, mióta ott áll már...
Láttam már. FR cikkben is volt. Bár akkor még 100zal drágábban kellették. Kár hogy kopottas a matricázása.. meg nincs rajta gumi. Elgondolkodtató különben. De csak ha van cash, és a GS meg nincs
Neked találtam, bár lehet, hogy láttad már: motor
Nem vagy semmi! :) Ez már csak nyomokban lesz GS500... :)
Meg kérdeztem 17 e. ft-ért csinál hullámosat.