Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nagyon ciki!
Ki is közösítünk....
Ha alul villás felül szemes és megfelelő hosszú akkor szerintem igen.
Én voltam motoros találkozón...amit a véradás jegében hirdettek meg...és voltam a drag star klub találkozóján...de mivel többnyire velük motorozok.....szinte természetes volt..
..jahh és voltam meglesni az Alsóőrsi mayer felvonulást...de azt nem igazán én akartam..hanem az Ex..
..akkor én most ciki vagyok?

Jahh az SV központi rugósa fölmegy a GS-re?
Az új szerzemény? Az élmény vegyes...
Negatív:
- Használt volt, a Gs-t újonnan vettem. 1,5 évvel öregebb.
- 7-8 decivel magasabb fogyasztás.
- Az egyhengeres járáskúltúrája nem valami szép.
- Nehézkes rá tanktáskát tenni.
- Már volt sérülve.
Pozitív:
- Felényi benne a kilométer.
- A kényelme fényévekkel jobb a Gs-nél.
- Nem rázza hangyásra a jobb karom.
- Mosható a légszűrőbetét.
- A Gs 600-ért ment el, ezt meg 500-ért vettem.
akor már lessz eladó hátsó kerék is, "TÁRCSA NÉLKÜL" ?
Elvileg elment a email.Remélem jó!
pedig ismersz sok motorost !
én még nem voltam motorostalin , így véleményt se nagyon mondhatok, de gondolom a motorostalálkozóknak is megvan a maga bája.
hogy vált be az új szerzemény ?
(drágáim ! mondhatni f@sza idő van napközben motorozni . én
járok ! )
na ja..
na ne nekem kell
Nem sok motorost ismerek, aki találkozókra jár. Talán akiknek nincsenek barátai... Meg az amúgy sem motorozásról szól....
Nohát örülök hogy segítettem.
15 pénz a felni megkérdeztem..és ha sonyka nem veszi meg akkor én rágerjedek a jövő héten..!
Kéne nyitnotok egy új fórumot, ahol szapulhatjátok egymást, ez a topic nem erre való.

világbéke
Szerintem beszélj vele.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Márkatársunk hatására én is elkezdtem nézelődni...de nem nagyon voltam sikeres... Osztrákoknál esetleg bontóban esélyesebb.. :(
Csatlakozom !
igazad van!
Na nekem van egy kérdésem feléd nem tudsz valahonnan sv 650 hátsó felnit szerezni mert sopron környékén nem találtam eddig.
Asszem már kissé tele a tököm ezzel a veszekedős baromsággal.......főleg ,hogy átment fenyegetőzésbe...
Kurvára nem hiányzik ,hogy amikor föltolom ide a pofámat..ezt látom..
Inkább ne pörögjön a fórum...
Elég nekem a kiba Világ feszültségeivel szembesülnöm...és nagyon megköszönném ha ez az oldal a nyugalom szigetévé válna!
Jol erzem hogy nem fogjatok egymast szulinapi zsurra hivni?
Twitteren kéne ezt játszanunk.. mennyi követőnk lenne
Fisi, nem veszed egy kissé túl komolyan ezt az egészet? Na nem mintha zavarna, baromi jókat röhögök az egészen, de nem bírom megállni, hogy ne kérdezzem meg.
Motorozni meg csak motorozással lehet, ahhoz pedig menni kell, akkor pedig pörögnek a kilométerek. Mondjuk ezt neked felesleges mondani, mert tulajdonképpen te sem mész keveset.
En voltam ket citadellan.Az talalkozonak minosul?
Nem minősítem. Ez pusztán a véleményem. Nekem ez, másnak az. Te diszeli díszpinty

Már egyszer kifejtettem a véleményem motoros találkozó témában a topicban..és láss csodát, nem rohantak le, sőt