Normális nyugati fizetésnél ez annyi, mint nekünk 25.000 Ft. De ha az egyéb boltokban kapható GPS-eket nézzük (amik feleennyibe kerülnek), az annyi lehet nekik, mint nekünk kb. 15.000 Ft.
Lehet, hogy madárnak néznek, de nem vagyok az / vagyunk azok. Tudatos vásárló vagyok. A motorozás hobbinak drága, de közlekedési eszköznek méltányos. (biztos sok olyan motoros van, aki beslattyog az üzletbe, rábökdös mindenből a legdrágábbra, osztjónapot. Nekik készülnek az olyan termékek)
Mindenkit, aki motoros. Úgy vannak vele, hogy a motorozás egy drága hobbi, innentől fogva aki műveli, annak sok pénze van és úgyis megfizeti. Sok esetben nem is tévednek a dologgal.
Röhej...a "motoros" GPS készülék (oké, adnak hozzá egy tartót) még mindig kb. 80.000 Ft-ba kerül, amikor 30.000-ért megkapod nem motoros boltban (full Európa térképpel). Kit néznek madárnak?
Üdv! Ez a másik is jó lehet, csak úgy néz ki, mint egy kukásdzseki. Persze, nem divatbemutató ez, lényeg, hogy a célnak megfeleljen - nekem pl. arra, hogy ha elered az eső, szárazon haza/menedékbe evickéljek.
jah vettem én is, van ugye nekem ez a Louis-os a 12.000-s , ami még csak stabilan sem áll, de ez a Lidlis nekem jónak tűnik abszolút stabilan áll és hihetünk ezeknek a szabványoknak sokkal rosszabb nem lehet a védelme sem a Louis-os nál, annyi talán negatívumként hogy nincs kipárnázva a hát felőli oldal, és a varrások sem épp 1. osztályúak, de ár/ érték arányba sztem ott van, nem úgy mint pl a kesztyűjük
kérdésem lenne hogy mikor felrakom az aksit tölteni ami persze nem gondozás mentes, kell -e vele valamit előtte csinálnom? a 6 cellából 3 nál már a Low szinten van, szal elvileg az még jó majd azzal is lesz valami de az egy másik történet
Fiamnak vettem Lidlis hátprotektort. A protektor része elég keménynek tűnik. Védi a kulccsontot is elvileg. Szerintem jó választás az árához képest! Személyesen érdemes megvenni, mert derék részen nem túl nagy az állítási lehetőség. Vagy tudd a derékbőséget! Az rajta van acsomagoláson.
Költözzél már feljebb - hisz úgy is mindig erre vagy megtalálható:-)))
Én még egyszer sem tudtam eljutni a híres pizzázóba - pedig kb. 50km. De sebaj:-) Majd hétfőn talán lesz rá pár perc, hiszen úgy is megyünk a dokinénihez.
a Lidllis gerinc protiról vélemény? ugye keresgettem nem rég mindenhol gerincvédőt utasomnak, de a legolcsobb a Louis-os volt 12 ért, de mivel az van nekem is az nagyon gagyi így ez a Lidlis cucc nem is tűnik rossznak 9 ért! valaki valami vélemény?
kérdésem lenne hogy mikor felrakom az aksit tölteni ami persze nem gondozás mentes, kell -e vele valamit előtte csinálnom? a 6 cellából 3 nál már a Low szinten van, szal elvileg az még jó majd azzal is lesz valami de az egy másik történet
Van egy ilyen!
GS500
3év
32000 km
Léghűtés?Soha Semmi baja nem volt még!
http://youtu.be/9jK-NcRmVcw "kismutató" halad...[/L]
Gondolj bele, ha feljebb lennék... meg is unnátok a "mocskos pofám"!
Blue!
ez olyan.....
Költözzél már feljebb - hisz úgy is mindig erre vagy megtalálható:-)))
Én még egyszer sem tudtam eljutni a híres pizzázóba - pedig kb. 50km. De sebaj:-) Majd hétfőn talán lesz rá pár perc, hiszen úgy is megyünk a dokinénihez.
Én is megnéztem, és nem is rossz.
Viszont erre is kiváncsi lenné:
Másik esőruha
megnézem, és lehet, hogy beszerzek egyet.