A netrisk.hu oldalon van is erre az esetre lehetőség. Ott feketén fehéren le van írva, hogy mennyi lesz az évfordulótól a díj. Tehát válthatsz...
DE! Egy olyan jövőbeni dologról döntesz most, ami jelenleg jó ajánlatnak tűnik. El kell döntened, hogy megrizikózod a mostani váltással, hogy akkor egy még kedvezőbbet elszalassz. Természetesen benne van a fordítottja is, hogy akkor rosszabb lesz az ajánlat... de arra ott az "árgarancia"..., ami "téged véd" a drágítás ellen. Ha lesz egyáltalán drágítás...
Én csak tippelni mernék ebben a helyzetben. Szerintem ember nincs a földön, aki megmondaná, hogy kampányon kívül mennyibe fájnak majd a díjak...
Én remélem, hogy igazatok lesz! :) Írtam egy mailt a KHnak, gondolom válasz majd egy hónap múlva jön... De jövő héten megkérdezem személyesen is valamelyik fiókban. (Hátha találkozom a leendő feleségemmel.. :D Meg kell kérjem a barátnőm, hogy járjon arra ugyanakkor. ;))
kösz a fáradozásod ! bár azt hiszem a szerelő magasabb optimumot mondott.
Így jár a lusta trehány motoros.
Legközelebb időben körbejárom a kérdéseket .
/ami a gumicsere lesz/
Ennek ellenére váltani lehet a kampányban... de az ajánlat csak az évforduló után lép életbe. Így logikus, és én eként értelmezem... Persze a tájékozottságom csak felületes.
Blue, ez régen ment így, 2010 január 1-től kezdve van új rendszer, aki azóta kötött új biztosítást, annak az évfordulója a megkötés után 365 nappal van. :( https://www.generali.hu/Home/R...
igen ezt én is néztem már, ha hayabusám lenne ugyan annyi lenne a bizt. mint a gs-re, Mo-n a biztosítók még a Jawa korszakában élnek... de úgy olvastam valahol hogy januárba változik
Nézd meg a kalkulátorokat. Mindegyik kérdezi a köbcentit. Nem az érdekli, hogy 200, vagy 2500... hanem, hogy 50, 125, vagy nagyobb, mint 350. Kocsiknál még van jelentősége, de motoroknál 350 fölött semmi...
"Sport-Touring-Enduro"
"Street"
"Naked"
;
"Funbike"
stb. stb.
A "keverékeknél" melyik inkább? Ember nincs a Földön, aki megmondja... sajnos.
A Chopper, és Cruiser egyértelműbb kategória. De a többi egy nagy katyvasz... hiszen a gyártók mindig új "hasznosítási formákat" ötlenek ki, új kategóriákat teremtenek, célozgatják a piacokat ezzel, és közben mindvégig "Motorkerékpárról" cikkezik a jogszabály. Itten lehet a kutya elásva... aztat gondolom...
Érdekes kérdés... beszélünk róla... és reklámozzuk a KH-t. Örül a marketinges az tuti... ezért van kitalálva a teljesség igénye nélkül.
ezé most nem jár egy fél markolatfűűtéééésssssssss?
Passz
Aszonyság július 1.-ig dolgozott, de erről nem kapott ezek szerint infót.
DE! Egy olyan jövőbeni dologról döntesz most, ami jelenleg jó ajánlatnak tűnik. El kell döntened, hogy megrizikózod a mostani váltással, hogy akkor egy még kedvezőbbet elszalassz. Természetesen benne van a fordítottja is, hogy akkor rosszabb lesz az ajánlat... de arra ott az "árgarancia"..., ami "téged véd" a drágítás ellen. Ha lesz egyáltalán drágítás...
Én csak tippelni mernék ebben a helyzetben. Szerintem ember nincs a földön, aki megmondaná, hogy kampányon kívül mennyibe fájnak majd a díjak...
Járd körbe. Most van rá egy lehetőség.
Így jár a lusta trehány motoros.
Legközelebb időben körbejárom a kérdéseket .
/ami a gumicsere lesz/
Köszönööööööööööööömmmmmmmmmmm!
https://www.generali.hu/Home/R...
Hány megabájt? Feltöltés utáni azonnali leszedéssel nem okozol galibát... vagy PENDRIVE, és előszilveszter...
hát már ezzel kínlódok egy ideje.
túl optimista voltam.
de nem adom fel!
még gyúrok egy kicsit.
a baj, hogy nem lehet szétszedni kisebb kiterjesztésre.
"Sport-Touring"
"Touring-Sport"
"Sport-Touring-Enduro"
"Street"
"Naked"
;
"Funbike"
stb. stb.
A "keverékeknél" melyik inkább? Ember nincs a Földön, aki megmondja... sajnos.
A Chopper, és Cruiser egyértelműbb kategória. De a többi egy nagy katyvasz... hiszen a gyártók mindig új "hasznosítási formákat" ötlenek ki, új kategóriákat teremtenek, célozgatják a piacokat ezzel, és közben mindvégig "Motorkerékpárról" cikkezik a jogszabály. Itten lehet a kutya elásva... aztat gondolom...
Érdekes kérdés... beszélünk róla... és reklámozzuk a KH-t. Örül a marketinges az tuti... ezért van kitalálva a teljesség igénye nélkül.
Én úgy vettem ki, hogy vannak a MOTOROK és vannak a Robogók....
Vagyis a RENDSZÁMOS és a RENDSZÁM NÉLKÜLIEK...
Ez a lényege....
Hiszen a CCM-it felváltotta itt is a KW, LE.....
Bár érdekes, hogy új kategória a 4 kerekű motor:-) Vagyis a quad (gondolom, hiszen a kisautókat kivették, mert azt csak "B"-vel lehet vezetni.)