Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennél egy fokkal lehetne nehezebb...
hogy hol, azt nem tom, de hogy kinél, azt igen: MELINDAAAAAAAAA!

ezé most nem jár egy fél markolatfűűtéééésssssssss?
És mondá az Úr :ez szép !
JAaaaaaaaaaaa

Passz
Aszonyság július 1.-ig dolgozott, de erről nem kapott ezek szerint infót.
Szerintem akkor sincs köze hozzá, max egy jó statisztikai adat....
Na és ilyen egy jól olajzott lánc!
Kis segítség!
Hol jártunk?
A mostani díjakat egy évig nem változtathatják.
A netrisk.hu oldalon van is erre az esetre lehetőség. Ott feketén fehéren le van írva, hogy mennyi lesz az évfordulótól a díj. Tehát válthatsz...

DE! Egy olyan jövőbeni dologról döntesz most, ami jelenleg jó ajánlatnak tűnik. El kell döntened, hogy megrizikózod a mostani váltással, hogy akkor egy még kedvezőbbet elszalassz. Természetesen benne van a fordítottja is, hogy akkor rosszabb lesz az ajánlat... de arra ott az "árgarancia"..., ami "téged véd" a drágítás ellen. Ha lesz egyáltalán drágítás...

Én csak tippelni mernék ebben a helyzetben. Szerintem ember nincs a földön, aki megmondaná, hogy kampányon kívül mennyibe fájnak majd a díjak...

Járd körbe. Most van rá egy lehetőség.
Én remélem, hogy igazatok lesz! :) Írtam egy mailt a KHnak, gondolom válasz majd egy hónap múlva jön... De jövő héten megkérdezem személyesen is valamelyik fiókban. (Hátha találkozom a leendő feleségemmel.. :D Meg kell kérjem a barátnőm, hogy járjon arra ugyanakkor. ;))
kösz a fáradozásod ! bár azt hiszem a szerelő magasabb optimumot mondott.
Így jár a lusta trehány motoros.
Legközelebb időben körbejárom a kérdéseket .
/ami a gumicsere lesz/
Nnna, most jött vmi pdf.

Köszönööööööööööööömmmmmmmmmmm!
Ennek ellenére váltani lehet a kampányban... de az ajánlat csak az évforduló után lép életbe. Így logikus, és én eként értelmezem... Persze a tájékozottságom csak felületes.
most nézzed meg!
Blue, ez régen ment így, 2010 január 1-től kezdve van új rendszer, aki azóta kötött új biztosítást, annak az évfordulója a megkötés után 365 nappal van. :(
https://www.generali.hu/Home/R...
FTP?
Hány megabájt? Feltöltés utáni azonnali leszedéssel nem okozol galibát... vagy PENDRIVE, és előszilveszter...
Hmm.Betömörítetted? Milyen emiled van? Próbáld óriás fileként átküldeni, hátha...

hát már ezzel kínlódok egy ideje.
túl optimista voltam.

de nem adom fel!

még gyúrok egy kicsit.
a baj, hogy nem lehet szétszedni kisebb kiterjesztésre.
igen ezt én is néztem már, ha hayabusám lenne ugyan annyi lenne a bizt. mint a gs-re, Mo-n a biztosítók még a Jawa korszakában élnek... de úgy olvastam valahol hogy januárba változik
Küldtél? És hova küldtél?Mert nem kaptam...
Nézd meg a kalkulátorokat. Mindegyik kérdezi a köbcentit. Nem az érdekli, hogy 200, vagy 2500... hanem, hogy 50, 125, vagy nagyobb, mint 350. Kocsiknál még van jelentősége, de motoroknál 350 fölött semmi...
Itt válik érdekessé az Eurotax lefordítása:

"Sport-Touring"
"Touring-Sport"

"Sport-Touring-Enduro"
"Street"
"Naked"
;
"Funbike"
stb. stb.

A "keverékeknél" melyik inkább? Ember nincs a Földön, aki megmondja... sajnos.

A Chopper, és Cruiser egyértelműbb kategória. De a többi egy nagy katyvasz... hiszen a gyártók mindig új "hasznosítási formákat" ötlenek ki, új kategóriákat teremtenek, célozgatják a piacokat ezzel, és közben mindvégig "Motorkerékpárról" cikkezik a jogszabály. Itten lehet a kutya elásva... aztat gondolom...

Érdekes kérdés... beszélünk róla... és reklámozzuk a KH-t. Örül a marketinges az tuti... ezért van kitalálva a teljesség igénye nélkül.
?

Én úgy vettem ki, hogy vannak a MOTOROK és vannak a Robogók....

Vagyis a RENDSZÁMOS és a RENDSZÁM NÉLKÜLIEK...
Ez a lényege....
Hiszen a CCM-it felváltotta itt is a KW, LE.....

Bár érdekes, hogy új kategória a 4 kerekű motor:-) Vagyis a quad (gondolom, hiszen a kisautókat kivették, mert azt csak "B"-vel lehet vezetni.)