Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

Ha jól sejtem illik újra cserélni a kipufogó tömítést, ha leveszem a kiput. Hol célszerű ezt megvenni? Ismertek valami olyasmi helyet BP-en ahol kb, mindent meg tudok venni a GS-hez korrekt áron?

köszi.
én náluk vettem a Faco-t, mutatták mi a baja, és annak tudatában vettem meg. de előtte használták keményen,nem egyből olaszból érkezett. nehéz manapság jó motort venni,.
Ott van ott van! De motorból sosem elég! :))
Szeva'! Sose jársz arra és akkor, amikor én!
Ha valamit szeretek benned Hápi elvtárs, akkor az a szerénységed! Minek neked a Busa? Ott van az ezres vadorzód! Vagy már megint lemaradtam valamiről?
Majd ha a Busa szeretne téged Apukám! Akkor... (Ilyen ribanc ez... látod!)
Mit szerényebben? Tényleg szeretnék egy Busát :)
Tiszteletem Ellentengernagy -úr
Ennyire nem mélyedtem el a kérdésben... De nem is szeretnék...

(Most jó, most nem, most jó, most nem... megálltam... )
És ezt valahogy úgy gondoltad, hogy a villogás ütemét én adom hozzá?
Ég, nem ég, ég nem ég, ég nem ég, ééééééééééééééééééééééggggg, kiégett.
Szerényebben!
"A távolságot, mint üveggolyót..." Megkapod...
Ezzel nincs problámám :))

De egy Busát akkor is szeretnék.........
Jól mutatnál közben... villogó féklámpával...

Én meg dugni, dehát kinek mi.
Ettől függetlenül egy villogó féklámpa se lenne rossz.
Hát én egy Busát is szeretnék :)
Szóval PropTech-es. Mik vannak.
Köszönöm az infót.
Ahogy Era írta. Hawk a forrás... beszerzésileg és beszerelésileg is... no, és nem utolsó sorban minden számítógépes Suzuki motor "átprogramozója"... apróságok, de eddig beváltak a módosítások. Totál legál! Ez a lényeg. Garanciával.
Vagy bigoneoszi-t a gsxr 1000 topicban ő csinál villogást.
az akmt.hu-n keresd Hawk nick alatt, a taglistában.
Az évadzárón volt egy Busa és abban villogó féklámpa volt. Nem tudja valaki a kontaktot megadni nekem, vagy megmondani honnan lehet ilyen villogó cuccot venni?

Amikor hátul mentem és a többiek egy emelkedőn mentek fel és mindenki fékezett a Busa messze jobban látható volt. Én is szeretnék olyat (mármint villogást, nem Busát )
hát már igen erősen ezek vannak.

meg a ki/be/elibénkrohangáló, alig látó autósok, és a szaporodó húúúbasszamegnemlátodhogyjövöööööööök?

Hát ez lehet,a magyar izzók 5w-osak,a japó meg 3,4w!Tegyél bele ledet,de ha rám hallgatsz,színazonosat!Amilyen a búra,olyan színüt.Bár kicsit magasabb a vényük ezért vakitóbbak is lesznel éjjel.
ejj,markatarsak!olyan szakmai kerdesem lenne..hogy a Gs500 orajaba cserelnem az izzot..amit kivettem izzot azon nemvolt semmilyen felirat,a reflektor jelzoen volt asszem 12v 1,7w az index jelzoen pedig 12v3w.A kerdesem pedig az hogy mindegyik izzo azonos lenne es esetleg az elozo tulaj volt balfek vagy tenyleg kulonbozo kellene bele?
Koszonom!
Papiron nem tudom,de mailban mehet!Ha nem gond ingyen!Nem volna fer pénz ezért elfogadni egy motorostól.