Üsd be a topic keresőjébe a "róna fékbetét" kifejezést. Kidob egy csomó hozzászólást a témában. Nekem is ez lesz a DL-ben... mert kit érdekel a gyakorlati optimum, ha ötödébe-tizedébe kerül a Róna-betét! Fogyjon el kétszer olyan gyorsan... még akkor is beljebb vagy pár garnitúrával!
Egyébként éppen az elmúlt hetekben "cikkeztünk" róla...
Oké, az rendben van, de biztos van egy gyakorlati optimum, nem?
pl. az autóm gyári betéttel elment eddig 95800km-t még bírja, 95%-ban Bp-en használom. De pl. az utángyártott kb 20000km-rel hamarébb elfogy, de fékhatás stb kb. ugyan az.
foggalmam sincs !
nekem annyi dolgom volt , hogy időre odamenjek
elszíjjak 5 cigit . mutatták milyen, márka hány le.-ig
ajánlott, meg egyéb hasznos tippet , tanácsot kaptam extrába.
oszt ennyi . én abszolút "felhasználó" vagyok .
Na igen, én is gondolkodtam ezen, vagy pedig szélesebb sávban van rajta ferodol. Persze ezt tegnap nem néztem össze, amikor este egy pár négyzetméteres tárolóban a telefonom fényénél cseréltem a betétet. De rámérek majd a régi és az új tárcsára átmérőileg, kíváncsi vagyok, mivel ezentúl akkor erre is figyelnem kell! És akkor emiatt lehetett, hogy hétfőn majdnem kiment alólam fékezéskor a gép, vizes úton csak első fékkel nagyot fékezni nem nyerő. És ekkor még a szokásos kis tempó-kis fékezéseknél, nem vettem észre, hogy alig fog a hátsó. Most viszont újra atom! Ezt a furán kopottat meg majd lecsiszolom, pár hónapnyi adag van még rajta.
Pár napja itt kértem gyors segítséget lánccsere ügyben.
Már meg is történt. Gyors pontos,korrekt történet .
Ennyi reklámot megérdemel!
Itt is megköszönöm tsanyi-nak
az elmúlt napokban érdekes jelenséget tapasztaltam, kezdett elmenni a hátsó fékem, akárhogy is tapostam, alig, majd egyáltalán nem fogott. Benéztem a tárcsa mellé, több mm-nyi ferodol volt még rajta, fékfolyadék elég. Na tegnap erre hazaértem, szétkaptam, hogy berakom a tartalékot, erre mit látok, a tárcsa mellett kilógó ferodol, ami ugye nem kopik, szépen össze tud támaszkodni. Na így aztán tényleg hiába nyomtam, a tárcsa szépen elforgott köztük. Újabb érdekes hiba, ami talán még nem fordult elő itt, de lehet, érdemes néha ellenőrizni!
Nemtom, ez milyen számozás, de úgy találtam a neten, hogy az 54-es az XL. Nekem általában L-es ruhák kellenek, de mindig vannak kivételek. És nyilván, csak miután felpróbáltam, mert látatlanban nem adok ki 65ezer Ft-ot.
fireblade600!
hogy sikerult kiszedni a beleszakadt csavart?a 2belso csavar nekem is eleg gazul nez ki..igy nem tudtam lefesteni a kipufogot...meg persze kivenni sem tudtam a belso csavarokat..pedig vagy ket napig aztattam csavarlazitoval..megsem mozdult utana meg az egyik imbusz ki is ugrott a csavarbol..szepen nez ki..remenytelen..igy hagytam...
Csattoltam egy képet is, csak nem akar megjelenni................. mindegy én jót röhögtem :)