Szia! Az átalakított gyári kipufogódobod nem túl hangos nagyobb sebességnél? A rendőr ellenőriztetheti, hogy a kipufogó a megengedett zajszint alatt van, nem?
Az a lényeg, hogy egészséges legyen a picúr! Ez az infó már 100 %? Drukkoltam, hogy fütyköse legyen a trónörökösnek, hisz arra pályáztál nagyon. Mindegy.... gondolom majd legközelebb összejön... Pusz nektek!
egész szépekköszi, ball felső részen van a "műszerfal" felül akét háttérvilágítás és alat a 4 egyéb visszajelző azon vezetékek egy kötegbe mennek a fordulatszámmérővel de az sajna nincs jelölve arajzon
még zase h honnan erednek, azért hálás kössz
Ja és ÜDV LEHO a fórumban;)
Én egyszer tavaly úgy lemostam melóhelyen, hogy nekem sem akart beindulni, durrogott, egyhengerezett, meg minden. Mondjuk rendesen telibelocsoltam a blokkot és a tank alját... Hagytam fél órát száradni, pöcc-röff. Viszont esőtől még sosem volt gondom, pedig látott már pár vihart is.
Ma golyóztak a motorom szemei..., mármint a két analóg műszer.
Valamitől kilazultak és minden bukkanónál nagyot ugranak.
Hétvégén meghúzok mindent csavart, mielőtt szétesik alattam a szerkezet.
Van itt egy pár rajz, különböző évjáratokhoz (de hogy melyik melyik...?), viszont ezeken nincs a műszer rajta, mivel nem tartozik ilyen szempontból az elektromos rendszerhez.
Erről a két rendőr jut eszembe, akik a kutyával járőröznek. Az egyik leguggol a kutya mellé, a másik kérdezi:
- Mit nézel?
- Semmi, csak az előbb valaki azt mondta, "nézd már azt a kutyát azzal a két f...sszal..."
Most akkor neked kettő van, vagy mint egy grafittin:
"Mária! Ne hazudozz tovább! József bevallott mindent!"
Egyébként ez a csapat igazi esőmenő, mégse ázott be még senkinek sem a gyújtása!Le kell követni a gyertyapipától a trafiig mindent, nincs-e repedés, kidörzsölődés, stb, mert ez csak áthúzás lehet!
Üdv itt a fórumon!
Beázós gondról még nem nagyon hallottam itt, de lehet, hogy csak nem emlékszem. Hátha ír rá valaki.
Alapból a gyertyapipáknál és a trafónál lehet beázás, én ott keresgélnék.
( a banditos viccen jót nevettem én is... )
még zase h honnan erednek, azért hálás kössz
Ja és ÜDV LEHO a fórumban;)
Valamitől kilazultak és minden bukkanónál nagyot ugranak.
Hétvégén meghúzok mindent csavart, mielőtt szétesik alattam a szerkezet.
- Mit nézel?
- Semmi, csak az előbb valaki azt mondta, "nézd már azt a kutyát azzal a két f...sszal..."
Most akkor neked kettő van, vagy mint egy grafittin:
"Mária! Ne hazudozz tovább! József bevallott mindent!"
Idővel fénykép is kell!
Te Erik khöömmm, tudod az a fuga khöömmm, garanciában khöömmm...
Beázós gondról még nem nagyon hallottam itt, de lehet, hogy csak nem emlékszem. Hátha ír rá valaki.
Alapból a gyertyapipáknál és a trafónál lehet beázás, én ott keresgélnék.
Elmentem érte, de nem lett benne több!
A regelést szerintem elrontottad, mert üres az adatlapod!
Ez itt Nem szokás!
Az iker az olyan mint a skizofrén?