Na, Teddy megelőzött.
Talán már volt róla szó, de nem árt tisztázni. Az ilyen hosszú hétvégék úgy szoktak történni, hogy akik tudnak, már péntek délután/este lemennek. Természetesen ekkor van idő egy jó kis dumapartira. Aztán akik pénteken nem tudtak jönni, azok érkeznek szombat reggel, és együtt indulunk a túrára. Érkezés vissza Bajára, és újfent buli!
Na, most rád nézve a dolog úgy áll, hogy akár Te is átjöhetsz már pénteken, ha gondolod. Szombaton viszont már kötelező! Ezt neked kell eldönteni! Szállás sátorban. Sőt, szerintem ha van moccos cimbid, ő is jöhet minden további nélkül.
Egyelőre GS 400-asról sem tudok itt. Ha lenne is, nem gondolom, hogy sorban lenne a polcon fesszabbályzó.
Szóval nem azért nem kaptál választ, mert valaki titkolja... azért nem kaptál, mert nem akarták 100-an beírni, hogy: "NINCS", "NEKEM SINCS", "ÉS NEKEM SINCS"... stb.
hej, ha csak 1 napos túra lesz, amit Teddy szerint jun 5.-én kell véghezvinni a túlzsúfoltság végett, akkor meg, hogy fogjátok megízlelni a csodás vajdasági pálinkát?
épp ez az, hogy nem ér oda semmihez semmi. már átvizsgáltam az egészet. na majd, ha minden igaz, hétvégén 10 fok, berobbantom a kicsikét, és meglátjuk közösen
Amit észrevettem annak idején, hogy a pipához menő gyújtókábel hozzáér a szelepfedélhez, ha nem jó szögben van feltéve a pipa. Én szépen kifordítottam a menetirányra merőlegesen a pipát, és úgy sehovasenem ért már a "madzag". Bár, ez 2-3 perc után nem büdösödhet...
Nekem is előfordul néha, amióta csak megvan a gép. Csak hidegindítás után és csak pár percig, de a lényeg: nem mindig! Szerintem csak feldob valamit az első gumi a kipufogóra még melegen, az ráragad, viszont a menetszéltől ilyenkor még nem érezni, bár az tény, hogy megállás után sem. Viszont induláskor, mikor melegszik, olyan égett gumi-műanyag-aszfalt szag van kicsit. De mire bemelegszik elmúlik, és soha nincs vele gond. Először persze én is gyorsan leállítottam, körbenéztem, olaj folyik-e, rálóg-e valami kábel a blokkra (gyújtáskanóc), de semmi ilyesmit nem leltem. Újraindít, hazajön, persze elmúlt, és aztán hónapokig semmi. Aztán egyszer megint, gyors ellenőrzés, helyzet ugyanaz, gond nuku. Szóval neked is, ha csak néha-néha van ilyen, akkor szerintem nincs baja, csak a szutykos utak...
igényelnék egy kis infót...
amikor jár a motor, már 2-3 percetől égett szerű büdös szag van. azt vettem észre hogy a bal henger nél valami. de nemtudok rájönni mi lehet, hogy mitől lehet az a büdös
Talán már volt róla szó, de nem árt tisztázni. Az ilyen hosszú hétvégék úgy szoktak történni, hogy akik tudnak, már péntek délután/este lemennek. Természetesen ekkor van idő egy jó kis dumapartira. Aztán akik pénteken nem tudtak jönni, azok érkeznek szombat reggel, és együtt indulunk a túrára. Érkezés vissza Bajára, és újfent buli!
Na, most rád nézve a dolog úgy áll, hogy akár Te is átjöhetsz már pénteken, ha gondolod. Szombaton viszont már kötelező! Ezt neked kell eldönteni! Szállás sátorban. Sőt, szerintem ha van moccos cimbid, ő is jöhet minden további nélkül.