Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, Teddy megelőzött.
Talán már volt róla szó, de nem árt tisztázni. Az ilyen hosszú hétvégék úgy szoktak történni, hogy akik tudnak, már péntek délután/este lemennek. Természetesen ekkor van idő egy jó kis dumapartira. Aztán akik pénteken nem tudtak jönni, azok érkeznek szombat reggel, és együtt indulunk a túrára. Érkezés vissza Bajára, és újfent buli!
Na, most rád nézve a dolog úgy áll, hogy akár Te is átjöhetsz már pénteken, ha gondolod. Szombaton viszont már kötelező! Ezt neked kell eldönteni! Szállás sátorban. Sőt, szerintem ha van moccos cimbid, ő is jöhet minden további nélkül.
Szia Pacikóóó!

Én még visszaszámolok mindkettőre, de már nem sokáig!
Ott ám. Jövő héten letelefonozzuk, hogy mit tudunk eddig. Hívlak majd!
Sziasztok! Még élek és motorozom! Mikor lesz már évadnyitóóóó!
hoppá, nem is hülyeség.... ott lesz a gyülekező?
Áthozod Bajára estére...
Hali!

Egyelőre GS 400-asról sem tudok itt. Ha lenne is, nem gondolom, hogy sorban lenne a polcon fesszabbályzó.
Szóval nem azért nem kaptál választ, mert valaki titkolja... azért nem kaptál, mert nem akarták 100-an beírni, hogy: "NINCS", "NEKEM SINCS", "ÉS NEKEM SINCS"... stb.

Ajánlom figyelmedbe valamelyik motorbontót.
nekem nem igazán..

hej, ha csak 1 napos túra lesz, amit Teddy szerint jun 5.-én kell véghezvinni a túlzsúfoltság végett, akkor meg, hogy fogjátok megízlelni a csodás vajdasági pálinkát?
Fesszabályzója nincs valakinek gs400-hoz?
mindjárt mindjárt
Ha így folytatódik, lesz ebből gúten ábend is!
Akkor guten tág!
guten morgen
épp ez az, hogy nem ér oda semmihez semmi. már átvizsgáltam az egészet. na majd, ha minden igaz, hétvégén 10 fok, berobbantom a kicsikét, és meglátjuk közösen

ami a túrát illeti, alakulgat ám szépen !
Halihó
De látod... a GS maga a TŰZ!
Hali!

Egy mosás nem árthat!

Amit észrevettem annak idején, hogy a pipához menő gyújtókábel hozzáér a szelepfedélhez, ha nem jó szögben van feltéve a pipa. Én szépen kifordítottam a menetirányra merőlegesen a pipát, és úgy sehovasenem ért már a "madzag". Bár, ez 2-3 perc után nem büdösödhet...
lehet meg kéne mosni?
Óóóó, ha minden jó, jövő hétfőtől szagolgatom picit reggel-este...
Szia!

Nekem is előfordul néha, amióta csak megvan a gép. Csak hidegindítás után és csak pár percig, de a lényeg: nem mindig! Szerintem csak feldob valamit az első gumi a kipufogóra még melegen, az ráragad, viszont a menetszéltől ilyenkor még nem érezni, bár az tény, hogy megállás után sem. Viszont induláskor, mikor melegszik, olyan égett gumi-műanyag-aszfalt szag van kicsit. De mire bemelegszik elmúlik, és soha nincs vele gond. Először persze én is gyorsan leállítottam, körbenéztem, olaj folyik-e, rálóg-e valami kábel a blokkra (gyújtáskanóc), de semmi ilyesmit nem leltem. Újraindít, hazajön, persze elmúlt, és aztán hónapokig semmi. Aztán egyszer megint, gyors ellenőrzés, helyzet ugyanaz, gond nuku. Szóval neked is, ha csak néha-néha van ilyen, akkor szerintem nincs baja, csak a szutykos utak...
én inkább szagolnám
akkor látni kellene
nem az olaj, mert az most lett megcsinálva, olajmentes az egész, mint az uj. de ha nem az akk meg? nem a könyök, nem onnan jön, és ahhoz nem ér semmi.
Azt kell előszór is megállapítani. hogy valami a könyökre ég-e rá vagy a hengerre, vagy valahol szivárog az olaj és az ég.
igényelnék egy kis infót...
amikor jár a motor, már 2-3 percetől égett szerű büdös szag van. azt vettem észre hogy a bal henger nél valami. de nemtudok rájönni mi lehet, hogy mitől lehet az a büdös