Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szóval akkor hogy is?

induljatok 9-kor, és majd megyek Bajára, és majd mindjárt megbeszéljük hogy váljuk be Dipshitet

De ha dumálunk róla, olyan, mint ha nemsokára indulnánk.
Ment mail.
ha Hercegszántónál mentek át akkor ígyis ugyis Baja felé kéne mennem... de mondjuk Somboron találkozhatunk.. azt biztos útba ejtitek.. és nekem se kell akkor az unalomig ismert 55-ös úton mennem, amiben alig van egy két jó kanyar.. meg ez így nekem 50 km-mel rövidebb is

de messze van még tényleg..
Határátkelő?
Próbaként tegyél rá egy autós akksit. Simán vezetékkel össze kell őket kötni: +-t a +-szal.......

Legyen majd vajdasági találkozási pont is , nem szeretem a szegedről bajára vezető utat
nem tudom
kénne vennem egy másik akksit az tuti
ha felrakod tölteni, majd ugy gyújtod be töltőre rákötve?
lehet hogy hülyeséget irtam most, de ez jutott eszembe
Én is látom már a fényt az alagút végén...De miért dúdál ?
sziasztok .

Lenne egy kérdésem.
A bal oldali hengerem alapjáraton nem jár, csak ha felpörgettem 3500as fordulatra, és az akkumáltorom totál szar, szóval arra gondolok hogy már akksi nem képes ellátni a dolgát és amikor 3000-es fordulaton átkapcsol a generátorra akkor már van elég töltés.
Szóval lehetséges hogy az akksi okoza az egészet?
Eddig nem volt semmi gond a mocival és a gyertyák is ujjak.

Kösszi a válaszokat mindenkinek..
Sajnos. De már látni az alagút végét!
na még majd megbeszéljük, van idő.....
sajnos
Hoppá, véletlenül elküldtem félig megírva.
Tehát ha 10 körül tudnánk indulni, akkor szerintem egy 6-7 órás lehet a program, összesen.
Szerintem sok lesz. Figyelembe kell venni, hogy kb mikorra érnek le a szombaton jövők. Ők még lepakolnak, esetleg esznek, majd utána tudnánk indulni.
Attól függően, hogy mik lesznek a látnivalók - várak, mittudoménmik -, ott is megy el idő.
Akkora nem bír lenni. Esetleg Pepitó
Mert én vagyok az egyedüli józanéletű a csapatban!
Ez lesz a GIVI ICE, 45 literes kiadásban, szivargyújtós kivitelben...
egy szolid 400 km megfelel vajdaságban?
de azért pálinkát könnyebb hozni vinni, mint sört... majd felcseréljük . hűtőtáskás is kell
Ja! Majd hoz magával...
a kényszer nagy úr tud lenni
Te nem is iszol pálinkát! Azt nem mondták, hogy lesz sör is...
Csak az a baj, hogy a cuccunk Baján marad. De én nyitott vagyok mindenre. Azaz majdnem mindenre!
Hej hej, itt is lehet buli szombat este ! Kaja, pia, van minden. Vagyis lesz . Ezért hoztam fel a témát igy időelőtt már .