Én ugyan így jártam!
Önindítóra meg sem nyikkant, tolásra simán......... szétszedtem az önindítót, direktbe rákötöttem a 12V ot és fogott, mint a veszett fene..........Akkor most mivan?
Na most lehet röhögni! A kuplung alatti kapcsolóról lecsúszott a vezeték! ááááááááááááááááááááááááááá, Vissza dugtam és lás csodát.pöccc.
Én is hasonlóan jártam.Egész télen nyitott csappal tároltam.Pöccre indult aztán+is állt.Kikaptam a gyertyákat és sok nafta volt rajtuk.Elis zártam a csapot,szívató és gáz nélkül indítottam sikertelenül aztán be lett tolva.Aztán csap kinyit,de szívató ekkor sem kellett.Szóval nekem valószínűleg az úszószintemmel van a bibi,túl nagy.Pedig nyáron és ősszel is állt 1-2 hetet,de akkor nem volt ilyen problémám.Jelenleg nem otthol tárolom a mocit ezért csak tavasszal lessz alkalmam szétszedni a karbrit,de azért a csapot azt elzártam! Remélem csak állítani kell,de lehet,hogy alkatrészt is cserélni kell.Az enyém 400-as de remélem a karbri is azonos az 500-assal.Esetleg valaki tudna kb árat mondani?Köszi.
némi tanácsot kérnék tőletek, legalábbis megnyugtatást!
Most a jó (jobb ) időre én is elővettem imádott GS500amat de igen csak cserben hagyott. első pöccre indult de le is állt azzal a lendülettel, és utána már csak indítózni lehetett indítani nem !
Ez a probléma már egyszer előfordult karácsony környékén én akkor lemerült akkura gyanakodtam és némi töltés rendbe is tette a dolgokat.
Azonban most ez már nem segít, és az ampermérő szerint az akku fullos de a gép akkor sem indul!
Ettől még lehet, hogy mégiscsak a rossz akku a gond, mert csak próbának nem szívesen vennék újat...
Ha valakinek van erről tapasztalata akkor nagyon megköszönném ha tudna segíteni
Eladó egy Suzuki GS 500-as 2004-es évjárat új gumival,új akksival, vezetett szervízkönyvvel,
első tulajtól, kevés kilométerrel....48 Le.
egypeti@gmail.com
A tank egy elcsúszás miatt újra lett fényezve. Azon van matrica, csak a festő kicsit feljebbre rakta az eredeti helyénél.
A hátsó részről + leszedtem .
Eladó egy Suzuki GS 500-as 2004-es évjárat új gumival,új akksival, vezetett szervízkönyvvel,
első tulajtól, kevés kilométerrel....48 Le.
Érd.: 06-70/633-9059
Önindítóra meg sem nyikkant, tolásra simán......... szétszedtem az önindítót, direktbe rákötöttem a 12V ot és fogott, mint a veszett fene..........Akkor most mivan?
Na most lehet röhögni! A kuplung alatti kapcsolóról lecsúszott a vezeték! ááááááááááááááááááááááááááá, Vissza dugtam és lás csodát.pöccc.