Egyébként kb. 99%-ban tartottam az igéretemet, hogy Ti tudjátok meg elsőre.
Előttetek egy órával csak a főnököm tudta. (Ja, meg az apja.. )
A kollégák és a többi barátom majd csak az iwiwről, de nekik nincs napközben netük...
Szóval a "mellékes tömeg" a hétvégén értesülhet először....
Amúgy szilveszterkor Zoli már elmondta volna, de szexmegvonással fenyegettem...és ezt nem merte bevállalni...
Mivel közeledik a "farkas-korszak" ezért a kisördög most kezesbáránnyá változott, legalább is, itthon.
(farkas-korszak, farkasos póz: ül a luk előtt, és vonít...
Szóval itthon most én vagyok a király is, nem csak a királynő...szar ügy...de nem nekem..
"Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!"
Hétközben Mi dolgozunk,Tibkin is!
Blue
Előttetek egy órával csak a főnököm tudta. (Ja, meg az apja.. )
A kollégák és a többi barátom majd csak az iwiwről, de nekik nincs napközben netük...
Szóval a "mellékes tömeg" a hétvégén értesülhet először....
Amúgy szilveszterkor Zoli már elmondta volna, de szexmegvonással fenyegettem...és ezt nem merte bevállalni...
Mivel közeledik a "farkas-korszak" ezért a kisördög most kezesbáránnyá változott, legalább is, itthon.
(farkas-korszak, farkasos póz: ül a luk előtt, és vonít...
Szóval itthon most én vagyok a király is, nem csak a királynő...szar ügy...de nem nekem..
(Marcsi)
(Marcsi)
Én már tudom, bleeeeee...!
Kiváncsi állat vagyok:-) Kiváncsi ki-mikor veszi észre:-))))
A nyúl az egy igazi jellem!Ott ül a fűben,de akkor se szívja!
GRATULÁÁÁÁÁLOOOOOOOOK!
"Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!"
Oszt, jónapot Népek!
Jó móka lehetett, egyszer kipróbálom majd én is, milyen, ha direkt csúszik az ember.