Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

120-130-nál nem okoz gondot a szél idom nélkülin sem (nekem). 160-at is lehet menni egyenes háttal, igaz csak negyed óráig próbáltam. Igazából megszokás kérdése. Viszont fontos hogy a sisak csendes legyen.
Szia!

Nekem idom nélküli, azaz sima GS500 van, bár van rajta egy kis Puig túraplexi, ami több-kevesebb haszonnal bír. Van, akinek nem vált be, de én szeretem, védi a GPS-t, és a kabátot a bogaraktól-víztől.. A 120-130 is simán megy, addig nem zavaró a menetszél, bár az elején biztos szokatlan lesz! Előny viszont, hogy az oldalszél nem tud belekapni az idomba, jobban "átfúj" a motoron, ezt 2008-ban gyakorlatban tapasztaltam Góliáttal, akinek F-es van. És egy sima eldőlésnél (bárkivel megesik) sem sérül, ami nincs.
Árakban nem vagyok otthon, talán más...

... motorosnak párja nincsen!
sziasztok!

márciusra tervezem a kategória váltásomat és a választásom a GS500-asra esett :) ár/érték arányában :)

1-2 kérdésem lenne csupán :)
GS500 jobban tetszik mint a GS500F, de viszont az F kényelmesebb lehet menet közben :S 90-120-as tempó között fejidom nélküli GS kibirhatatlan, elviselhető, elmegy vagy nb1-es? :) (mmint menetszél szempontjából) 500e körül láttam 2003asokat ez igy reális kb ugye? előre is köszi a segitséget

Magyar égen magyar isten...
Ő aztán igazán tartósteszteli a fézert
Keleti tájak nekem is tettszenek, pl a krím félsziget vagy a kaukázus, stb., de azért az alpokban is el tudnék lenni pár napot. Most voltunk ott síelni, nagyon szép utak vannak.
..hogy szétülhette a seggét mire ennyi helyen járt

egyszer már sikerült nekem is megtalálnom, nappalival ki is beszéltük..egyfajta követendő példa ... mondjuk nekünk keletre húz a szívünk leginkább..nem nyugatra
Halihó.

Épp unatkoztam és találtam egy egészen figyelemreméltó adatlapot
lebuktam.....
Pont erre megy ki a játék már egy éve..
Csak azt nem kalkuláltam be, hogy "cserébe" én is kapok valakit, akit most hurcolhatok még cirka fél évig..
Nagyobb súllyal a fogyasztás is több, még jó ha a nyomaték nem csökken...
Marcsi
Láttunk mi is!
Igazi, kőkemény macsó legény! Csak azt nem értettük, miért nem kaptad fel a hátadra azt a kisautót....
... egyszerűbb lett volna..
Blue üzeni, hogy máskor ha tolni kell, tedd azt nyomatékból..
Nem tudtam, hogy felvettek, csak hívtak a kollégák, hogy nézzem meg magam.
Kitoltuk !
Új médiasztár született!

Mikor mész nyilvános mellműtétre?
Láttalak! Annyira erős vagy...!
De benne leszek a mi híradónkban is M1 19:30
A havas elzárt településes anyagra
Mire kell koncentrálni?
RTL KLUB HÍRADÓ 18:30

Nézzétek
Hííííííííííííííí! Így kezdődik.......... előbb a laptop.....aztán ez és az..........
Oszt egyszer csak megyünk motorozni és a Marcsi lesz a vason..

( Bocs Marcsi )
OLvassá má egyel feljebb.....

így járok mikor az asszonyka bírtokba veszi a laptopom:-)))))
De! MIndig odaírja (MARCSI)
"Ezt kb. 18 éve mondta egyszer a férjem apámnak"

- Te Blue! ! ! ! ! Van még valami titok az életeben amit szeretnél megosztani velünk?

Ez most egy Comingout volt ?
Pedig az ördög sosem alszik! (Azért piros a szeme!)
Kicsit alszik az ember éjszakás műszak után és már ezt kapja?

NEM nem voltam férjnél:-)
Bár ha így lett volna csak Ratrak lett volna a befuttttóóóóóó 1 kamionnyi vazelinnel:-)))))
http://www.youtube.com/user/90...

Nesztek Pupákok! Egy kis igazi muzsika: Street Life !
Vazz, ennyi dunyha nincs a világon!