120-130-nál nem okoz gondot a szél idom nélkülin sem (nekem). 160-at is lehet menni egyenes háttal, igaz csak negyed óráig próbáltam. Igazából megszokás kérdése. Viszont fontos hogy a sisak csendes legyen.
Nekem idom nélküli, azaz sima GS500 van, bár van rajta egy kis Puig túraplexi, ami több-kevesebb haszonnal bír. Van, akinek nem vált be, de én szeretem, védi a GPS-t, és a kabátot a bogaraktól-víztől.. A 120-130 is simán megy, addig nem zavaró a menetszél, bár az elején biztos szokatlan lesz! Előny viszont, hogy az oldalszél nem tud belekapni az idomba, jobban "átfúj" a motoron, ezt 2008-ban gyakorlatban tapasztaltam Góliáttal, akinek F-es van. És egy sima eldőlésnél (bárkivel megesik) sem sérül, ami nincs.
Árakban nem vagyok otthon, talán más...
márciusra tervezem a kategória váltásomat és a választásom a GS500-asra esett :) ár/érték arányában :)
1-2 kérdésem lenne csupán :)
GS500 jobban tetszik mint a GS500F, de viszont az F kényelmesebb lehet menet közben :S 90-120-as tempó között fejidom nélküli GS kibirhatatlan, elviselhető, elmegy vagy nb1-es? :) (mmint menetszél szempontjából) 500e körül láttam 2003asokat ez igy reális kb ugye? előre is köszi a segitséget
Ő aztán igazán tartósteszteli a fézert
Keleti tájak nekem is tettszenek, pl a krím félsziget vagy a kaukázus, stb., de azért az alpokban is el tudnék lenni pár napot. Most voltunk ott síelni, nagyon szép utak vannak.
..hogy szétülhette a seggét mire ennyi helyen járt
egyszer már sikerült nekem is megtalálnom, nappalival ki is beszéltük..egyfajta követendő példa ... mondjuk nekünk keletre húz a szívünk leginkább..nem nyugatra
lebuktam.....
Pont erre megy ki a játék már egy éve..
Csak azt nem kalkuláltam be, hogy "cserébe" én is kapok valakit, akit most hurcolhatok még cirka fél évig..
Nagyobb súllyal a fogyasztás is több, még jó ha a nyomaték nem csökken...
Marcsi
Láttunk mi is!
Igazi, kőkemény macsó legény! Csak azt nem értettük, miért nem kaptad fel a hátadra azt a kisautót....
... egyszerűbb lett volna..
Blue üzeni, hogy máskor ha tolni kell, tedd azt nyomatékból..
Nekem idom nélküli, azaz sima GS500 van, bár van rajta egy kis Puig túraplexi, ami több-kevesebb haszonnal bír. Van, akinek nem vált be, de én szeretem, védi a GPS-t, és a kabátot a bogaraktól-víztől.. A 120-130 is simán megy, addig nem zavaró a menetszél, bár az elején biztos szokatlan lesz! Előny viszont, hogy az oldalszél nem tud belekapni az idomba, jobban "átfúj" a motoron, ezt 2008-ban gyakorlatban tapasztaltam Góliáttal, akinek F-es van. És egy sima eldőlésnél (bárkivel megesik) sem sérül, ami nincs.
Árakban nem vagyok otthon, talán más...
... motorosnak párja nincsen!
márciusra tervezem a kategória váltásomat és a választásom a GS500-asra esett :) ár/érték arányában :)
1-2 kérdésem lenne csupán :)
GS500 jobban tetszik mint a GS500F, de viszont az F kényelmesebb lehet menet közben :S 90-120-as tempó között fejidom nélküli GS kibirhatatlan, elviselhető, elmegy vagy nb1-es? :) (mmint menetszél szempontjából) 500e körül láttam 2003asokat ez igy reális kb ugye? előre is köszi a segitséget
Magyar égen magyar isten...
Keleti tájak nekem is tettszenek, pl a krím félsziget vagy a kaukázus, stb., de azért az alpokban is el tudnék lenni pár napot. Most voltunk ott síelni, nagyon szép utak vannak.
egyszer már sikerült nekem is megtalálnom, nappalival ki is beszéltük..egyfajta követendő példa ... mondjuk nekünk keletre húz a szívünk leginkább..nem nyugatra
Épp unatkoztam és találtam egy egészen figyelemreméltó adatlapot
Pont erre megy ki a játék már egy éve..
Csak azt nem kalkuláltam be, hogy "cserébe" én is kapok valakit, akit most hurcolhatok még cirka fél évig..
Nagyobb súllyal a fogyasztás is több, még jó ha a nyomaték nem csökken...
Marcsi
Igazi, kőkemény macsó legény! Csak azt nem értettük, miért nem kaptad fel a hátadra azt a kisautót....
... egyszerűbb lett volna..
Blue üzeni, hogy máskor ha tolni kell, tedd azt nyomatékból..
Mikor mész nyilvános mellműtétre?
Nézzétek
Oszt egyszer csak megyünk motorozni és a Marcsi lesz a vason..
( Bocs Marcsi )
így járok mikor az asszonyka bírtokba veszi a laptopom:-)))))
De! MIndig odaírja (MARCSI)
- Te Blue! ! ! ! ! Van még valami titok az életeben amit szeretnél megosztani velünk?
Ez most egy Comingout volt ?
NEM nem voltam férjnél:-)
Bár ha így lett volna csak Ratrak lett volna a befuttttóóóóóó 1 kamionnyi vazelinnel:-)))))
Nesztek Pupákok! Egy kis igazi muzsika: Street Life !