Annyira hogy ha valakinek szüksége van rá, nálam hivatalos forrásból számlával 2400-ért tud venni Motul 5100 10W-40 olajat!
Széles utat a legendásan megbízható típus gazdáinak is!
árügyileg - én tavaly vettem 2002-est névreírva 625 ezer forintért. Azóta láttam fiatalabbat is ennyiért, olcsóbban is ilyen korút, de az átlag szerintem 550-600 körül lesz...
Az idom nélküli sokkal szebb Persze ez csak az én véleményem.
Engem egyátalán nem zavar az idomhiány. Egy idő után felraktam egy kis plexit, az lefogja a bogarakat és ledobja a szél egy jelentős részét is. De enélkül is simán jó a 100-130, én ennyivel mentem plexi nélkül és plexivel is.
Kérdés, hogy hűvösben mennyivel jobb, hogy az idom védi a térded és a lábad. Sajnos erről nincs tapasztalatom. Viszont ha az idomos eldől, akkor 6 számjegyű összegekkel készülj.
Mit is?
A "dolgot" ugye nem felejted otthon vasárnap?
Itt már -8!
(Mondtam már, hogy utálom Holle-anyót?!?!)
Az lehet, hogy még nekem is beleférne a kőccségvetésbe. Persze nem idén.
Tessék, tervezgessetek.
Ha az van amire gondolok (és nagyon úgy tűnik), akkor részemről gratulálás ezerrel!
Széles utat a legendásan megbízható típus gazdáinak is!
Elég csúnya időjárásnak tűnt, főleg úgy, hogy itt most süt a nap
árügyileg - én tavaly vettem 2002-est névreírva 625 ezer forintért. Azóta láttam fiatalabbat is ennyiért, olcsóbban is ilyen korút, de az átlag szerintem 550-600 körül lesz...
Engem egyátalán nem zavar az idomhiány. Egy idő után felraktam egy kis plexit, az lefogja a bogarakat és ledobja a szél egy jelentős részét is. De enélkül is simán jó a 100-130, én ennyivel mentem plexi nélkül és plexivel is.
Kérdés, hogy hűvösben mennyivel jobb, hogy az idom védi a térded és a lábad. Sajnos erről nincs tapasztalatom. Viszont ha az idomos eldől, akkor 6 számjegyű összegekkel készülj.