Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

március 20-21
Szerintem leghamarabb évadnyitón találkozunk (ami mikor is lesz? ) vagy a körül.
Kár
Birizgálja a hülye ciháit...a dög!
Neeem, dehogy!
Mit is?
Nálunk alszik Anyó, majd szerda körül fog felkelni.
Már alszik, majd reggel válaszol
A "dolgot" ugye nem felejted otthon vasárnap?
Csak?
Itt már -8!
(Mondtam már, hogy utálom Holle-anyót?!?!)
Tervezed a jövetelt vasárnap a kajapartyra?
Hogy áll a hőmérő higanyszála ott messze Északon?
Hát akkor nosza!
Az lehet, hogy még nekem is beleférne a kőccségvetésbe. Persze nem idén.
A kettes elérhetőnek, és szépnek tűnik!
egy nagyon hasznos kiegészítő
a 18-as az ördög gerince nevet viseli
http://www.waze.com/blog/the-1...

Tessék, tervezgessetek.
Na a sok titkolódzásnak végül csak gratulálás lesz a vége?
Ha az van amire gondolok (és nagyon úgy tűnik), akkor részemről gratulálás ezerrel!
Annyira hogy ha valakinek szüksége van rá, nálam hivatalos forrásból számlával 2400-ért tud venni Motul 5100 10W-40 olajat!
Széles utat a legendásan megbízható típus gazdáinak is!
Irigyelek minden síelőt, mert nekem még három hetet kell várnom...(centivágós szmájli)
Már tavaly áprilisban is volt válság, mégis kb 20e forintot sikerült csak lealkudnom...
Így másnap elég nehéz megnézni, de végül csak sikerült!
Elég csúnya időjárásnak tűnt, főleg úgy, hogy itt most süt a nap
Válság van, mennek le az árak.
Szia!

árügyileg - én tavaly vettem 2002-est névreírva 625 ezer forintért. Azóta láttam fiatalabbat is ennyiért, olcsóbban is ilyen korút, de az átlag szerintem 550-600 körül lesz...
Az idom nélküli sokkal szebb Persze ez csak az én véleményem.

Engem egyátalán nem zavar az idomhiány. Egy idő után felraktam egy kis plexit, az lefogja a bogarakat és ledobja a szél egy jelentős részét is. De enélkül is simán jó a 100-130, én ennyivel mentem plexi nélkül és plexivel is.
Kérdés, hogy hűvösben mennyivel jobb, hogy az idom védi a térded és a lábad. Sajnos erről nincs tapasztalatom. Viszont ha az idomos eldől, akkor 6 számjegyű összegekkel készülj.