Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy jó erős havazásos hónap...
Még egy kis kitartás! Egy jó erős hónap, és eljön a mi időnk.
hááát.... , de így is röpködnek a mínuszok. (vacc-vacc)
Mi hárman vagyunk otthon. Mindenkinek van saját tányérja, saját bögréje, és saját kanala! - újságolja büszkén az egyik óvodás a másiknak.
- Az is valami? - mondja a másik. - Mi öten vagyunk testvérek, és mindenkinek van külön szobája.
- Az semmi - veszi át a szót a harmadik. - Mi nyolcan vagyunk, de mindenkinek van saját papája.

Én már annak is örülök, hogy 4 óra van, és még süt a nap.
pedig igazán eltehetné azokat hülye a dunyhákat.... már pléddel szeretnék takrózni...
Tényleg!
Még jó, hogy valaki gondolkodik.
(mellesleg jól megbeszéltük a help részleteit szombaton...na, majd vasárnap!)
Az Ír kisváros, Donegal egyik kocsmája parkolójának sötét zugába szép csendesen behúz az éjszakai járôr. Kisvártatva, mikor bent elhangzik a 'záróra!', látja, hogy kijön egy igencsak támolygó alak, alig tud járni. Az ember botorkál egy ideig a parkolóban, a zsaru csendben figyeli.

Végtelennek tűnô ideig jön-megy a pasas, próbálgatja a kulcsát vagy öt-hat kocsi zárjába míg végül sikerül megtalálnia a sajátját. Nagynehezen kinyitja az ajtót és szinte beesik az ülésre. Az emberek szállingóznak közben kifelé és elfelé, de ô csak ül, csak ül, hosszú percekig.

Végül aztán elindítja a motort, bekapcsolja az ablaktörlôt - csendes nyári este volt! - , az indexet kapcsolgatja ki- meg be, dudál, aztán felkapcsolja a világítást. Elindul a kocsival, megy pár centit, aztán kicsit vissza, aztán újra még vagy jónéhány percig míg aztán egyhelyben marad megint egy jó ideig. Közben a többi vendég is elhajt, kikerülgetve a szerencsétlenkedôt.

Mikor aztán az utolsó kocsi is kihúzott a parkolóból, végre elindul, szép lassan , ki az útra. A zsaru, aki türelmesen csak erre várt, begyújtja a motort, felkapcsolja a villogó lámpákat és megállítja az ürgét, hogy megszondázza.

Legnagyobb meglepetésére a szonda "0" alkoholt mutat! Nem tudja mire vélni a dolgot, mondja a vezetônek, hogy be kell hogy kisérje az ôrsre, mert nyilvánvalóan a szonda hibás.

-'Én nem hiszem,'.............. mondja Paddy , igazán büszkén saját magára '
-csak ma este én vagyok az ügyeletes csali!'
Hőőőő-hőőőő... forraltbor!

Azt azért nem áhítom...csak a kísérő tünetek kellenének.
Kapuzárásira?
Már vágynék egy kis hőhullámra...
Most -13!
Hali!

Majdnem mindegy milyen a márka. Az adatlapom ad némi támpontot.
..pár napja sisak témánál már felmerült az igény az olajos témára
Az igény asszem maradéktalanul ki lesz elégítve.. csak ne fájjon nagyon
Üdv! Én Castrol ActEvo-t használok. OlajShop.hu-n 1800 píz/liter. Ezen felül találsz náluk gyertyát, hiflo szűrőket. Szerintem egész baráti áron. De, mindenkinek meg van a saját, kedvelt boltja.
Elméletileg jó bele, de sokan a Repsol 4T 15w-50 -re esküsznek.
Majd összejön
Sziasztok!

Olajat milyet érdemes tenni Gs500-ba?Találtam jó áron motul 10w 50-est bele lehet ezt tenni?
Azt mondta a srác hogy ennek jobb a hő tűrő képessége....hm
Igen ezt sejtettem
Esetleg majd valamikor Cegléd körül valamerre?
Ritkán járok a Kaposvár - Kiskunhalas útvonalon.
Holnap délután Pesten?
Akkor akár előtte is összefuthatunk ha elolvadt a hó.