Én egyelőre 800 kilométerig vagyok hitelesítve egy napra, "kánikulában"... a bőröm szerintem ellenkezne a korai 600 ellen... egyéb más alkatrészem meg kívánja... EZHOGYVAN?!
asszem itthonról a fogaras 450re van.. úgy emlékszem.. esőben, reggel 6os indulással 13órára voltunk ott..
úgyhogy hazaérnénk elvileg este 7 felé.. most is
igen.. annyi biztos meglesz. Ha nagyon szarul lennénk visszafordulhatnánk bármikor..
biztos elvonási tünet.. de most nagyon kedvem lenne 10 fokban fázni..főleg ha 110el mehetek közben
Legutoljára 4 fokban mentem 400 kilométert.. szar volt.. , akkor néztem meg a super tenerét, amiből nem lett semmi...
Nem hangzik rosszul! Kedvem is lenne. Meglátjuk, milyen lesz az idő! Addig is ha valaki találkozik az öregasszonyal vágja már nyakon, hogy viselkedjen!
Az úgy azért merész. 600 kilométer kényelmesben 10 óra. 10 fokban meg azért jól esik óránként megállni, pláne a vége felé...
Szóval kedv volna, de szerintem nem lesz belőle menés részemről. Megöregedtem?
..ahogy nézem.. február vége márc eleje.. 1napos túra Arad-Déva-Hátszeg (Hateg)- Karánsebes (Caransebes) vissza Szeged lehet hogy játszik.. indításnak. Száraz idő és 8-10 fok esetén.. 600km
Kedve valakinek?
Azééé'... kicsit izzadnék mááá'!