Ezek a becsali akciók azért vannak, hogyha nagyon kell valami ugyis megveszed a drágábbat, ha éppen nincs vagy nem jó az akciós.
Esetleg reménykednek az eladók, hogy rábeszélnek egy drágább termékre.
Basszus, csak kíváncsiságból rákerestem, ilyet vettem most olaszban 50 euróért, használtan. De nem mondja meg senki róla, hogy használt, és még van rajta háttámla is.
A tescóba volt 99ft-ért egérpad....vettem 3db-ot
letéptem a felső papíros nylont és tádááááám:-)
Tö---köm a neoprénba....egy vékony szivacs és kész.....
Nekem nem jött be miközben csendesebb lett a bukó (hiszen az államnál, tarkómnál nem engedte be a szélzajt.....
Nem jött be a forró levegő.....se a bogár......
Ellenben engem zavart......valahogy "nem kapok benne levegőt" érzés volt, ezért ki lett szedve
Hiszen Adonyból BP túlvégébe nem kis idő az utazás....főleg így télen.
Nekem nincs kocsim.....ergo hidegbe marad a tömegközlekedés.
Marcsim oda jár suliba (ZSKF)...múlt hétvégén néztük......
oda-vissza 8 óra az utazás (oda-vissza 122km)
No most Én felmegyek mert kiba.....ku.....akciók vannak és virul a fejem.Hajnalban kellek, hogy nyitásra ott legyek......ÉS?
Még nincs is EMBER méret! Miközben a weboldalukon meg ott van hogy 9db XL, 14db XL....stb!
Az egy dolog hogy 3500ft az utazgatás, az egy dolog hogy 8 óra szopás......ÉS MÉG NINCS IS?
Ez a totális HÜLYÉNEK NÉZEM A VEVŐT......mint a tescóba vagy bárhol máshol....(ajánlott olvasmány a Tescós könyv:-) És szét röhögtem magam rajta.....)
Bemész venni egy kg narancsot, amit az áruház túlvégébe tesznek.....és közben eléd tárják a portékát.....és ugye Emberek vagyunk.....szóval a narancs mellé megtöltesz még egy kocsit is:-) (már akinek van rá pénze - mert Én narancsért is inkább elugrok a sarki zödségesbe:-))
Szóval 1db van.....
felmész.....és ott majd közlik veled hogy sajnos most vették meg.
De ha már ott vagy akkor mutatnak neked másikat (ami persze nem akciós)
Ez egy ilyen neoprém anyag,kiváló hang és höszigetelö.
Semmi szélzaj nem jut be szinte!160-ig fenn marad,viszont legnagyobb kánikulában teszteltem és csodálatomra nem volt melegebb!
Blue
Nekem azt üzenték,hogy nyugodtan felutazhatok,mert már nincsenek sokan és megvehetem azt a kivánt csizmát,amiböl 1!db volt!Hát,ez érdekes.Elmegyek 8000.- benzinnel és ha szerencsém van esetleg hozzáférek.
De mi van ha nem?Mit kapok a pénzemért?
Szólj előre, ha tudsz!