Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelenleg a melléképületben lakik a motor, a macskákkal. Ősszel szerették mert a blokk meleget adott nekik mikor megjöttem a meleg blokkal. 2. motor már csak szűken férne.
Igaz.
Rendben, előre is nagyon szépen köszönöm!
Úgy látom egyre gondoltunk!
Ha csak ez a gond volna nekem nem volna gond! Csinálnék neki helyet, vagy fából összeütnék neki, valami zárt és fedett helyet!
okés, meglesz
hát ha már ott tartanék, találnék nekik helyet, az biztos nem lenne probléma
Na, igen, az nagyon kemény akkor, ugyanis imádom a kanyarokat! Ha találkozol a haveroddal, ismerősöddel, akkor készítenétek még a kedvemért pár képet? Nagyon érdekel ez engem!
Nem is tudnék ennyit hová tenni, úgyhogy neeem kell nekem több motor
Na ez-az, de ne, ne sorold kérlek mert a gondolataimat nem bírom leállítani, pl fürge sport R1 jaj, de jó játék! Na de vissza a földre, sajnos itt kell „élni”
elbírnám én is
http://sportmotor.hu/motoros_k...
bukócsövem készítése képekben
Meg egy a papa kedvéért,egy a mama kedvért és egy ráadásnak amit a nyuszira is foghatsz.
kanyarokban elég bátor, irtóra lehet dönteni, haver szerint jobb mint a gyári 130as
Ja. Kéne egy nagy és jól akolható motor hossztúrákra. Kéne egy fürge sportmotor játszadozni, kéne egy kisköbcentis, igénytelen munkábajárni, kéne valami terepezni...
Ok, köszönöm utána nézek! Bár őszintén mondom, nagyon csábít az ybr engem elszaladgálósnak… de, ja nem sorolom még mi, felébredtem vége az álomnak, hogy mindenre külön motorom legyen, na-de érted, értitek.
Köszönöm! Akkor semmi más különösebb módosítás nem szükséges. Esetleg menet tapasztalatról tudsz valamit mondani, ja és tudnál még képet szerezni? Nagyon jó volna, csak kb mióta megvettem, azóta gondolkozok nagyobb kerekeken!
Lépj fel a használtmotor oldalra, honda nsr, 4. oldal egy sárga/fekete nsr(csak egy ilyen színű van, 385 az ára.
Van, mikor a link nem enged be rögtön. Ezt tudom javasolni.
láncvédőt kicsit megreszelni, meg a féktartó vasat kb félig bevágni ott ahol van a gumi pereme, majd beheggeszteni, vagy másik szebb megoldás: vasdarabot csinálni ami íves.
Bár, szerintem…, na az, igaz?
Nem merem, nem merek így szólni semmit! Inkább várok csendben figyelmesen, de most elgondolkoztattál rendesen.
Az a szigetelőszalag a Km/h-nál, nagyon komoly! Pest környékén szoktál járni megfordulni? Amúgy még bővebben, mit lehet tudni még a motorodról? Ha gondolod, írhatsz az e-mail címemre is, de ide is, ahogyan neked tetszik! Köszi!

Na, találd ki!
Van még valamilyen képed a gumiról, ahol lehet még látni belőle bármit is? Amúgy simán bement, vagy kellet bármilyen átalakítás?
Kellene nekem 1 pici segítség! Nem tudom megnyitni az oldalt.