arrafelé is havzik? itt már süt a nap, olvad, minden tiszta lucsok, áááá
hogy fogok én igy hétvégén motorozni?
vagy legyen minden hós vagy száraz, hát mitnemá
Ma reggel én is láttam egy szép találkozást a soroksári úton. A szembe sávból egy balf@sz nekiállt előzni, és ennek az lett az eredménye, hogy összetalálkozott a szembe sávban közlekedővel. Némi nehezítésként közük volt egy járdasziget és egy tábla, amit szépen kilapított a Schumacher.
Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz: Nagy valószínűséggel utángyártott fojtatlan dob van a GS-emen, ami győnyőrű dörömbölő hangot kölcsönöz neki, viszont attól félek, hogy hosszú távon károsíthatja a masinát. Mik evvel a tapasztalatok?
Én-is motoron járok mindennap melóba…, igaz 50ccm, de 2kerék! Ameddig nincsen tükör jég, addig megoldható, csak az, ami év elején volt, mikor 3 napig tiszta jég volt minden, na akkor már nem mentem, de az első nap megpróbáltam, de nagyon erősnek bizonyult a gép, nagyon pörgött a kereke….
Én is hazajöttem, letoltam a havat a járdáról.....azt lenyúltam a kocsit, mert postára kellett menni, és se gyalogolni, se robogózni nem volt kedvem.
Visszafelé már Kicsim jött az utcába, mert kicsit kiakadt:-)))))
Való igaz. Tökig nyomtam a ház előtt a féket, de a kocsi csak ment előre még vagy 3m-ert (ez nem gond, csak ha 2m-re van egy árok:-)
De neki is mondtam: VALAKI VAGY TUD VEZETNI, vagy nem tud.
A technika nem a jogsin múlik, az csak 160.000ft-os "illetékbélyeg"
Itt a környéken reggel volt káosz.....szinte minden úton balaesetek miatt állt a sor, mert ugye vannak a balfa...ok aki akkor is kocsival mennek dolgozni, még ha 20km/ó-val kell menni, meg vannak a nyári vagányok, akik még mindig azt hiszik, hogy simán lehet előzni.
Ennek okán egyik kocsi jobbra árok, másik balra.....
holnap én se... mert szinte biztos, hogy egy 15-20 percre kimegyek a hóba játszani.
Amúgy ilyen körülmények között szívesen kiprobálnék egy ABS-es motort (persze gondolom csodák nincsenek..mert attól még az út nem lesz kevésbé csúszós), máskor egyáltalán nem foglalkoztat milyen lehet..
Ma este elhatároztam, hogy bemegyek a városba (itthonról 16km) motorral. Aztán az utcánkban a letaposott, jeges-havas úton mentem vagy 400 métert és visszafordultam. Érdekes érzés volt annyi szent..de 30 km alatt már nagyon fárasztó lett volna..
Csak elindulni, fékezni meg kanyarodni volt nagyon nehézkes..
Hát Pupákok!
Lenyomtam ma a nagyfaluba egy laza 170 km.-t.......................
Hát nem a mai motorozás lesz életem legnagyobb élménye, én ennyire még nem fáradtam el!
Leesik miusz 2 centi hó és megőrülnek az emberek......... Hát a f@sznak űl valaki autóba, ha fél tőle?
(A pisi meg csörögne, de azt nem próbálom ki inkább... )