eZ A BAJ LÁTOD, HOGY MINDIG CSAK ILYEN balhé miatt jöttök errefelé. Kb 2 éve nem volt riport valami szép és jó dologról. Bár az is igaz, hogy 2 éve nem is volt se szép, se jó a környéken. Az összes híradótok csak az acélvárosról szól, mint ha a régióban nem is lenne más.
A köcsog cigó nem ment el Szoboszlóra? Aszittem, már megszabadultunk tőle. Jövőre szervezek egy túrát nektek Megyerbe.
enyém csak 140et ment, és nem folytott...
na de majd most hétvégén... huhuhuuuuu helyben meglesz a 190, még ha az óra nem is mutatja... már ha marad az igért -16....
Fojtott (25kW-os) motorok általában 150-160 körül tudnak. A fojtatlanok (35 kW) kb 170-180 körüli végsebességet produkálnak. 200-at legfeljebb lejtőn hátszéllel. Egyébként előfordulhat az is hogy olyat vettél ami ,,ellustult". Épp most volt téma. Olvass vissza.
Idén lettem tulaja egy 2004-es gs 500 e-nek.Nézegettem neten videókat és 180-200 as végsebességeket irnak a gs nek.
Irtak olyat is hogy 2 fajta verzió létezik miszerint folytott és nem.Az enyém a forgalmi szerint nem folytott. Létezik hogy mégis az lenne?A motor normálisan indul és megy is csak a végsebessége olyan 140-150 körül van sztem....Hogy szokták ezeket lefojtani?
De azért egy kínai nagy fal méretű kupaccal Neked!
Csak lazán, mint a riga-lánc!