Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez gyönyörű volt!
Bár nekem mini ragadozóim vannak (macsekok) de jól ismerem őket, volt rá példa mikor kiscicát ajándékoztunk és évek múlva is megismert.
Persze a vadon más... legalábbis eddig azt hittem
Az "ellustulás" azt jelenti, ha sokáig csak kis fordulaton jársz a motorral vagy autóval pl. városban akkor a szelepek szelepfészek bekormolodik mert nincs akkora hő, hogy kiégjen rendesen, és a kipufogoban is keletkezik lerakodás. Ez mind csak elméleti dolog. De a gyakorlatban megtörténik a lerakodás, az ellenszere az, hogy idönként kicsit meghajtod nagyobb fordulatszámon is. Vagy autópályán, vagy valahol egyenes úton ugy mész vele 20-30 kilométert, hogy a fordulatszám mondjuk a GS esetében 6-7 ezer. Utána fogod érezni a különbséget, olyan mintha könnyebben menne.
"Amugy ha nem hajtod a gépet, akkor bizony NAGYON ellustul."

Ez mit jelent és mi a "tudományos magyarázata"? Mert én például nem hajtom.
Jóreggelt, Szejetembanda!
Hallgassatok egy kis muzsikát (remélem képes vagyok linkelni )
http://www.youtube.com/watch?v...
Vazze Hápi!

Te gyengülsz barátom, de rendesen:-)))
Totál fel voltam készülve hogy az utolsó méteren a macsek kicsit otthonosabb lesz:-) Erre tiszta nyálcsurgatás az egész?
Hol itt a "vadon":-))))
Bocs az OFF -ért!

De ezt meg kell nézni!

Emberek neveltek fel egy árva kisoroszlánt, majd visszaküldték
Afrikába.

Egy év múlva elmentek meglátogatni őt.

Előre figyelmeztették őket, hogy az oroszlán nem fog emlékezni rájuk.

Ez volt a találkozás: http://www.cyberthing.net/vide...
No de gyerekek ,annak a motornak nincsen párja, egyedi mint a Mona Liza
Na ezt már nem hagyhatom ki:-)

Szóval a mociba ha most 70.000 van akkor az egész pontosan 88.000...hiszen az analóg órában volt 18xxxkm.
69-el adtam el, vagyis az emberünk beletolt bő 2 év alatt 19.000-ret.

700.000-ért vette meg tőlem
A gép garantáltan 25kw-os:-) De 160-at simánt ment egyedül, utassal-dobozokkal 135-öt.

Amugy ha nem hajtod a gépet, akkor bizony NAGYON ellustul.

Mikor eladtam akkor a bemérések alapján (Nano, Dawntez -mint donor - Én) a feszszabályzó ment szét benne.
Tudtommal azóta az öninditót kellett szerelni rajta és a generátort.

A képek alapján a motor olyan amilyennek 2007. október 24.-én elvitték tőlem.

Itt a legfőbb gond ott kezdődik, hogy egy ismert gépet (mert azért 69.000km nem a garázsba megy bele) a mai anyagi világban MÉG többért villámáraznak meg, mint amennyi valójában volt.
De ugye volt rá már példa, hogy valaki pluszosan tudod kiszálni a gépből (bár ez főleg régen a 125-ös gépeknél volt lehetséges, hiszen minden motor majdnem ugyan annyi volt, és persze mindegyikben 22-26.000km volt - tök mindegy hogy 3 éves, vagy 13:-)
Okééé. Dunlop Sportmaxot vettem párban, előre 110/70-est hátra 140/70-es ment fel. Marhára tapadós gumi, egyszer sem csúszott meg. A keskeny felni miatt még éppen jól néz ki, nagyobb meg be sem férne. /80-as már szerintem nem nézne ki jól. Hogy mennyire motorozható a gép vele? Hmmmm. A 130-as gumit (Pirelli Sport Demon) stabilabbnak éreztem kanyarban, ezt meg olyan bizonytalannak. Szeretek gyorsan, mélyet borítani, hát ezzel nem ment. Olyan érzésem volt mintha mindig fel akarna állni a kanyarban (mármint a motor). Utassal meg aztán katasztrófa volt kanyarodni. Ezért is rakok vissza 130asat. A Sportmaxot meg megette az alföldi egyenes kevesebb mint 10ezer km alatt.

Nos, nincs gumi akció valahol?
Azaz!
A tapasztalataidat írd csak fel, mert sokan kérdezik.
Nem vastagabb, csak tovább fújtam. 140-es van hátul, de most kuka. Tavaszra vennem kell másikat, szerintem 130-as lesz. Nincs most valahol gumi akcióóóó?
Uhh...
Oppá, kapszlok
Ugye neked van vastagabb gumid? hA IGEN, TEDD FEL AZ ADATLAPODRA, MINT tEDDY.
Jooooóóóóó estét!
Ugy is érthető, lényeg hogy ugy is lehet érteni hogy nem megy többet mint 115. Mondjuk már Blue is emlitette eladás elött, hogy nem hozta a gyári adatokat (talán 140-el ment? ) A "nálam" meg biztos azt jelenti, hogy nem 45kg-os a gyerek, azért.
Ebben a hirdetésben csak az "a" betűk igazak.
És mindezt egy rendőrtől! Mit várjunk a tigánoktól?
Ja, az tényleg érdekes lesz! 1részről örül, h de jó ismerik, másrészről, na lehet keresni kell másikat, mert neki ez-az ár, vagy bármi, nem felel meg, aztán lehet beleszeret és így ahogyan van megveszi! Amúgy, ha 115Km/h menne a motor alattam, akkor már engem zavarna, nemhogy ezt még hirdessem… Sztem is félreérthetően fogalmazott a motoros kolléga…
Én is úgy értelmeztem a 115-öt, ahogy Dipshit. Nekem a kilowattokkal is voltak, vannak fenntartásaim. De tényleg csak mi ismerjük a motort.

Ha neadj' isten holnap megkérdez minket valaki, hogy kinézte ezt a motort...?!
Szerintem rosszul értelmezed OldPiet!
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy nem hajtotta a motort sohasem. Nem használja rendszeresen/tartósan 115 km/h felett. Szerintem nem tudta magát rendesen kifejezni azzal kapcsolatban, hogy kímélte a motort.
Igazán öszinte: odaírta, hogy max 115km/h-ra képes a moci.
Ebből igazán megérti aki akarja, hogy a végét járja a motor.
Külömben is csak a forumosok ismerik a motor múltját
Egyébként az összel tényleg volt egy pár 2006-os 2007-es motor ilyesmi áron hirdetve, hihetően(najó nem biztos) 4-10 e km között.
Villámár
Vegye meg
villámáron:

755 000 Ft

Sziasztok! Nem szeretem ezt mondani, mert mindenki annyiért adja el amennyiért akarja, + persze, amennyiért megveszik, de ez az ember, most komolyan, szerintetek jól van?

Végigolvastam amiket kiirkált, hát, nem semmi….

Tényleg van 1 eladó GS500F! Tényleg megkímélt és nincsen visszatekerve az órája! kb 10350Km. Mindössze 1755000fT kérek érte! Szerintem nagyon keveset kérek érte, de most tél van. tudom rengeteg jelentkező lesz nem is tudom kinek adjam el…
Vagy csak nincs ideje megnézni, mennyiért mennek a GS-ek. Ha azt nézem, hogy az enyém egy százassal drágábban ment el... mínusz két évvel, és mínusz 70000 kilométerrel... hát magasan repül még a komus madara...
Ez a fószer agyilag zokni.
Ennyi pénzért majdnem kettőt lehet venni ilyen széthajtott gépből.