Pedig Én biztos voltam, hogy a teló miatt.
Mindegy, így legalább a telók is jók.
Megérkezett a fékkarod. Hívj majd, ha épp nem alszol!
Sztem. Nálam lesz.
A gumis lesz a megoldás neked. Ha megtalálja a lyukat, és nem csak "kukaccal" javítja, hanem megsüti belülről, akkor teljes majdnem értékű abroncsod marad. Nekem így járt a hátsóm 1000 kilométeresen... szöggel. A gumis azt mondta, hogy 150-160 fölött nem kell tartósan járni vele... no, a GS-nél ez majdnem kizárva... úgyhogy "foltozható"...
Hali!
Van tapasztalatotok első gumi javítás terén? Kb. 2 nap alatt enged le teljesen az első kerekem, egy apró lyuk lehet rajta. A mintázata még jó. Biztonságos ezt javíttatni, vagy ruházzak be drága pénzért egy újra?
(Csak csendben mondom: nagyon klasz csapat!)
Igaz, beszippant és nem enged, de nem fáj...csak ha röhögök!
Mindegy, így legalább a telók is jók.
Megérkezett a fékkarod. Hívj majd, ha épp nem alszol!
Sztem. Nálam lesz.
gondolom annyira rossz nem lehet
oda kellett volna ülni valamelyikekhez, és sprechen Deutsch, das schöne madchen? vagy hogy is kell
Egy kicsit mondjuk hazudósak vagyunk, de hát senki sem tökéletes!
A gumis lesz a megoldás neked. Ha megtalálja a lyukat, és nem csak "kukaccal" javítja, hanem megsüti belülről, akkor teljes majdnem értékű abroncsod marad. Nekem így járt a hátsóm 1000 kilométeresen... szöggel. A gumis azt mondta, hogy 150-160 fölött nem kell tartósan járni vele... no, a GS-nél ez majdnem kizárva... úgyhogy "foltozható"...
vajdaság közepén
Jó vóóót a "szódabikarbóna".
Gyerekek! Szabadka csodaszép volt... és, milyen csajok vannak! Húúúúúúú...
Van tapasztalatotok első gumi javítás terén? Kb. 2 nap alatt enged le teljesen az első kerekem, egy apró lyuk lehet rajta. A mintázata még jó. Biztonságos ezt javíttatni, vagy ruházzak be drága pénzért egy újra?
Kérdezhetem, hogy pontosabban merre élsz?
hát végül is... kutyaharapást szőrével
De egy olyan állapot után kizárt a korai indulás! Max ismétlés!