Na ezt is átmazsolázom még ma este. Jól elláttatok ingeranyaggal...
Most mennem kell mert a fiam elment WC-re és most kiabál, hogy "APA KAKILTAM" úgyhogy ki kell törölnöm a s...ggit :-) Ja meg megigértem az asszonynak, hogy elmosogatok :-(
Sziasztok valamelyik nap bejelentkezek. Addigis legyetek jók.
Ja ?!?!? Annyi konzervem van, hogy mindenkinek jut belőle aki velünk tart....
Tessék, itt is van pár összejövetel.
Nekem szimpi a költséghatékony megoldásotok, mert mi is ilyen cipőben járunk - anyagilag biztosan. Annyi különbséggel, hogy nekünk nincs ingyen, ezért ott vesszük.
Ja, és mi szép időben járunk a Fogarasra! (bocsi)
Igazad van, de én a munkámból kifolyólag ingyen jutok a konzervekhez. Ha meg kellene vennem akkor én is úgy csinálnám mint te. Mesélj a Török túráról, ha tudsz küldj képeket. Nagyon érdekelnek mások túrái is. Ez neked is szól Diablo...
Nem kényelmetlen ennyi kaját cipelni? Idén törkországba 1 darab konzervvel meg 3 szendviccsel indultam neki.. aztán mindenütt lehetett találni olcsó hipermarketeket, és nem cipeltünk fölöslegesen semmit..(a törököknél meg volt, h 150 forintból megbédeltünk falusi kebabosnál, Görögországot meg Lidlben ettük végig, egy két éttermezést leszámítva...)
Nem Montenegró, hanem az Al-Duna Vaskapu szakasza (Kazán szoros stb...) Az a helyzet, hogy mindig Ilyen puritán körülmények között megyünk túrázni. Nincs kemping, nincs étterem, hotel semmi... Az út szélén szoktunk tábort verni, ahol ránk száll az este. Ez két okból van így. Az egyik ok nagyon egyszerű : Mert így szeretjük. A másik ok sem bonyolult : Mert csórók vagyunk :-) A kaját sem cifrázzuk túl, mellékelve el is küldöm a 2010-es túránk felhalmozott ellátását. Aki vevő az ilyen típusú "szegényes" kirándulásokra az nagyon élvezi, mert nagyon vidáman szoktuk végigcsapni az 1000 - 1500 km-es kalandozásainkat. És az asszony sem kap rángógörcsöt az elköltött zseton miatt.
Kicsit javult a helyzet, de a veszély nem múlt el 100%-osan.