Megkerestek engem egy reklámfilm forgatással kapcsolatban és az ár felől érdeklődtek.
Kellene jó pár motoros emberke, ezért feldobom nektek a kérdést, mert ez is felmerült ugye.
Mennyiért jönnétek, hozznátok el embereket?
Ez alapszinten egy kb fél napos felvétel lenne - és lehetséges hogy a jövő hónapban (ezt Én is kérdeztem, mert ezek szerint a reklámfilmesek közt egy motoros sincs, hiszen hóban, jégben hogy akar filmet forgatni motorokkal?)
NO! A lényeg, hogy ki-mennyiért jönne el?
Alaphangon 8000ft/fő volt az első ajánlat és 50 motor környéki létszám kellene
M39?
Az pedig egy nagyon jó gumi.
Volt nekem az Aprilián is, és a Gs500-on is.
Max az lehet benned, hogy nem kicsit lett szálszakadásos, de ugye annak is oka van, mivel akkor csinálták a 6-ost, és nem 1x volt olyan, hogy 110el rongyoltam bele a felmarásokba
Az a baj, hogy mihelyst megveszel valamit, másnap beleakadsz egy jobba, olcsóbban. Én várnék a vásárlással, mert télen nagyon jó akciók szoktak lenni. De ha sok minden kell, érdemes talán kimenni Bécsbe a www.louis.de -ba
Ott jelentkezettek
Megkerestek engem egy reklámfilm forgatással kapcsolatban és az ár felől érdeklődtek.
Kellene jó pár motoros emberke, ezért feldobom nektek a kérdést, mert ez is felmerült ugye.
Mennyiért jönnétek, hozznátok el embereket?
Ez alapszinten egy kb fél napos felvétel lenne - és lehetséges hogy a jövő hónapban (ezt Én is kérdeztem, mert ezek szerint a reklámfilmesek közt egy motoros sincs, hiszen hóban, jégben hogy akar filmet forgatni motorokkal?)
NO! A lényeg, hogy ki-mennyiért jönne el?
Alaphangon 8000ft/fő volt az első ajánlat és 50 motor környéki létszám kellene
Tibkin szerint az egy 10 évvel ezelőtti széria volt.
A 6-os újraaszfaltozása 3 gumimba került - és még jó, hogy mindegyik a végén halt meg (a vége előtt 1-2000km-rel)
Szerintem nem voltam egyedi eset
Vettél aztán gps-t? Vagy csak elmaradtam info-szinten?
Az pedig egy nagyon jó gumi.
Volt nekem az Aprilián is, és a Gs500-on is.
Max az lehet benned, hogy nem kicsit lett szálszakadásos, de ugye annak is oka van, mivel akkor csinálták a 6-ost, és nem 1x volt olyan, hogy 110el rongyoltam bele a felmarásokba
És örvendezz, mert Teddynek is utána lett meg a gép. Hamarhamar.
Az igazság egyébként is odaát van! Túl a sövényen, Mulder!
Koxit 2 éve nem láttam, Ispánt meg még soha.
A kialakult vákum miatt, nem kap ü.anyagot...
Hagyd magad, előbb szabadulsz! Ennyi!
Tibkint má' nem adjuk senkinek!