Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mi GPSünk szerint pedig egy házzal odébb van az Otthon
A GPS-ről csak annyit, hogy szerintük a házunk nem létezik
Még jó hogy, tudom, hogy hol lakom!
Őőőöö, igen, NNNNNNNNN
De majd jön Cicek, és kijavít!
vagyis... HOL VAGY, CICEK?
Lehet, hogy sima film lesz? Mi leszünk a rosszemberek, nagy szakállal, koszosan, akik szétcsapnak a tigánsoron.
Nekem meg éjfélkor. Meg most.
Többet= többen? Sztem biztos.
Pasz, de gondolom igen:-)
Reggelt? 5:50-kor volt reggel, de nem jó...

Többet is mehetünk reklámforogni egy moccal? Szóval én is lehetek benne a tévében?
És alkudj felfelé, mert a lóvé kevés lesz a benzinre, hogy odamenjek.
Ez legkorábban áprilisban lehet, akkor lesz kb olyan idő. Esetleg, ha a magasságos annyira kegyes lesz velünk, akkor március végén.
Ezt mondtam:-)
Szerintem a stábnál senki nem motorozik, vagy robogóval, amivel Én is járok bármekkora hó legyen:-)
Én is felíratkoztam, de ha a jövő hónapban lesz, akkor sztornó. Egyrészt kivonatom, másrészt meg tél lesz. Ezt ők nem tudják?
Ja, Marcsidnak csimmát.
Jó reggelt!
Ha tavasszal lenne a forgatás, mennék én is, viszont forgalomból kivont motorral, trágya időben kizárt...
majd megláttjuk mi lesz, hiszen ahogy kivettem a telcsis csóka szavaiból még semmi nem eldöntött......
Benne vagyok
Várjanak picit,ha tavasszal csinálják,lehet hogy többen mennének!
Én pl már csak buliból is!Nem a pénz!
Ettől tartok Én is.
Mazo azért nem vagyok.....és 8 pengőért nem rizzikóztatom a mocit se a hóban, jégben.
Blue,én is mennék de mire odaérnék lefagyna a @-om!
Majd elmulik!
Ne aggodj!Gs nem xl500,hogy szervizkocsival járj motorozni!Vagy mint pár mz-s ismerös!
Sisaktartó,benn egy komplett blokk,meg pár kissebb holmi!
Pl: gumik,belsök,fékek elektromos kábelek,papagály,teknösbéka,rövidebb nyakú zsiráfok............
Hát najah!
Conti nincs méretbe!
Csak a twist,meg a go!
Egyik herélt a másik nem!
Híresek leszünk? Még ennél is híresebbek?
Már beírtalak