Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

No igen, a technológiai sorrend...
Szerintem pucold ki nyugodtan, annyira nem tud talán elállítódni, hogy rosszabb legyen, mint az időnkénti leállás! Képzeld pl. előzés közben... Nekem nyár elején lett kipucolva, azóta csak pozitív változás van! Persze, ha leszámítom két kis gumitömítés elvesztését, ami egy hétig az őrületbe kergetett... olvasd el a vévévépontakáemtéponthun a GS-sufnituning részben a leírásom!

Erik! 100000000000000000000000 bocs, de nem tudtam felvenni ma, aztán elfelejtettelek visszahívni... Cucc nálam, holnaptól már nem lesz ilyen, felhívlak!

Ja, és még mielőtt még kül. szekciók itt tiszteletbeli taggá választanak: egyelőre maradok még GS500-fan!
Hát, jah...
Amúgy az a csizma amiről küldtem a linket, most nem 40 hanem 30 pénz!

Tomi
igen kitakarították---csak képzeld a benzintankom kicsit rozsdás
belüről szóval---most jól müködik a gépem csak néha fogja magát és leáll----a sok kis rozsda törmelék miatt

Már kirozsdátalnítottam--egész jól sikerült---csak a rozsdamarónak is maratak lisztszerű kis szenyezödései--szóval át kell még takarítanom újra a tartályt

és nem akarok még 9 ezret kidobni--Én voltam a hülye tiszta tartálya kellett volna mennem szervízbe.
A "burzsuj" az mi?! Mutass be egynek!
Valszín, nem kell tükörbe néznem! ÉS ezt őszintén sajnálom!
Vazze Api!
TE dolgozol! Én meg döglődöm....
Hát, most nem mondott igazat az a Te szád!
Euromotor.Diadora.Akcióznak.Láttam 21500.- ért is.

link
Hát sajna akkor neked nem lesz jó mert cca 41-es (esetleg 42-re még jó). Egy haveromé, de szük neki, uj állapotban van. Asszem 25 körül eladja.
44-es a lábam! Hányas ez a csizma? Mennyiért adod?

Tomi
Ilyen érdekel? Akito névre hallgat
A válasz egyértelmű nem. De kis szerencsével sikerül nem észrevehetően elállítani. De nem azt írtad, hogy kipucolták?
Hanyas lábad van?
Akkor segítsetek, hol vegyek Pesten csizmát olcsón és nagyonjót?!
Tibkin a nagy karburátorszakértő, majd erre válaszol, ha jön.
Ennyi pénzért van komolyabb is.
Picit több mit 5e el olcsóbban vettem Diadora csizmát.
Szép
A márkát igazából nem ismerem.
Sziasztok!

Mit gondoltok erről a csizmáról? Volt ma a lábamon, nem tűnt rossznak, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Köszi!
Tomi
jááááj,de csudicíp idő volt ma...
sziasztok.

Ki lehet takarítani úgy karburátort hogy a szinkront amit a szervizben beállítottak nem rontom el?---

Nem tudom hogy a levegőcsavar és benzincsavar az ami a szinkronhoz szükséges gondolom mind a kettő.

Mert az úszó házat talán kitudnám tisztítani úgy hogy nem állítom el a szinkront.
Vezettél, s él mindenki?
szeva!