A csizma pl féláron volt!:) Szallerback-nél...! A ruha volt 75, de nagyon lealkudva, mármár a legalitás határán billegve, ha érted mire gondolok! Azt a Wilkernél vettem. Szóval együtt fizettem az egészért 118000-at kesztyűvel együtt, azt az IMET-nél vettem. Mondjuk így összegezve sem volt olcsó, de remélem megérte! Mondjuk még egy új sisakot kéne vennem, mert mikor hazajöttünk elmentünk motorozni egyet, kipróbálni a ruhát, de a sisak bepárásodott meg minden!:( Nau N20 Rapid.....no comment...! Lehet veszek majd egy SHARK RAID II-t, ha még lesz, egyenlőre elfogyott a cash...!
Minek mentetek haza?
Számunkra volt megtiszteltetés, hogy itt jártatok, örülünk, hogy gond nélkül haza értetek! Bármikor jöhettek...mit jöhettek?...követelem, hogy gyertek!
Jövő hétvége?
Csáztok!
Ma megvolt az olajcsere! Motul 5100 10W-40 ment bele. Kiváncsi vagyok rá.
Isten idő volt ma. Remélem márciusig ilyen idő lesz.... Utána meg jobb. :D
Amugy én is már elraktam már vagy 3 szor télire de mindig viszket a picsám....
Már le is teszteltem, a csizmában kicsit hüsi volt, de 7-8 fokban, egy vastagabb zokni és az is jó lesz még hűvösebben is, a ruha jó meleg, kivehető béléssel!
Na gondoltam megosztom veletek!
Véleményeket, kritikákat szívesen várok!:)
Sziasztok... De régen jártam erre..
Annyira szép idő volt, így gurultunk egy keveset :) 140 km körül alakult a vége.
Marcsi és Faty! Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Mikor mehetünk legközelebb?
Az T.alpári különítménynek pedig jó szorakozást!
Megmértük tegnap töltés van, akksi jó, fesszabájzás 14v- nál.