Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az normális ha motorozás után mindig 50 % -on van az akksim töltöttsége?
Megmértük tegnap töltés van, akksi jó, fesszabájzás 14v- nál.
Tea... Majd még a végén bármit iszol/eszel...
Nincs mi köszönni, öröm volt!
Ja! Itt maradt az állandó meghívó...
RÉÉÉÉD 2! Naaah!
Jajj micsoda baki! SHOEI RAD II. Azazááám!

Köszönöm a korrekciót!

Tomi
Az nem Shoei Raid II?
Faty és Marcsi,
Mégegyszer köszönjük a vendéglátást, és az istenifinom teát! (amúgy nem is szeretem a teát )
Süti?
Ugye-ugye?!
Gratula hozzá! Nem sajnálom, nehogy félreértsd. Az én cuccom a 3 dobozzal együtt volt talán ennyi.
Jaj, vissza minden! Tényleg, félreértettem, bocsi-bocsi! Hiába, na, öreg Sam!
Hát azért nem ennyiért vettem őket!

A csizma pl féláron volt!:) Szallerback-nél...! A ruha volt 75, de nagyon lealkudva, mármár a legalitás határán billegve, ha érted mire gondolok! Azt a Wilkernél vettem. Szóval együtt fizettem az egészért 118000-at kesztyűvel együtt, azt az IMET-nél vettem. Mondjuk így összegezve sem volt olcsó, de remélem megérte! Mondjuk még egy új sisakot kéne vennem, mert mikor hazajöttünk elmentünk motorozni egyet, kipróbálni a ruhát, de a sisak bepárásodott meg minden!:( Nau N20 Rapid.....no comment...! Lehet veszek majd egy SHARK RAID II-t, ha még lesz, egyenlőre elfogyott a cash...!

Üdv!
Tomi
No, olvasd el a végét mégeccer!

És nem vagy egyedül!
Ahogy nézem a ruhát, hiba nem lehet benne. Az áraik pedig érdekesek.
Mellesleg kész a süti...kértek?
Blue!
Ratrak azt üzeni,hogy: köszönöm!
Erik voltam
Ne légy morcos rájuk, nagyon aranyosak, hogy jöttek! Követni kéne példájukat!
Minek mentetek haza?
Számunkra volt megtiszteltetés, hogy itt jártatok, örülünk, hogy gond nélkül haza értetek! Bármikor jöhettek...mit jöhettek?...követelem, hogy gyertek!
Jövő hétvége?
Csáztok!
Ma megvolt az olajcsere! Motul 5100 10W-40 ment bele. Kiváncsi vagyok rá.
Isten idő volt ma. Remélem márciusig ilyen idő lesz.... Utána meg jobb. :D
Amugy én is már elraktam már vagy 3 szor télire de mindig viszket a picsám....
Halihó. Nincs valakinek Kiskunhalas közelében egy feles kismacskája. Kaptunk egy cicát, de kellene neki 1 társ.
kb 30,de holnap este megnézem ha hazaértem!
Erik voltam.
Sziasztok!

Nah....végre bevásároltam!

Összegezve: Daytona Carver Balck 44-es - Bering Marble dzseki - Bering Seatle nadrág

Csizma: http://fokt.hu/index2007_insid...

Kabát: http://fokt.hu/index2007_insid...

Nadrág: nem találtam linket

Már le is teszteltem, a csizmában kicsit hüsi volt, de 7-8 fokban, egy vastagabb zokni és az is jó lesz még hűvösebben is, a ruha jó meleg, kivehető béléssel!

Na gondoltam megosztom veletek!
Véleményeket, kritikákat szívesen várok!:)

Üdv!
Tomi

Aha! Szóval nem megyünk sehova! Maradunk otthon! No majd kaptok! Az a szerencsétek, hogy ha már engem nem is, de legalább Fatyékat meglátogattátok.
Okés, köszi az infót. Akkor hagyom a francba......
Csak vasárnap este jönnek haza.
Sziasztok... De régen jártam erre..
Annyira szép idő volt, így gurultunk egy keveset :) 140 km körül alakult a vége.
Marcsi és Faty! Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Mikor mehetünk legközelebb?
Az T.alpári különítménynek pedig jó szorakozást!