esSO! Kipróbáltam, nem ajánlom....! Fura dolog ez... az embernek jó kedve van, ellazul, hülyeségeket beszél, árokba borul, szeret mindenkit.... egyszóval, ijesztő.....
Ne próbáld ki....!
Na igen, a dilemmával anno én is szembesültem. Nem egyszerű dönteni, az már szent igaz. Az igazi megoldás szerintem a több ruha. Úgy értem, hogy őszre-tavaszra egy normál - vagy bőr vagy kordura - és nyárra egy szellősebb.
A Mugen amúgy jó márka.
Hát túrázni fogok inkább egyértelműen, de ha veszek, akkor most jó áron lehet venni jó ruhákat és akkor olyat szeretnék, ami tényleg megvéd ha perec van.....! És a bőr azért az bőr...! A csizmi biztos jó, a kabátról a srác azt mondta, hogy ő azt használja, neki bevállt, a nadrág meg egész kényelmes volt, habár amíg nincs betörve addig elég nehéz lesz a motorra felszállni benne!:) Egyenlőre úgy állok hozzá, hogy nem baj ha kicsit kényelmetlenebb, de védjen ha gáz van...! Aztán majd kiderül később...első motor, első ruha, nehéz így dönteni!:S
Szerintem neked kell dönteni.
Legelőször azt, hogy mire használod a gépet. Pályára vagy túrázni? Mert ha túrázni, akkor arra megfelelő cucc kell. Kényelmes legyen, de persze legyen benne megfelelő védelem. Hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem! Másé ettől eltérhet.
Ne próbáld ki....!