Nekem 2db 16LED-es helyzetjelző volt fent, de most javításra leszereltem őket, mert valószínű kaptak pár feszültségtüskét, ami egy izzót nem zavar, de a félvezetők nem szeretik. Én anno ezeket eBay-en rendeltem, de már itthon boltban is lement az áruk. Nézz körül neten (gugli a barátunk), ahol xenonizzót árulnak, LED-es lámpa is lesz bőven pár ezer forintokért. Az NTibi féle megoldás is jó, ő vett egy pár projektoros ködfénylámpát, kicserélte az izzókat (ha jól emlékszem) 5W-ra: helyzetjelzőnek tökéletes, alig terhel, jól látszik.
Nem akarok!
De tanultam az évek során egy csomó trükköt a kölöncöktől, hogy miképp lehet "hirtelen megbetegedni", s pár napot az "ágyat nyomni"...mi meg egész nap elsején segítenénk nyögni neked! Hmm?
Nagyon szívesen örültem,hogy segithettem,legalább is enyit.Igen ugy néz ki,hogy az ár az majdnem mindenhol ugyan az.Innetől kezdve te vagy az első helyen és majd eldöntöd,hogy honnan szerzel másikat.Sok sikert hozzá és remélem,hogy occsó lesz!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Akarok a mocimra két kiegészítő lámpát rakni.
A kérdésem az lenne, mennyi az a Watt, amit a generátor még tud teljesíteni.
Pl.: Fel szerelhetek még két db 21W-os izzót? Vagy azzal már túl terhelem?
Mindenkinek előre is köszönöm.
A bátrabbaknak széles utat a fázósabbaknak jó "pihenést".
sajnálhatod is! Naggggyon jó a banda. Még a barátom is élvezi a szilveszteri múlaccságokat, pedig év közben nem tart a csapattal. ez lesz a 3. Szeretembandás szilveszterünk és már nagyon váááárom!tejjjjen már a zidő!
Figyelmeztetés!
Ne higgyetek a bunkó reklámoknak!
Csak átverés!
Méghogy AXE Másnaposságűző Tusfürdő!
Kamu!
Ma is megittam belőle egy egész flakonnal, de csak rosszabbul lettem!
Vigyázzatok!
Az 5 éves Pistike téblábol a konyhában, és mivel láb alatt van, azanyja kiküldi az udvarra játszani, illetve alternatívaként megemlíti,hogy megnézheti, ahogy a szomszéd házban az asztalosok beteszik az újajtót... Órák múlva visszaér a kölök. Kérdi az anyja:
- Na merre jártál, megnézted a mesterembereket? Tudod már hogyan kellajtót berakni?
- Ja! - mondja az elvetemült: Először abból a kibaszott keretből kelllegyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kibaszottul ki kellékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt fasz a picsában, azsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni, mint a Marcsát, hogy mozdulnise tudjon, aztán kibaszottul kell illeszteni az ajtólapot, mert különbennyálazhatod folyton, mint a pinát!
Anyuka elhül, gyorsan körülnéz, mivel is fegyelmezhetné meg agyermeket. Meglátja a telefonzsinórt, na gondolja azzal jól a seggérever ennek a mocskos szájú kölöknek.
- Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
- Lófaszt, az a geci matávosok dóga!
Persze. Ezt mi írtuk!
Kisgyerekkel? Télen? A hegyvidéki erdőn? Van neked szíved?
Alföld, Tiszaalpár, termálvizes Jéger! Az a menő! Na, gondold csak meg!
Nekem 2db 16LED-es helyzetjelző volt fent, de most javításra leszereltem őket, mert valószínű kaptak pár feszültségtüskét, ami egy izzót nem zavar, de a félvezetők nem szeretik. Én anno ezeket eBay-en rendeltem, de már itthon boltban is lement az áruk. Nézz körül neten (gugli a barátunk), ahol xenonizzót árulnak, LED-es lámpa is lesz bőven pár ezer forintokért. Az NTibi féle megoldás is jó, ő vett egy pár projektoros ködfénylámpát, kicserélte az izzókat (ha jól emlékszem) 5W-ra: helyzetjelzőnek tökéletes, alig terhel, jól látszik.