Drága fijjam , ez egy eléggé elb...szott indok. Szép dolog, ha az ember felkészül, hogy esetleg balfax a másik, kalapostrabantosbácsi esetében indokolt is a helyszíntől minél előbb minél meszebb lenni, na de azért amit te írtál az egy leheletnyi túlzás . Ilyen alapon takarodjon mindenki az útról, ha te éppen motorzni kívánsz, nehogymá valaki rálépjen a fékre a környékeden vagy netalán sávot váltson. Teccikérteni ?
A közlekedés amolyan közösségi dolog, kell hozzá némi alkalmazkodás is.
Akkor előzz, ha szüttyög előtted lehetetlen sebességgel.
Jah, és van még 1 megoldás az "előttedbesatuzásra" : követési távolság...
Igen a csajokra gondoltam.
Teny, inkabb ram tapadjanak. Amugy hany szazalaka csaj a sportmotor.hu tagoknak?
Azert akarom kielozni az autosokat, mert ha nincs elottem senki akkor nem all fenn a veszelye, hogy a barom okre besatuzik, mer eszebe jut hogy `ja itt a szolofoodem` es bekanyarodik valami lathatatlan mellekutra. Persze forditva is megtortenhet, hogy kikanyarodik anelkul, hogy korulnezne, de ez utobbi nem nagyon kivedheto, az elozot viszont egy elozessel megelozhetem majd.
Szerintem meg csak a bogarak tapadjanak maximum... ha a csajokra gonolsz ezzel a mondattal, akkor elég kellemetlen, ha a motorra tapadnak és nem rád .
A 120-130 meg max előzéshez (és nem az első gurigán )... amúgy ha 110-el mennek előtted országúton, mégis minek akarsz előzni . Én sem szeretek töketlenkedni autó mögött, de ha egyszer jó tempót megy, nem fogom csak azért leelőzni, hogy előtte legyek (furgonok és teherautók a sisakcibáló szelük miatt kivételt képeznek ).
Sz. Kapitany: megkoszontem az idosebbeknek, hogy ramutattak, hogy hiaba van mar A korlatlanom meg nem vagyok Ghost Rider, (bar ezt eddig is tudtam), meg, hogy erdemesebb elvesziteni par percet, mint az eletet. Ezt is tudtam. Az autosok legtobbje orszaguton 100-110-el megy, igy azt gondolom, hogy egy 120/130 siman elfogadhato, plane az en szemszogombol nezve.
Ha jovo heten meglesz a gep leirom majd rogton elso elmenyeim.
+ Remelem, nem csak a bogarak tapadnak a mocira majd...
Ez teljesen renben van, ja jól emléxem, én voltam az első, aki egy kis hozzáálláscsiszolást javasolt a srácnak, oszt jöttek a többiek is . Szóval igazából nem értem, ezt most miért nekem írod ...
Ehhez még azért annyit, hogy kiegészíteném Hápi hozzászólását, miszerint az életét mindenki úgy b..sza el ahogy akarja, de ahhoz senkinek sincs joga, hogy másét akárcsak kockáztassa is... Gondolom senki sem szeretne olyannal találkozni, akár motor akár kocsi, kamion stb aki alatt épp szétszalad a ménes és esetleg neki mint vétlen legyen baja...
Amúgy pedig nem akarok én veszekedni, semmi ilyesmi, de azért az idősebb motorosok véleményét érdemes megfogadni, és nem visszadumálni nekik, hanem egy köszönömöt elmondani(most ezt természetesen nem magamra értem) mert valószínű, hogy tudják mit beszélnek...
Kolléga!
Én a 10.000-et a Gs-el mentem!
Előtte nekem is volt más motor is és km-er is... 5 éve járkálok 2 keréken, szóval volt zűrös eset, meg miegymás, és nem azon fog múlni a következő, hogy milyen motorom van és hogy mennyivel tudok vele menni.
Nekem is volt simsonom, és chopperem a Gs előtt, szóval engem is megelőztek, de nem dőlt össze a világ...
Na jó, egymásnak ne essenek az urak itten . Szerintem eléggé kitárgyalódott a száguldozás és előzés téma. Ifjú Bikerünk be van sózva, hogy végre lesznek lovak a hátsója alatt, és ezt maximálisan meg is tudom érteni, miután megvettem Pöfit, én speciel alig vártam, hogy a kezemben legyen a jogsi, és ne csak a ház körül szüttyögjek. Aztán rájöttem a tutira:
ezt a motort is ki kell tapasztalni, rá fog jönni ő is, hogy kezdetben nem kéne 120-130-ig se tekerni - onnan ugyanis meg is kell állni előbb-utóbb . Csak szépen finoman érzéssel megbarátkozni a pacival.
itt mindenki ezt a 160-at nyomatja, ESZEMBE sincs 160-al szaguldozni, de ezt mar irtam parszor. Egeszseges-legtobb autot leelozo- 120-130-as turatempo max. Ennyi.
Ha 19 vagy akkor nem kell ecsetelnem gondolom, hogy mennyire gaz erzes ha megeloznek. Nem neha, mindig.
En 2 evet mentem es 15 ezer km-t, igaz 125-on, elotte simsonon. Ugyhogy meg tobbet mentem mint te, de mind1.
Neked elég lenne, ha a saját motoroddal foglalkoznál, és nem akarnál egyből fejre állni vele...
Hidd el, elég egyelőre a 80-90 is bőven...
Nem kell ide a duma a 160-ról...
Amúgy én is 19 vagyok én is szeretnék dinamikusan motorozni, én sem csak 90-el megyek, de ennek megvolt a tanulóideje... Egy éve ilyenkor én se mertem 100-nál sokkal gyorsabban menni...
Csak csatlakoznék az előttem szólókhoz, mert úgy néz ki nekik nem hiszed el, hogy attól még, hogy dúlnak a hormonok, még nem fogsz egyből tudni motorozni... Én sem tudok még annyira, de 1év és 10.000 Km után is itt vagyok és tudok neked írni a fórumon...
Gondolom nem halalos gyomorrontast kapott...
Lattam 1-2 Ghost R. filmet, azert latszott, hogy jol kezeli a gepet, csak 300-nal az nem biztos, hogy eleg.
Bukó nélkül városon belül: 10.000
Váronon kivl 20.000
autópályán 45.000
Azt azért mengnézném, hogy autópáylán ki az a fasza gyerek aki bukó nélkül megy:-))))) De ezek szerint volt rá példa:-))))
MOBILTELEFONÁLÁS: 10.000ft (ez aztán k.rva kemény büntetés......kiváncsi leszek hány embert nem fogok ezután láttni - mert eddig baromi sok volt)
Gyerekülés nélkül bent 15.000
kint 30.000
autópályán 45.000
Jaigen, a Ghost Rider el meg amugy?
Cicek! Te sem vagy a toppon!
Én se tudom milyen 160-ról beszéltek:-)))))
Ettol fuggetlenul be vagyok sozva ahogy irtad, raadasul a korom se a sebesseg csokkentesere batorit, de biztonsagosan kozlekedek, amennyire lehet.
A közlekedés amolyan közösségi dolog, kell hozzá némi alkalmazkodás is.
Akkor előzz, ha szüttyög előtted lehetetlen sebességgel.
Jah, és van még 1 megoldás az "előttedbesatuzásra" : követési távolság...
Teny, inkabb ram tapadjanak. Amugy hany szazalaka csaj a sportmotor.hu tagoknak?
Azert akarom kielozni az autosokat, mert ha nincs elottem senki akkor nem all fenn a veszelye, hogy a barom okre besatuzik, mer eszebe jut hogy `ja itt a szolofoodem` es bekanyarodik valami lathatatlan mellekutra. Persze forditva is megtortenhet, hogy kikanyarodik anelkul, hogy korulnezne, de ez utobbi nem nagyon kivedheto, az elozot viszont egy elozessel megelozhetem majd.
Odaát van egy kérésem az ERW2-vel kapcsolatban!
A 120-130 meg max előzéshez (és nem az első gurigán )... amúgy ha 110-el mennek előtted országúton, mégis minek akarsz előzni . Én sem szeretek töketlenkedni autó mögött, de ha egyszer jó tempót megy, nem fogom csak azért leelőzni, hogy előtte legyek (furgonok és teherautók a sisakcibáló szelük miatt kivételt képeznek ).
Sz. Kapitany: megkoszontem az idosebbeknek, hogy ramutattak, hogy hiaba van mar A korlatlanom meg nem vagyok Ghost Rider, (bar ezt eddig is tudtam), meg, hogy erdemesebb elvesziteni par percet, mint az eletet. Ezt is tudtam. Az autosok legtobbje orszaguton 100-110-el megy, igy azt gondolom, hogy egy 120/130 siman elfogadhato, plane az en szemszogombol nezve.
Ha jovo heten meglesz a gep leirom majd rogton elso elmenyeim.
+ Remelem, nem csak a bogarak tapadnak a mocira majd...
Jaigen, a Ghost Rider el meg amugy?
Amúgy pedig nem akarok én veszekedni, semmi ilyesmi, de azért az idősebb motorosok véleményét érdemes megfogadni, és nem visszadumálni nekik, hanem egy köszönömöt elmondani(most ezt természetesen nem magamra értem) mert valószínű, hogy tudják mit beszélnek...
Én a 10.000-et a Gs-el mentem!
Előtte nekem is volt más motor is és km-er is... 5 éve járkálok 2 keréken, szóval volt zűrös eset, meg miegymás, és nem azon fog múlni a következő, hogy milyen motorom van és hogy mennyivel tudok vele menni.
Nekem is volt simsonom, és chopperem a Gs előtt, szóval engem is megelőztek, de nem dőlt össze a világ...
ezt a motort is ki kell tapasztalni, rá fog jönni ő is, hogy kezdetben nem kéne 120-130-ig se tekerni - onnan ugyanis meg is kell állni előbb-utóbb . Csak szépen finoman érzéssel megbarátkozni a pacival.
Amugy latom kepeken ott egy csaj is, akkor mondjuk ertheto, hogy lassabban mesz, plane ha epp a lany is mogotted van.
itt mindenki ezt a 160-at nyomatja, ESZEMBE sincs 160-al szaguldozni, de ezt mar irtam parszor. Egeszseges-legtobb autot leelozo- 120-130-as turatempo max. Ennyi.
Ha 19 vagy akkor nem kell ecsetelnem gondolom, hogy mennyire gaz erzes ha megeloznek. Nem neha, mindig.
En 2 evet mentem es 15 ezer km-t, igaz 125-on, elotte simsonon. Ugyhogy meg tobbet mentem mint te, de mind1.
Tessék jelentkezni!
Neked elég lenne, ha a saját motoroddal foglalkoznál, és nem akarnál egyből fejre állni vele...
Hidd el, elég egyelőre a 80-90 is bőven...
Nem kell ide a duma a 160-ról...
Amúgy én is 19 vagyok én is szeretnék dinamikusan motorozni, én sem csak 90-el megyek, de ennek megvolt a tanulóideje... Egy éve ilyenkor én se mertem 100-nál sokkal gyorsabban menni...
Csak csatlakoznék az előttem szólókhoz, mert úgy néz ki nekik nem hiszed el, hogy attól még, hogy dúlnak a hormonok, még nem fogsz egyből tudni motorozni... Én sem tudok még annyira, de 1év és 10.000 Km után is itt vagyok és tudok neked írni a fórumon...