Nem kötözködésképpen, de szerinted 80-al nem lehet meghalni. Ismerős most volt temetésen... Robesszal ment a barátja főúton, és macisajtot figyelmen kívül hagyta a kamion. Persze a pasin nem volt megfelelő öltözék, ergo a lehetőséget sem adta meg magának a túlélésre.
uff. a nyúl szólt, de többet nem lobbizik, miután rövidnaciban grasszált miklósszitiben...
Figyelj, mondtam, hogy csak varosba szoktam menni lazabban.
Orszaguton is eddig 80-al mentem, nem 160-al, es nem ezres sportmocival...
Nyilvan ha meglesz a GS-m ( jovo heten ha minden ok )
jobban fel fogok oltozni, 160-al meg max palyan megyek, vagy olyan helyen ahol nem kanyarodhat ki elem se Jozsi bacsi, se a hatranyos helyzetuek, senki. egyebkent ha meg ha majd millios sportmocim lesz nyilvan nem fog gondot okozni egy par tizezres nadrag, mint tetel...
Csak, ha jön az alkotói ihlet, akkor megy gyorsan... Mocicc meg leskubizza szakmailagosan... . A nagy szívásokat kéretik alkotóilag árnyalni egy cseppet...
uff. a nyúl szólt, de többet nem lobbizik, miután rövidnaciban grasszált miklósszitiben...
Orszaguton is eddig 80-al mentem, nem 160-al, es nem ezres sportmocival...
Nyilvan ha meglesz a GS-m ( jovo heten ha minden ok )
jobban fel fogok oltozni, 160-al meg max palyan megyek, vagy olyan helyen ahol nem kanyarodhat ki elem se Jozsi bacsi, se a hatranyos helyzetuek, senki. egyebkent ha meg ha majd millios sportmocim lesz nyilvan nem fog gondot okozni egy par tizezres nadrag, mint tetel...
Havernak jobbulast!
Tájékoztató
http://www.pilisisolymok.hu/
Bud
myke is tud mesélni
üdv: szobbal
Te meg ne firkálj!Pláne ilyet!
Mit szól majd ehhez Doorcsi?
Télleg szereted Tomit?
F@sza!
Ma valahogy nem vagyok képben... Eddig 2 sort írtam csak
Majd lektorál a szemem... hülyeség nem lehet benne... maximum kiigazítok!
Készül a cikk, ha megszültem, átpasszolom Neked ellenőrzésre, hogy ne hülyeség legyen benne. Ez köbö holnap este lesz
István küldött Birodalmi Kreditet. Ezt szeretném leszállítani.
A sátort köszönettel! JJ elrohant, nem volt idő tasakba appplikálni! Jösszegyjégerrel... Vagy, én?