Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell leírni...Sőt, ha leírod, az nem is olyan nagy gáz sztem... vagy nemtom Inkább én is fogyózom ma
Majd én elmesélem.
Fogyózok...
De nem írtam semmi csúnyát ... Jóétvágyat
Elég!
Vacsiidő van, jóóóó?
Ááááhhh, elég vót abból ...
De ha ki is próbálom, nem hiszem, hogy közben majd lesz kedvem belesandítani a tükörbe, hogy leellenőrizzem az arckifejezést...
Majd eccer próbáld ki. te is morcos leszel, és lóg majd a nyelved.
Megvizualizáltam...
Bocsi .
Nemááááááááááááááár
Morcosan és lógó nyelvvel ?

Jájáj, de tudnám ezt ragozni, de inkább nem teszem .
(Ez egy puszi-szmájli amúgymellesleg )
Erre senki sem fog tudni sztem válaszolni. A műszaki topikban kérdezd inkább, hátha.........
Aranyos vagy! De ez nekem nem volt egyértelmű. Én így szoktam hányni!
Sziasztok mindenkinek,Azt szeretném kérdezni,tőlletek,hogy lehet-e a villahidbol lehet -e kimaratni 1-mm ert,mert a gyári az 37mm-es,és 38-as teleszkóp szárat szeretnék be épiteni mert 37-est a világba nem kapni.kérek mindenkit,hogy aki tud segitsen legyen szíves.köszönöm.
Öööö... és a többi szmájlit látod?
Kérdezném, ha látnám?
Morcosan öltögeti a nyelvét . Nem látod?
Én inkább a szomszéd engedélyét firtatnám
Egyébként a kilocsolt viz max a talajvizedbe menne vissza, de a 18-20 méteren rétegviz van, ami nem a talajviz és tiszta (akár) iható is,
Bár a gyűrüskutnál nem tudom, ott lehet minden visszafolyik.
Sztem eccerűb, ha furacc egy új csőkutat. És nem utolsósorban olcsóbb is. A szomszéd meg nyasgem.
Akkor az micsinál?
A nagyapámat ismerve, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van engedélyünk. Sőt most jutott az eszembe, hogy a múltkor a hivatalos papírokat is néztem és ott is fel volt tüntetve a kút. Úgyhogy nekünk tutira papírozott a kutunk.
Nem, az így néz ki:
Nah, ügyi vagy, akko ezek szerint volt tanár, aki rábólintott . Jó szöszölős lesz ám, sok gyűjtögetéssel meg ilyenek. Még isolatípusonként is érdekes lehet a dolog egyébként...
Mia? Hányingered van?
Ezt a lapot ki lehetne játszani, csak az a baj, hogy oda fogunk költözni és nem lenne jó összebalhézni vele, amíg nem épül fel a kecó. Ha jól tudom, akkor a terveket a szomszédokkal is jóvá kell hagyatni. Lehet, hogy én húznám a rövidebbet a végén.

A talajvízzel kapcsolatban igazad lehet, de csak ott a 7-es és a tó között. Nekem a 12-es utcában van a nyaraló. Az egy picit magasabban van. Ott csak akkor találok vizet 1-2 méteren belül, ha pont megfúrom a vezetéket.

De gondolkodtam. elméletileg 17-18 méteren már találtak vizet. Értelmetlen lett volna mondjuk 30 méterre lefúrniuk. Tehát, ha mondjuk megálltak 20 méteren(erről majd óvatosan kifaggatom a szomszédot), akkor nekem elég lenne 2-3 gyűrűvel mélyíttetni a kutamat és elérném azt a mélységet amit ő használ. Meg aztán idővel az a víz vissza is kerül gondolom én, ha nem a csatornába engedi, hanem tényleg a kertet locsolja. De van egy uszoda méretű medencéje is. Kérdés, hogy ahhoz is a kutat használja-e (mert ez esetbe örülök, hogy eddig emésztőnk volt... ) és, hogy azt a csatornába, vagy a kertbe ereszti-e le.