Ááááhhh, elég vót abból ...
De ha ki is próbálom, nem hiszem, hogy közben majd lesz kedvem belesandítani a tükörbe, hogy leellenőrizzem az arckifejezést...
Sziasztok mindenkinek,Azt szeretném kérdezni,tőlletek,hogy lehet-e a villahidbol lehet -e kimaratni 1-mm ert,mert a gyári az 37mm-es,és 38-as teleszkóp szárat szeretnék be épiteni mert 37-est a világba nem kapni.kérek mindenkit,hogy aki tud segitsen legyen szíves.köszönöm.
Én inkább a szomszéd engedélyét firtatnám
Egyébként a kilocsolt viz max a talajvizedbe menne vissza, de a 18-20 méteren rétegviz van, ami nem a talajviz és tiszta (akár) iható is,
Bár a gyűrüskutnál nem tudom, ott lehet minden visszafolyik.
A nagyapámat ismerve, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van engedélyünk. Sőt most jutott az eszembe, hogy a múltkor a hivatalos papírokat is néztem és ott is fel volt tüntetve a kút. Úgyhogy nekünk tutira papírozott a kutunk.
Nah, ügyi vagy, akko ezek szerint volt tanár, aki rábólintott . Jó szöszölős lesz ám, sok gyűjtögetéssel meg ilyenek. Még isolatípusonként is érdekes lehet a dolog egyébként...
Ezt a lapot ki lehetne játszani, csak az a baj, hogy oda fogunk költözni és nem lenne jó összebalhézni vele, amíg nem épül fel a kecó. Ha jól tudom, akkor a terveket a szomszédokkal is jóvá kell hagyatni. Lehet, hogy én húznám a rövidebbet a végén.
A talajvízzel kapcsolatban igazad lehet, de csak ott a 7-es és a tó között. Nekem a 12-es utcában van a nyaraló. Az egy picit magasabban van. Ott csak akkor találok vizet 1-2 méteren belül, ha pont megfúrom a vezetéket.
De gondolkodtam. elméletileg 17-18 méteren már találtak vizet. Értelmetlen lett volna mondjuk 30 méterre lefúrniuk. Tehát, ha mondjuk megálltak 20 méteren(erről majd óvatosan kifaggatom a szomszédot), akkor nekem elég lenne 2-3 gyűrűvel mélyíttetni a kutamat és elérném azt a mélységet amit ő használ. Meg aztán idővel az a víz vissza is kerül gondolom én, ha nem a csatornába engedi, hanem tényleg a kertet locsolja. De van egy uszoda méretű medencéje is. Kérdés, hogy ahhoz is a kutat használja-e (mert ez esetbe örülök, hogy eddig emésztőnk volt... ) és, hogy azt a csatornába, vagy a kertbe ereszti-e le.
De nem írtam semmi csúnyát ... Jóétvágyat
Vacsiidő van, jóóóó?
De ha ki is próbálom, nem hiszem, hogy közben majd lesz kedvem belesandítani a tükörbe, hogy leellenőrizzem az arckifejezést...
Jájáj, de tudnám ezt ragozni, de inkább nem teszem .
(Ez egy puszi-szmájli amúgymellesleg )
Egyébként a kilocsolt viz max a talajvizedbe menne vissza, de a 18-20 méteren rétegviz van, ami nem a talajviz és tiszta (akár) iható is,
Bár a gyűrüskutnál nem tudom, ott lehet minden visszafolyik.
A talajvízzel kapcsolatban igazad lehet, de csak ott a 7-es és a tó között. Nekem a 12-es utcában van a nyaraló. Az egy picit magasabban van. Ott csak akkor találok vizet 1-2 méteren belül, ha pont megfúrom a vezetéket.
De gondolkodtam. elméletileg 17-18 méteren már találtak vizet. Értelmetlen lett volna mondjuk 30 méterre lefúrniuk. Tehát, ha mondjuk megálltak 20 méteren(erről majd óvatosan kifaggatom a szomszédot), akkor nekem elég lenne 2-3 gyűrűvel mélyíttetni a kutamat és elérném azt a mélységet amit ő használ. Meg aztán idővel az a víz vissza is kerül gondolom én, ha nem a csatornába engedi, hanem tényleg a kertet locsolja. De van egy uszoda méretű medencéje is. Kérdés, hogy ahhoz is a kutat használja-e (mert ez esetbe örülök, hogy eddig emésztőnk volt... ) és, hogy azt a csatornába, vagy a kertbe ereszti-e le.