Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, csak nehezebben kanyarodik...
Üdv.
Szerintem simán jó a 120-as első gumi gs-re.
Én 120 és 140-est használok rendszeresen.Semmi gondom nem volt még eddig,és még egy kicsit szélesebb is.Szerintem jók,de ez az én véleményem.
Hála az égnek, hogy nem lett komolyabb bajság.
nekem is egyben kopik-....
egyben is vót cserélve.......
Nem a bandából van a lányzó. Szerencse, hogy nem lett komolyabb baja.
Ja és a benzintankon egy kék bőr borítás van. Ilyet amúgy hol lehet szerezni?
Ma reggel Budapesten, a Hauszmann Alajos utcában elütöttek egy GS-es lányt . Szerencsére komolyabb baja nincs se neki, se a motorjának. Nem nagyon ismerem a társaságot, így nem tudom ki lehet(ett) az. Fekete vázas kék-fehér GS, 3 éve vették a párjával (közben már ő is megérkezett). Van benne bő 13000 km.
Üzenem az ismerőseinek, hogy semmi komoly baja.
Persze, hogy ő.
meg se nézted? Te vagy, ugye?
Hát tudod én már örülök,ha egyiknek a profilja se kisebb mint 1,6mm és műszaki vizsgára éppen tutti gumik vannak rajta
Nem hiszem, hogy lenne jelentősége, csak tudod én ilyen "vonalas" vagyok egyes dolgokban.
Nekem még nem magyarázták el, hogyan jelentkezik a motor viselkedésén ha nem egyforma a mintázat? Te tudod?
Azt értem hogy elöl legyen puhább a gumi mint hátul.
Sokaknak igen, de nekem valahogy egyszerre kopik. Na meg azt is szeretem, ha egyforma a mintázat...
Párban az jó! De ugyebár párosával ugyse tudod elhasználni, mert a hátsó fele annyit bir mint az első.
Nyuszika!
Köszönöm a lehetőséget, de csak az elsővel nekem sem jó. Ha párban lenne, arányos árban, levadásznám!
Aranyos vagy, hogy gondoltál szegény banditosokra!

Annyiért ingyen van (ha nem kőkorszaki).
Kár, hogy nekem nem jó a mérete.
nekem ebben nincs biznisz, csak nektek Banditosoknak akarok jót.
Igen, de ez az első kerék mérete.
Mire azt kicserélem, addig még elkoptatom a mostani hátsót, meg mégegyet!
Ment mail.
Oké.
Csak azért mégis kéne egy ár hogy ne feleslegesen menjek el ha nem kell mer sokallom. Amúgy ha jó árat mondasz akkor mindenképp megveszem nem baj ha nem tökéletes.Az enyém is már karcos,csak kibeleztük a haverral amit nagyon megbántam és most ezért akarom vissza a gyárit,amig nem telik majd egy sportdobra. Tehát én elmegyek csak ird meg hogy mennyi lenne. Mert egyet tudok Miskolcon amit 10 000-ért adnak,de az nagyon messze van.
Légyszi küldd el megint a számod mert nem tudom hol van már.
Most kaptam az infót: Akcióban árulják a Pirelli Diablo Strada 120/60R17 utolsó 4 darabját 10.000 Forintért /db (amúgy 31.000 ft) Teddy szerint ez a Bandit méret. Akinek kell, írja fel magát itt a fórumon egy listára, és holnap megrendelem a gumikat.
Üdv.A számomat tudod.Rámcsörögsz mikor jó neked.(Du. 2-töl )
Megnézed a dobot ,ha jó, mondasz rá egy árat.
És meghalgatod a bodist is.
Hali Pigigs!
És mennyiért adnád el?Meg mikor mehetnék érte?
Itt az emailem: binder85@citromail.hu
Mé nem nyomtá neki egy tockost? Megérdemelné, úgy itt hagyott bennünket.