Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Behalt?

Ha jól értem, akkor részvétem!
Ég veled Tituka!
Pedig egy páran mentünk volna Dunaújvárosba drukkolni, hogy mindenki egyben érjen földet! Azért legközelebb is, ha van valamilyen mókázás.
Sliders:-))))
javítva Maistro:-))))
Azért kérdezősködök, mert ha az, akkor engedd szabadra a fantáziád... rajzolj bármit, hiszen a rajz a lényeg!
Hali!
Ez valamiféle oskolai feladat? Konkrét típusé kell?
Holnap beugrok vmi műhelybe és beszerzek egyet gyorsba az lesz a legjobb és méricskélhetek...
De a manualokban miért nincs benne? Vagy én vagyok a pöcs?
(Másoknak figyelmetlen)

De azért köszönöm!
És a gyűrűk távolsága egymástól? Gyűrűvályat mélysége, szoknya magassága...
Dugattyú méretek?Hmm?
Szar ám "egyedül" fórumolni...
Skoda 120!
72mm a dugószélesség, és 72mm a dugómagasság,ugyanis négyzetes löketű!
Ne őrjíts meg, Joe!
Egy "másik" naptár szerint meg 5769. De ezt csak csendben mondom.
De jó, ha a krómozás csökkenti a szélzajt, akkor szereznem kell egy krómozott bukót!
Ez egy lopott sztori valami Alberttől...Eistein talán?
Jaj, má!
Van, aki a kínai időszámítást használja. Mi ebben a nagy szám? Az ősi kínai naptár szerint a 4706. esztendő kezdődött el idén...

Üdv:
Szoko Lee
Sorry.....
Nekem is hidd el !
5 évig üztem részben versenyszerűen.
Baszki!
BLUE téridőugró!
Basszus Sipi!
Ez kár volt!
Életem egyik nagy álma az ernyőzés, de most hétvége nemjóó!
Üdv!

Köszönöm, de sajna az nem jó... Mégis untatlak benneteket részletekkel... Műszaki rajzot kéne csinálnom és nincsenek méreteim! A gs ből meg csak nem kapom ki, hogy megmérjem, otthontól meg igen távol vagyok... Szóva a fotó nem elég.
Épp ki van szedve a blokk (csere miatt). Teszek fel képet holnap ha megfelel...
Nem akarok nagyon beleszólni, főleg hogy nem is témába vágó, de a legutolsó képednél az adatlapodon ez van:

,,Az EX paripám
3 év, 3 hónap, 8 nap.......= kb. 107310 nap alatt 68.000km-ert csavartam bele:-))))
Vagyis majdnem minden napra jutott több mint fél km:-) "

3 év, 3 hónap, 8 nap=1193 nap (+/- 2nap)
68000/1193= ~57km/nap
107310 nap= kereken 294 év

Amúgy nem szeretek szőrszálat hasogatni, csak szemetszúrt
Szííyasztok.

Írtam korábban, hogy megszervezve pár tandem ugrás Dunaújvárosba vasárnap. Sajnos helikopter hiányában átszervezve.
Indulás vasárnap reggel 8 kor Budakalász- Szlovákia. Kb. 200 km. gyönyörű kanyargós túra utvonallal. ugrás! És vissza túra. van kezdő köztünk tehát nem agyament szágudozás. ki akar jönni szeretettel látom,látjuk. A GSR 600 forumon lehet felírni a nevet.