Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sose azt nézd! Pont itt voltam.
Nekem olyan 4,5-5 liter között eszik. De minek is foglalkozni ezzel, autónál figyelek a fogyasztásra, de a motor nálam élvezeti cikk. Azért meg nem fogok 3ezernél elváltani hogy fél literrel kevesebbet egyen. Ha meg a fogyasztás fontos lenne akkor YBR125 vagy CBR125-öm lenne.
Sziasztok!

Hápi: városban nekem is 5l vagy fölötte fogyaszt, bár tavaly már le tudtam vinni 4,5-re is, de az nyáron (szünet) volt, minimális forgalomnál. Gondolkodtam én is a Viktor féle áttétel-módosításon, de itt egy dugóban hátrány lenne, ami országúton előny, vagyis, hogy kb. 500-al kevesebbet forog, elég nehéz úgy lépésben gurulni...
Nekem 5 l a tartalék
Nekem az M0 új szakaszán történt a köhécselés, de én gonoszul számítottam rá, mert már túl voltam a négyszázadik kilométeren, és pont arra voltam kiváncsi, hogy mennyi az annyi. Egyébként a fogyasztás nekem kb 4,3 l/100km (mondom ezt nagyképűen vagy 1300 km után ).
Egyébként a tartalék üzemanyag a 2001 utáni gépeken is 3.5 liter?
Sziasztok

Gyári lánckerekekkel autópálya 500 km 7000 fordulat 140-el 6,7l/100 km
Modositott lánckerékkel nem ment soha 5 fölé, túratempóban 90 - 110 között 3,6.
Egyszer volt 3,1 is.
Az enyémpaci is ilyen beles... 4,5-5... Fixen... hát- és szembeszélben, bármikor!

(A kocsinál mindig nézem, hogy mennyi az annyi... a motornál meg néha rászámolok...annál kevésbé érdekel... )
Üdv esSO ! ill. Mindenki!
Sorry ,de segítenél számolni mondjuk "bibliatempóval" ?
---- "tóra"tempóval ----- sehogy nem jön össze !
/ Lezsibbadt aggyal olvastam,és ez nagyon tetszett!/
Nyugodalmas jóéjt mindenkinek !
Hogy a megmeredt p.-be csináljátok? ? ?
Én fixen 5l-el járok! Mondjuk ez csak város!
A hétvégi gurigán 3,7 l/100 km-t mértem. Na jó, előtte azért felfújtam a gumit. De hogy ne forgolodj az éjjel, legközelebb leengedem, hogy elérjem a 4,5 -öt...
köszönöm szépen,nektek mekkora lánckerék van elöl?
Próbálgatom hogy felkapja az elejét de nagy van elöl és így az áttétel nem fasza.
Tietek felkapja az elejét?
na, elkéstem.
Pl Nagyvas.hu-n. Az ára is jó.
Sziasztok!

GS fogyi a hétvégén: 3,8-3,9l... Ja, és az M7-en kb. 1km-en át egy lejtős szakaszon 0! fogyasztás, ugye...

Na szóval megérkeztem, élveztem újra a melegvizes zuhany előnyeit és épp lakoma van...

Köszi mindenkinek ezt a csodás hétvégét!
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni Suzuki Gs500E tipusú mocihoz hol lehet venni rendelni első lánckereket?
Köszönöm
DL fogyi, most hétvégén: 4,1 l/100 km tóratempóval.
M7 (130-cal) + Pesten át: 4,5 l/100 km

No, most számolgassátok a GS-ét.
Ma tankoltam másodszorra a motorba. 4,2l/100 lett az átlag, ebben van minden: város, dugó, előváros, stb. Elégedett vagyok Az első tankolás 4,7 volt pár nappal azután, hogy megvettem a motort. Mondtam, hogy idővel lehiggad a jobb kezem .
Viszont amikor az országútón elkezdett köhécselni, akkor nagyon beijedtem, hogy mi történik, nem volt még nekem benzincsapos motorom.
KOKO!

Köszi a segedelmed:-)
Tegnap landolt nálam a lánc:-)
Segitsetek! Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel ellopták a motorjaimat CEGLÉDRŐL!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953
http://dani47.gportal.hu Tel:0620-9921131
Adjátok tovább légyszives!
Üdv. 1 kérdés: milyen festékkel érdemes javítani a festést a deklin? Olyan kellene ami nem mattul meg. A bontóban szarrá darált deklik 15ezer körül vannak. Az enyém ahhoz képest polír.
THX
Szia.

Hát igen, igazad van!
Sajna van ilyen, hogy furcsa fogyasztás jön ki, de nekem azért is volt most ennyire furcsa, mert eddig mindig 4L alatt maradt a fogyasztásom, eddig nekem a legkevesebb az 2.8-9L volt, igaz csak 1x-max 2x, de mindig jóval 4L alatt kb:3.5-9közt mozog, még mikor kanyar-vadászaton vagyok akkor is!
Mikor tavaly motoroztunk a GS-GSF-DL csapat... mert idén sajnos még nem volt szerencsénk, illetve még nem volt érkezésem veletek tartani, akkor is 4L alatt volt!
Azért köszi a választ!
Törtem is a fejem mikor néztem a gépedről pár képet és néhánynál amikor a bal oldal volt fényképezve akkor ott volt a kipu, amikor a jobb akkor ott. Viszont volt olyan hogy hátulról de akkor meg csak 1- volt
De akkor mostmár leesett
Nekem is volt :-))))
Igaz csak "optikai tuningba":-)))
Hülyét is kaptak sokan, mikor valahol megáltam:-))))
IGEN VAN ILYEN!

Erre a válaszra vártál?

1., vannak kútak ahol többet, vagy kevesebbet tankolsz!
Nekem mikor a müszerfalon 1 egységem van akkor az FIX 13,5L hiányt jelent.
Mégis van ahol 14,2L tankoltam bele.....de volt hogy csak 12,3-at.....

2., A benzinekkel is vannak különbségek.
Van hogy a MOL-os benyával érezhetően nem megy úgy a pacim......
Van hogy a Tescós benyától megőrül.......tép mint a picsa......
De volt olyan is, hogy a SHELL benyától meg többet ment 30-40km-er, vagyis nem evett annyit.

Végül....
Nem lehet áltlagot húzni.....hiszen valahol odalépsz neki, valahol nem.....
Én a legtöbb esetben a 13,5L-er (mikor 1 egységem van mindig tankolok....hiszen a maradék 5,5L ki tudja mennyire elég.....
Itt a NAGY átlag az hogy 220km-ert mentem el (6,1L/100km)
Van hogy 247-et....5,46L/100
De pl most a héten csak 197-et mentem el....igaz sok sok 300.000-res csekkem jön ha valahol megnéztek maguknak:-))) (6,85l/100km)

Nekem a Gs-.em nagy általánosságban 5,2L-ert evett.....
Mikor hegyekben túráztunk akkor volt, hogy lement 4,1-re....
A legkevesebb 3,8 volt - talán 2-3x
De volt hogy 6,5-öt bezabált.....