Hát azt kell mondjam Cicc, jó a kérdés. Már 2. napja ezekel a hangokkal álmodok. Nem kicsit bosszant a dolog. Ha megtoldanám változna? Idénre elég sok ótópálya van betervezve.
Ööööö a mindenféle hagokat csak motorozás közben hallod vagy amúgy is ?
Viccet félretéve nálam is 60-70 körül kezd el surrogni a szél, ugyanis ponty a képembe tolja a plexi... Gyanítom, hogy ez a hangok forrása nálad is .
az aerodinamikai cirkumveniálás miatt gyakorlatilag pozitív kisülésű turbolencia lép fel,melyet a bukósisakban fellépő vízszíntes vezérsík elvén alapuló dekonvertált felhajtóerő tetájának csökkentésével lehet pontosabban prognosztizálni.
Sziasztok! Nyűgöm van. Vettem plexit. Givi a605 asszem. Nagyobb, mint amit itt a népek rája szoktak húzni a vasukra, de fura mód azt tapasztaltam, hogy hamarabb (60-70 körül) kezdem hallani a sustorgásokat, meg a mindenféle hangokat, mint nélküle. Lehetséges, hogy csak rosszul lőttem be? (A plexit...)
Hápi mondta, hogy KOKO64-nek ugyan ez a plexi volt a GS-én.
SEGÍÍÍÍÍCCSÉÉÉG!
Viccet félretéve nálam is 60-70 körül kezd el surrogni a szél, ugyanis ponty a képembe tolja a plexi... Gyanítom, hogy ez a hangok forrása nálad is .
Segitsetek már:
Azt hallottam hogy kiadnak egy új GS 500at, ami a B-king blokkját kapja majd... Igaz lehet?
Jól hallod. Én a GSR 600 as ta vettem...GIVIT. De megőrültem a zajtól. Pont a sisakra tolja a szelet.
Hápi mondta, hogy KOKO64-nek ugyan ez a plexi volt a GS-én.
SEGÍÍÍÍÍCCSÉÉÉG!
Ha még nem késő mégiscsak lenne egy gumi rendelésem! (Egy környékbeli Banditos cimbora részére)
Ha még aktuális, kérlek, jelentkezz a részletekkel!
esSO: ne kötekeggyé, mer' összeakasztjuk a bajszunk...
Nem is vettem észre, hogy nem stimmel hozzá a nick ...