Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt kell mondjam Cicc, jó a kérdés. Már 2. napja ezekel a hangokkal álmodok. Nem kicsit bosszant a dolog. Ha megtoldanám változna? Idénre elég sok ótópálya van betervezve.
Én? Sohasenem . Csak ezt nem bírtam kihagyni, bár ősrégi poén ...
Gonoszkodunk? Beszólogatunk?
Ööööö a mindenféle hagokat csak motorozás közben hallod vagy amúgy is ?
Viccet félretéve nálam is 60-70 körül kezd el surrogni a szél, ugyanis ponty a képembe tolja a plexi... Gyanítom, hogy ez a hangok forrása nálad is .
Na az lesz aztán az öccááázas . Az ezerháromszáz köbcentivel .
Sőt, lesz Busa blokkos is!
ford.: hajtsd le a plexit!
Sziasztok!

Segitsetek már:
Azt hallottam hogy kiadnak egy új GS 500at, ami a B-king blokkját kapja majd... Igaz lehet?
az aerodinamikai cirkumveniálás miatt gyakorlatilag pozitív kisülésű turbolencia lép fel,melyet a bukósisakban fellépő vízszíntes vezérsík elvén alapuló dekonvertált felhajtóerő tetájának csökkentésével lehet pontosabban prognosztizálni.
Szííyasztok 500 as ok.

Jól hallod. Én a GSR 600 as ta vettem...GIVIT. De megőrültem a zajtól. Pont a sisakra tolja a szelet.
Sziasztok! Nyűgöm van. Vettem plexit. Givi a605 asszem. Nagyobb, mint amit itt a népek rája szoktak húzni a vasukra, de fura mód azt tapasztaltam, hogy hamarabb (60-70 körül) kezdem hallani a sustorgásokat, meg a mindenféle hangokat, mint nélküle. Lehetséges, hogy csak rosszul lőttem be? (A plexit...)
Hápi mondta, hogy KOKO64-nek ugyan ez a plexi volt a GS-én.
SEGÍÍÍÍÍCCSÉÉÉG!
Így köszönted meg az infót? ( )
Tudom,tudom, csak hát most éppen nem kell!
Nyuszi!

Ha még nem késő mégiscsak lenne egy gumi rendelésem! (Egy környékbeli Banditos cimbora részére)
Ha még aktuális, kérlek, jelentkezz a részletekkel!

Na, bakker, mekkora vak vagyok! Ez nem kicsit kimaradt! Ez az m7-esen, vagy a 8-ason volt, ugye Tomi? Jelezhettél volna.... Kicsi a világ....

esSO: ne kötekeggyé, mer' összeakasztjuk a bajszunk...
pick(pack) nick!

Nem is vettem észre, hogy nem stimmel hozzá a nick ...
54041 sz. hsz. Érdemes megnézned.
küldk enerdzsit!
Hajrá Padavan. Képes vagy rája (nem a vízi állat )... Let dö forsz bí vid júúúúúh... (Vagyis konténerrel!)
Akkor egy "kalappal" Neked!
Vizsgázom,ZHzom...
Nehezebben kanyarodik..de szinte Észre sem vehet? a kÜlÖnbsÉg...viszont nagyobb felÜleten tapad.És sokkal stabilabb kanyarban is.
micsinálsz, hogy kell a DRUKK?
Holnap, holnapután és azért egy kicsit tessék rám gondolni, drukk-folyamokat küldözgetni Köszi