Udv! Hasznal valaki 120/70 - 150/60 gumiparositast vagy ezeknek a mereteknek az egyiket? Ha igen, milyen marka es tipus van fenn es mik a tapasztalatok vele? A 150-est nem huzza nagyon ossze a felni?
Tovabba tud valaki egy GS500 elso felnit eladot? Megvennem!
Mondtam hogy segítek, nem kell leállítanod magad..
De ezek már konkrét kérdések, konkrét szerződésre, erre egy nyilvános fórumon nem válaszolhatok..Tudod, biztosítási titok.
Ha utána a válaszomat megosztod másokkal is, annak már semmi akadálya.
Küldj nekem egy mailt a biztosito@kh.hu címre, írd meg a rendszámodat, és megy a válasz tőlem!
Nektek is hasonló jókat kívánok! (És persze minden motorosnak)
De, akkor már már kihasználnám a lehetőséget, és kérdeznék tőled valamit. Nem a jogosságát firtatom, csak nem értem. Tudod, hogy mi történt velem pár hete. (dijnemfizetés miatt felmondták a szerződésem , és kötöttem egy másikat ugyan úgy a K&H-nál)
Befizettem az első negyed évet, csak későn. Ez kb 5500. Felmondták és befizettetek velem egy mabiszos csekket kb 1700 ft az új szerződés megkötésekor és azt mondták, hogy az első csekket amit befizettem, visszautalják. De csak 1800-at utaltak az 5500 helyett. És még nem kaptam az új szerződéshez sem csekket.
A 2 forintos kérdés:
Miért ennyit utaltak vissza?
Az 1 forintos kérdés:
Én is rohangáljak a csekkért, vagy én egy speciális eset vagyok, és addig a kötvényt hordjam magammal?
Válaszodat előre is köszönöm! És szólj, ha állítsam le magam...
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Nagyon kellemes és pihentető ünnepet szeretnék kívánni mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Tudom, hogy szakmai ártalom, de ugye tudjátok, hogy a hónap végéig be kell fizetni a kötelezőt?
Persze hogy tudja mindenki! Ha valaki esetleg nem kapott csekket, ne várjon, keresse a biztosítóját...
Jó hétvégét nektek!
Itt veszem az olajat is (Castrol Actevo 4t 1860ft volt utoljára)
Itt mikor behajtasz, akkor lesz egy jobbos kis út.....egy barakok közé.....menj egyenesen a gázpalacktárolóig, és ott már megláttod az épületet. 7:30-15:30-ig van nyitva tudtommal.
Köszönöm az ötletet, majd jól kipróbálom (a fő hegesztés-szakértőm - édesapám - most éppen lakásfelújít, remélem azért hamarosan sikerül rábeszélnem egy kis varratkészítésre) - ha kész majd teszek fel képet.
Az országúton hatalmas esőben megy egy motoros.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll, megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a motoros, odaadja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A motoros oda adja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
Tovabba tud valaki egy GS500 elso felnit eladot? Megvennem!
Mert ha más is olvassa, akkor nagyot néznek majd, ha azt írom, hogy: Szia Firstlady!
De ezek már konkrét kérdések, konkrét szerződésre, erre egy nyilvános fórumon nem válaszolhatok..Tudod, biztosítási titok.
Ha utána a válaszomat megosztod másokkal is, annak már semmi akadálya.
Küldj nekem egy mailt a biztosito@kh.hu címre, írd meg a rendszámodat, és megy a válasz tőlem!
Nektek is hasonló jókat kívánok! (És persze minden motorosnak)
De, akkor már már kihasználnám a lehetőséget, és kérdeznék tőled valamit. Nem a jogosságát firtatom, csak nem értem. Tudod, hogy mi történt velem pár hete. (dijnemfizetés miatt felmondták a szerződésem , és kötöttem egy másikat ugyan úgy a K&H-nál)
Befizettem az első negyed évet, csak későn. Ez kb 5500. Felmondták és befizettetek velem egy mabiszos csekket kb 1700 ft az új szerződés megkötésekor és azt mondták, hogy az első csekket amit befizettem, visszautalják. De csak 1800-at utaltak az 5500 helyett. És még nem kaptam az új szerződéshez sem csekket.
A 2 forintos kérdés:
Miért ennyit utaltak vissza?
Az 1 forintos kérdés:
Én is rohangáljak a csekkért, vagy én egy speciális eset vagyok, és addig a kötvényt hordjam magammal?
Válaszodat előre is köszönöm! És szólj, ha állítsam le magam...
Nagyon kellemes és pihentető ünnepet szeretnék kívánni mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Tudom, hogy szakmai ártalom, de ugye tudjátok, hogy a hónap végéig be kell fizetni a kötelezőt?
Persze hogy tudja mindenki! Ha valaki esetleg nem kapott csekket, ne várjon, keresse a biztosítóját...
Jó hétvégét nektek!
http://maps.google.com/maps?f=...
Itt a térkép.
Természetesen számlát ne kérj:-)
Itt veszem az olajat is (Castrol Actevo 4t 1860ft volt utoljára)
Itt mikor behajtasz, akkor lesz egy jobbos kis út.....egy barakok közé.....menj egyenesen a gázpalacktárolóig, és ott már megláttod az épületet. 7:30-15:30-ig van nyitva tudtommal.
ha egy kicsit pontosabb címet kérhetnék, akkor elvetődnék majd a tojásos ünnep után Tárnok-Érdre.
Jaaaaj neeee ! Ez naggyon jóóó .
Kár, hogy elfelejtettem, pedig már hallottam
" A prérin három lovas vágtat. Az egyik Jack, arany- lovon, a másik Joe, ezüst lovon, a harmadik Charles Bronson."
Köcsögök az út szélén
Az országúton hatalmas esőben megy egy motoros.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll, megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a motoros, odaadja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A motoros oda adja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
És az ivást komolyan kell venni!
MICSODA ARANYIGAZSÁG! ! ! ! !