Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és Boldog Új Évet
Boldog locsolást Nektek!
Szia Jegember,

Én decemberben (nov 26-án vizsgáztam - már elég hűvös volt ) voltam jogsit csináltatni (teljesen hasonló cipőben, mint most te), a okmányirodás elsőre nem vette el a régi jogsit, de az újat személyesen kellett átvennem, és csak akkor kellett leadnom a régit. A motorozásra nem kérdeztem rá, mertháthogy karácsony előtt nem nagyon akarodzott vaslovagolni és még a moci sem volt meg.
Engem egyébként az borított ki, hogy egy szar papírért el kellett menni a Petczvál utcába, amit egy kedves idős bácsi a nagy kupacból szedett ki, és semmivel több infót nem tartalmazott, mint az a papír, amit a vizsga végén kaptam, de az okmányirodába csak ezzel lehet elmenni...

Üdv/zabk
Ma délután hirtelen nem bírtam tovább és elszáguldottam Kékestetőre. Odafelé megkaptam az előmosás+szárítást, visszafelé meg az "aktív jégszemcsés" főmosást, lassan oldódó bogarak közt szembesütő lemenő nappal...
Kellemes Húsvétot kívánok!
Sziasztok! Kellemes Nyúlünnepet mindenkinek!
Fejlemény van derék hátasom ügyében, mégpedig a következő:MEGY, MINT ÁLLAT! Hihetetlen, de itt a fórumon találtam rá a gyógyreceptre. Külön köszönet érte Greatman-nek, aki lépésről lépèsre leírt ide mindent még 2007-ben. A probléma összesen egy kialzult csavar volt a szabadonfutónál. Azóta indítottam már vagy 30 alkalommal és pöcc-röff. Holnap gurulok is vele egy picinkét.
Asszem majd bepróbálok vmi fantáziadúsabb nicket magamnak, hamár garázdálkodik itt még egy "szaktárs"
Üdv T.
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
BÓDOGNYULATMINDENKINEK!

Kipukkadok!
Na, akkor ez szép lehetett! Örülök, hogy jól sikeredett!

(A többiek biztos már locsolkodni vannak, teljes itt a pangás! )
Jó volt nagyon sztem! Legalábbis én élveztem. 11 óra felé indultunk, megnéztük a zólyomi várat, pici pihi, cigi, majd tovább mentünk Bbányára. Ott felmentünk a város fölé egy hegyre a kilátás végett. Megérte! Majd hazafelé vettük az irányt, mivel többünknek időre kellett vna jönnie. Közös döntés alapján Sahynak vettük az irányt, hogy ne uazon az úton jöjjünk megint. Majd ha már ott voltunk, átvágtunk a Börzsönyön is a Kemence-Diósjenő vonalon. Itt aztán elváltunk, mi haza északra, a többiek meg délre.
Nagyon szép kanyargós részeken mentünk. Össztáv csak 270 körül lett nekünk, de az tömény élmény.
Szia esSO!
Hogy telt a nap? Milyen volt a guriga? Mesélj kicsit!
Na, ez szép! Elmegyünk egy kicsit motorzani, most meg olvasnék, oszt nincs mit.
Jóhogy jobb!
Ez kismértékben gyógyszer! Nagymértékben meg egyenesen PATIKA!
Faty
Jó... jobb... legjobb (ha már te is ott fekszel sisakban, benned a szarvastejjel)
Sziasztok van 2 pár bukócső gs 500 e-hez 18-as köracélból lett legyártva a 3 blokktartóhoz rögzíthető, a gyári bukócsőről lett mintázva. fekete színben szinterezve. Képet árat érdeklődés esetén emailben küldök. elérhetőség: bakacsan@freemail.hu
Tessék most jobb?

Mögötte meg a borlap...

Gumikacsa bukóban!
Nah, Népek!

Hétfőn egy "locsoló HKG"? Micccccótok?
Vasárnap MTV 20.15 Moto GP élőben
Oké, beszkennelem, csütörtökön megyek.
Az ideiglenes franc elvileg a kiállítástól számított 30 napig érvényes, gondolom csak van rajta egy kiállítási vagy lejárati dátum
Nekem még a B jogsimról vannak olyan emlékeim, hogy elmentem az ocsmányba, kaptam egy ilyen ideiglenes papírt és addig azzal furikázhattam, amíg ki nem küldték a rendeset. Ez szű 10 éve volt. És az is egy A4-es papír volt.
a vizsgaigazolás, amiből kiindultunk, tényleg nem elég. Az ideiglenesből meg nem derül ki semmi sőt rá van írva, hogy mely kategőriák érvényesek, és nem TUD belekötni a jendőbáciii. Hab a tortán, hogy az ideiglenesen van egyeltalán lejárati idő? Vagy csak kiállítási?
Jégember! mostmár bizti kérünk egy szkennelést abből a papírból!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Nekem azt mondták az okmányirodában annak idején, hogy amit ott kapok A4-es papírt, amin fotó, pecsét meg a jó qrva ég is van, (sőt még azt hiszem, hogy az új kategóriát is jelölik rajta) azt nem fogadja el a rendőr. Kérdeztem is akkor meg mi a f@sznak adják?! Azt mondta, hogy az új kategóriát, csak az új jogsival vezethetem. Ahogy itt írta is valaki, addig amíg legyártják az újat, addig megtarthatom a régit, de akkor nem postázzák ki, csak az értesítőt, hogy mikor vehetem ám az új rozavo okmányuszt.

De szerintem Ők sincsenek teljesen képben ezzel kapcsolatban. Én anno megkérdeztem, egy rendőr ismerősömet, de már nem emlékszem, hogy mit mondott.
Az ideiglenessel simán mehet, de itt eredetileg a vizsgán kapott papírról volt szó. Azzal nem lehet! Én is az ideiglenes kiállítását javasoltam.