Ezt be is ismertem.
De a bónuszomat nehezen emésztem meg. Fizettessenek ki velem mondjuk 5000 Ft pluszt, szerződésmódosításra, vagy késedelmi pótlékra, de a bónuszomhoz, amit azért kaptam, mert nem okoztam balesetet, ahhoz semmi köze ennek a történetnek. Persze akkor nem 14000-et, hanem 5000-t keresnének ezen. És az is felháborító, hogy a nagy qrva demokráciában, nem köthetek azzal szerződést akivel akarok.
Persze védik a bankokat, de engem ki a f@szom véd meg. Ha Ők felmondják - akármi miatt -, akkor én miért nem mehetek át másik biztosítóhoz? Ezek szerint ők nem akarnak velem szerződni. Jó. Akkor dugják fel a vazelinezett, pénzzel bélelt, államilag bevédett pics@'jukba a qrva biztosításukat és hagyjanak engem átmenni egy másik biztosítóhoz!
Vagy, ha mondjuk befizetem a biztosítás az esedékesség 1. hetében, akkor kapjak érte egy bónuszt!
Húúú, Bali! Ez tényleg pipa. Sajnos ilyen ez, és mint minden ez is szigorodik a "válság" miatt... mindenki időben kérné a pénzét, és a bankok, biztosítók meg is tehetik, hogy ilyen eljárással megszopassanak. Sajnos, nincs türelem és mellébeszélés.
Sajnálom, hogy így jártál, de magunk közt szólva vastagon a te hibád is. Csak a biztosító most nem méltányol még 3000 Ft-ot sem.
Mivel nincs időm semmire, így egy kis múúúlatságot dobok ide:
"Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre.
- Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy.
A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában"
Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami ara készteti hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!"
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillantban megtorpan és felmegy a hatodikra.
Az ajtón ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást.
Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet.
A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedik, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt..."
Az előző motorom az allianznál volt. Ott is igen lassan kerültek befizetésre a téli csekkek, de sohasem volt belőle problémám. Küldözgették a leveleket, hogy ejnye, meg figyuzzá má baj lesz ebből, de sohasem történt semmi. Volt, hogy áprilisban fizettem be az első negyedévet és a másodikat egyszerre.
Belátom, én voltam a hülye. Nem fizettem be a K&H -nak az első negyed évet, csak 03.13.-án. Nem sokkal utána kaptam egy levelet, hogy felmondták a szerződésemet 03.02-án. Jó sokáig tartott míg kiértesítettek, és semmi felszólítás nem érkezett róla, csak az, hogy pápá .
Viszont a kormányrendelet kötelez arra, hogy csak náluk köthetek új biztosítást. Felhívtam a biztosítós kapcsolattartóm és mondta, hogy menjek be a központba. Bementem és ott felvilágoltak róla, hogy nem tudják visszaállítani a szerződésem, kössek egy újat. Viszont a bónusz az ugrott. És ezt szó szerint így mondta a hülye picsa, gúnyos mosollyal az arcán. Felment bennem rendesen a pumpa.
B5--A0 A QÚRVA ANNYUKAT! És amikor megkérdeztem, hogy mi alapján veszik el a bónuszomat, hiszen azt azért kaptam, mert nem okoztam balesetet és nem azért mert idejében fizettem be a csekket?! Mondtam, hogy ha biztosítót váltok, akkor is új szerződésem lesz, mégis vihetem a bónuszom.
Azt mondták -szintén öntelt mosollyal az arcukon -, hogy hát ez vagyon megírva a korm.rend.-ben.
Sziasztok! 2001-2002-es GS 500-hoz keresek egy ismerősnek az első fékkarhoz kapcsoló relét, beszart és nem világít a féklámpa ha behúzzák! Ha tud valaki segíteni akkor a GSR600-as fórumra dobjon egy üzit!
MEGVAN A BIBI! A Biztosíték volt a bibi!
Viszont én a kezdetben a Pót biztosítékot néztem!
Mikor jobban szétszedtem,akkor jöttem rá hogy pancser vagyok!
Akkor viszont nézd végig a rendszert vagy lámpával, vagy műszerrel. Szó szerint a saruktól kiindulva a bizti 2 végén keresztül a gykapcsolóig. A testszálat is!
Szia!
Valami kontakthibát keress. Nem tudom, hogx csak gyujtási áram nincs, vagy világítás se, tehát sehol semmi áram. Ha sehol semmi, akkor végig kell menni az aksitóla gyujtáskapcsolóig. Én már találkoztamolyannal is, hogy az aksi rendbenvolt, de a saru már nem kapta meg a delejt, így sehol nem volt villany. Ha minden rendben van, akkor viszont valszeg a gyujtáskapcsoló lesz a bibis.
Jó reggelt mindenkinek.
Melózni indultam és kb 1km-re leált a vas
Se kép se hang.
Főbiztosíték rendben,akú rendben...
Nincs áram se gyújtáson se Parkolófény állásban
Valakinek valami ötlete ?
Hali!
Szerintem nem sokan mentek ennek még utána. Ám, ha nem lehet vásárolni, akkor egy üveges vág neked. Az eredetit le lehet mérni, az jó mintának.
Viszont a vízmentességet biztosítani kell, tehát a tömítésről gondoskodni kell. Lehet, hogy a régi jó... gőzöm sincs, miként van összeszerelve...
De a bónuszomat nehezen emésztem meg. Fizettessenek ki velem mondjuk 5000 Ft pluszt, szerződésmódosításra, vagy késedelmi pótlékra, de a bónuszomhoz, amit azért kaptam, mert nem okoztam balesetet, ahhoz semmi köze ennek a történetnek. Persze akkor nem 14000-et, hanem 5000-t keresnének ezen. És az is felháborító, hogy a nagy qrva demokráciában, nem köthetek azzal szerződést akivel akarok.
Persze védik a bankokat, de engem ki a f@szom véd meg. Ha Ők felmondják - akármi miatt -, akkor én miért nem mehetek át másik biztosítóhoz? Ezek szerint ők nem akarnak velem szerződni. Jó. Akkor dugják fel a vazelinezett, pénzzel bélelt, államilag bevédett pics@'jukba a qrva biztosításukat és hagyjanak engem átmenni egy másik biztosítóhoz!
Vagy, ha mondjuk befizetem a biztosítás az esedékesség 1. hetében, akkor kapjak érte egy bónuszt!
A kapitalista qrva annyukat!