Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nyomtam ma 160-at, már meg is érkeztem Kklházára.

Blue!
Menj ki a partra, és integess át!
jelentem egyben hazaért a zzzzz különítmény (kiszé, még kisebb zé, nagyzé, meg a nyúl) 2x10 csepp esővel. csókoltatlak kergekacsa, meg Tibi!
Ezek szerint neked már itt a húsvét.
Na ki jött be hozzám?
KOKO64

Kucsi keres telefonon, de ami a taglistában van, az nem jó állítólag...

Azt kéri hívd fel!
Hali!Keresnék egy Suzuki rgv 500-as mocit.Akinek van írjon.
Köszi.
vielen danke! meg mindenkinek! úgy néz ki megrendelem
Sziasztok! 2001-2002-es GS 500-hoz keresek egy ismerősnek az első fékkarhoz kapcsoló relét, beszart és nem világít a féklámpa ha behúzzák! Ha tud valaki segíteni akkor a GSR600-as fórumra dobjon egy üzit!
Ja nem Bali hanem Tomika.....
Nem kell felíratkozni, csak egy sima egyszerű "kutatás" hogy mégis mennyire számoljak.
Hiszen az ityinyer szervezés erről szól, hiszen 3 motor megtankol 2 perc alatt, 30-nak már kell fél óra....
Egy megállás 2-2 perc vetközés-öltözés,...és ugye az a qurva cigi:-))))
Szóval nem árt képben lenni, hogy mire mennyi időt vegyek, mert bár igaz hogy óraállítás - már csak 19 óra hogy lemegy a nap, de jó dolog ha inkább van idő, mint hogy hazafelé száguldozzunk.

Mivel sokan leszünk, így a kressz MAXIMÁLISAN betartandó! (már ha sikerül:-)

Dzsoki papi!
Hát ja:-) De tudod......inkább csinálom mint beszéljek róla:-)
Most már tudok "csinálni":-) És be kell pótolnom az elmúlt éveket:-)

Bali
Igen.....ez volt nekem is.
Ami nagyon tetszett, hogy vastag a fogása, és ezért nekem sokkkkkkkal kényelmesebb volt.
No meg amikor fázzik a mancs, akkor csak felkapcs, és már jön is a jóóóó meleg:-)
A banditra is tervezem, csak még le kell küzdeni a recesziós hatást a nagyvilágban:-(
tervben van. bár tájékozódási képességem nem sok. majd távrecsegek mindenképpen.
Én is motorral jöttem ma!
Bejöhetsz meglátogatni kicsi kacsát a pizzába! Dózsa Gy. 9.
nagyon jól néz ki!

remélem most kisüt a napocs, mert motorra KELL ülnöm. szóval ha valaki lát egy sárga gst pesten kavirnyálni, akkor nyugodtan odajöhet...
Szerintem " Szecsuáni kacsa tojásos rizzsel" !
Itt meg nyargalnak a mókusok 8 méter magasban a fenyőfasoron. Szerintem -ek
Elég rossz a kép, de én inkább valami galambfélére tippelnék az ülésmódjából.
De ha varnyúra vágysz, importálj egyet monnyuk Enyingről, garantáltan szarka is lesz! Two in one!
Ha jobban meggondolom, nem a szarkára stimmelne ez?!

Ja. Jobb ma egy varjú, mintha holnap *úzok!
Most, hogy jobban megnéztem a képet, nem is olyan mint egy varjú. Tökre rigós. Nézd a csőrét. Kicsi és sárga. Viszont hatalmas. Én ekkora rigót még nem láttam. Tényleg akkora mint egy varjú. Ami meg legalább a 2x-e egy rigónak.

Na jó. Nem mentegetőzöm tovább. Nem tudom, hogy mi ez, de ha vándormadár, akkor húzzon innen a pics@'ba, mert különben megetetem a nagyi macskáival.

Ps.: Azért az elefántot megismerem... Erről, jut eszembe. A Bp-i állatkertben egyszer belém fagyott a vér. Láttam egy 5 lábú elefántot. Aztán rájöttem mi az. (nem az ormánya volt)
Hidd el, jobb ez a varjú a fán, mint egy másmilyen a szomszédodban!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Nem tudom, hogy mennyire vehető ki a képen, mert van egy szúnyogháló az ablakon, de ez egy VARJÚ! A QURVA ANNYÁT! Ha nem mennek el maguktól, előveszem a slavia-t. (Persze nem. De hátha olvassák a fórumot és berezelnek.)

NYARATAKAROKDEMÁRAZZONALDERÖGTÖN!
Szerintem nagyon jól néz ki, egyedi, szép munka.