Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KENDAhajadra.

Teddy wazze, miért jó az ha a csízmát gyűröd a gatyába és nem fordítva?
Szerintem úgy értette, hogy rendes, a múlt idő csak a motor eladására korlátozódó intervallumra vonatkozott (mivel akkor volt alkalma személyesen találkozni vele).
Nah, megaszontam?
Sejthető volt, hogy Zsoké gépe cserélt gazdát. Valóban szép kis moci... egy dolog azonban... azokat a Kenda papucsokat dobd el minél hamarabb. Ameddig ismerkedsz a mocival, elég lesz, de nagyon ne feszegesd őket... hamar feladják a tapadást. Sajnos... Majd érzed, de enneél a guminál csak jobb választás létezik.
Biztos vagy benne, hogy már nem rendes a srác?

Egyábként gratula a motorhoz!

Kívánok néked széles utat, olcsó benzint, parkoló autókat!
Nah . Csak összeállt a kép, már egy ideje gyanús volt itt a fórumon, hogy összefutottatok .
Felfogtam. Okézsoké!
Rendes srác volt. A próbaútra otthagytam neki az öcsémet zálogba.
Amúgy Okézsoké most adta el a motort, tehát nem a másik srác, hanem az eladó lenne ő elméletileg, de mosmá nem bírom ragozni, mert belegabalyodok . Tibkin is azt állapította meg néhány hsz-el ezelőtt, hogy az ő mociját vetted meg .
Remélem én is, hogy tudok majd menni túrázni! Ehhez első lépésként holnap lesz az első A1--A órám .
Úgyhogy a motor 2 hetet még szépen pihenget, addig pár apróságot megcsinálok (nem mintha túl sok mindent lehetne rajta csinálni...)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sztem ezt az oldalt nézzed megfele, katt a nevére és meg is látod.
Akkor ezek szerint nem "szépen helyreállított" motort vettem, hanem valóban egy jót. Okézsokét meg tudom valahol találni? Akitől én vettem az egy informatikus srác volt, az elmúlt 3 éveben volt nála a motor és ment vele 2000km-t. Ezért is adta el, mert azt mondta, hogy gyakorlatilag nem is használta. És Ő említette, hogy egy másik sráctól vette, ezek szerint ez a bizonyos másik srác lesz Okézsoké...

Az alapjárati kép amúgy szivatóval készült.
Hmm, ezek szerint nem voltál motorozni...?
Vagy csak úgy szolidarítasz ?
Mindenesetre köfi (Pöfi nevében is) .
Ne is törődj holmiféle élvezkedős emberkékkel! Én szolidáris vagyok veled.
Ha a gép tényleg okezsoke tulajdona volt, akkor jó vételt csináltál. Ő aztán tényleg nem koptatta el a motort a sok használatban.
dE JÓ AZ A RENCÁM!
Nini, leltem is egy "régi" képet, amin látszik ez a moci (a szívatókar is éppencsak ). No meg ott a háttérben Zsoké is velem. Jé, Dawnteznél meg épp nincs sör...

Valóban
Tuti szívató, gyorsan ellenőriztem is a képen. Visszatolva a kart a tükör szárával párhuzamos (sőt, picit előrébb dőlt) lenne!
Csak azé kérdeztem, mert a szivató állását nem nagyon bírtam belőni a képen, nem nagyon néz úgy ki, mintha rá lenne tolva .
1200? Ez tuti? Én miért emléxem 1450-re ?
Szívatón melegszik az a gép, azért ilyen "magas". Amúgy 1200 körül jó az alapjárat.
Sziasztok!

Gratulálok Jégember a motorhoz. A képek alapján már biztos, hogy Okézsoké gépét vetted meg! Ő pedig tudjuk, hogy vigyázott rá , nem volt túl sokszor (sajnos) velünk gurulni, talán új gazdival többször látjuk a gépet!

Grat, szép kis motor . Nem magas az alapjárat véletlenül...? Vagy az enyém alacsony ?

Ez gonosz volt, én itten dolgozok, Pöfi vár a kapuban, ti meg gurultok, grrrr .
De majd akkor is megnézem !
Sziasztok!

Itt vannak a képek a mociról (klikk): http://jegember.uw.hu/gs500/

Semmit nem csináltam még vele, a srác akitől vettem, akkor vette le róla a téli takarót, tehát koszos is, sőt még az idő sem volt épp a legjobb.

Várom a kérdéseket
23000km, 550kHUF, 1 enyhe esés, 2000-es évjárat. Rozsda gyakorlatilag nincs rajta, szerkezetileg - sajnos - semmibe se tudtam belekötni vásárláskor (se olaj, se karcolás, se csálén álló dolgok, jó egyenesfutás, jó telók, semmi). Vagy nagyon zsírul ujjáépítette valaki egy totálkárból vagy tényleg nagyon jó vételt csináltam.
Az eladót megismerve inkább az utóbbi... remélem.
gyere, itt áll a garázsban... de kb 10 perc múlva már mi nem leszünk itt
Háturól így néz ki, de közelebb nem csak az index miatt nem lehet tenni, hanem mert a hátsó lábtartó akkor használhatatlan lenne... Így még épp befér oda egy lábacska..

Az egész tulajdonképpen úgy indult, hogy végy egy darab vasat Részletfotók még nincsenek, de szétszedem majd és csinálok.
A dobozok lofty (noname) típusúak (12000/db), kb 50-52 lityósak (jóó nagyok, de hát alig lesznek fent, akkor viszont kell majd a hely)...

Szélesnek valóban szélesek, de valamit valamiért...
Egyébként maga a tartóvas 30mmx5mm-es laposvas, de kicsit megfeszítve (felhajlítva az alsó távtartóval), iszonyatos teherbírása van.. Nekem amúgy a hátsó doboztartó gyári, ez viszont független tőle...