Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok fiúk, lányok !
Lecseréltem GS500E-met :( de megtartottam a hozzá rendelt Kipufogó rendszeremet, melyet esetleg ezúton szeretnék értékesíteni, ha valakit érdekel.
A rendszer tartalmazza a leömlőt az adaptert és a LASER végdobot, így a cseréhez nem kell vágni-hegeszteni-stb, csak a blokkból 4 csavar ki, lábtartóból csavar ki, az újj kipuff ugyanígy be és már kész is.
Nekem két évet volt a máig is kifogástalan állapotú LASER a mocimon, és érzékelhető biztonságot adott mert nagy%-ban észrevették hogy jövök, mert a mély baritont azért meghalloták. Szerencsére a hangja túrázásnál sem zavaró.
Ha valkit érdekel a dolog kérlek jelezzétek: varga.rolf@gmail.com -on
Ja, ha utánnanéztek csak a végdob ára 100 körül mozog de mivel az enyém mégis használt a feléért (+postaköltség) vihető komplett készletként.
Mindenkinek széles utat !
Ha elől variálsz 1-el kisebbre (15) akko pörgössebb lesz a gép......
No meg esetemben 1L-rel nő a fogyasztás!

Ha hátul akkor nm gyorsul annyira ki, de ugyan azt a sebességet alacsonyabb fordulaton viszi, vagyis csökken a fogyi

BViktort kérdezd! Neki nagyobb van hátul
Persze!
Utána, pár litert még kölcsön is tudsz adni...
Egytankos? Kinek? Mert ha nekem, akkor 450 km.
Elől tök egyszerű, csak egy zéger gyűrű fogja a fogaskereket. Meg a dekli kb 6 csavarja, de legalább ki tudod takarítani a deklit, mert az mindig dzsuvás.
Tehát elől egyszerűbb módosítani sztem. Azt tudni kell, hogy elől egy fog eltérés olyan, mintha hátul kb 3-at variálnál. Most nem tudom a GS fogszámait, de a hátsót elosztod az elsővel, akkor kb 3 jön ki. Ja, és az okosok szerint ezt még elbírja a lánchossz is.

A DL-re én is 1 foggal nagyobbat vettem - bár még nem tettem fel. Kicsit gyengébb lesz, de azé csak bírja majd valahogy.
Szia Forrest,

hozzátenném még, hogy nekem ez a plexi pont a sisakra "nyomja" a levegőt . Nem igazán lehet bebújni mögé.
Egyébként itt a legolcsóbb:

http://bembomotor.hu/module/li...
Szia.
Nagyon köszi a gyors választ, azt nem tudtam, hogy kié volt, csak azt, hogy te kipróbáltad.
Egyébként te akkor melyiket mondanád, hogy cseréljem, az elsőt, vagy hátsót inkább?
Elől még nem néztem hogyan van felfogatva, de hátul az-az 5 csavar van, azt annyi...
Nem tudom még mi-lesz, csak jár az agyam mindenen...
Nanotól kaptam köcsön...már visszaadtam neki tavaly....

vehetsz......kb 4-5000ft
Szia Blue.

Lenne 1 nagy kérdésem, illetve kérésem…
Neked az első lánckereked, amivel áttételezted a géped, a GS-t, az +van még valahol, valahol a fiók mélyén, vagy már azt eldobtad, vagy lett vele valami?
Mert gondolkozom rajta, hogy kiszeretném próbálni úgy a motort, hogy milyen, mennyi úgy a különbség a kettő közt. Szóval ha még esetleg meg lenne valahol, akkor kölcsön kérhetném, illetve kölcsön tudnád nekem adni?
Tudom nem ma volt már az, de hátha azt is eltetted, mint még rengeteg mást, amit a GS-hez használtál…
Én ilyet használok. Csupán esztétika, szélvédelmet ne várj tőle... annyi, hogy a mellkasodról talán eltereli a szelet, de funkciója szinte nulla. Azaz mégis van... a kesztyűt tudod hova tenni, ha megállsz, és a bogarakat nem kell a műszerekről vakargatni. De jól néz ki legalább...
Még semmi program. Egytankos gurlás, tehát cca. 300 kilométer. Adonytól, Adonyig... ez a fix. A többi majd alakul.
Üdv mindenkinek.
Milyen plexit érdemes tenni gs500-ra?
Ezzel kapocsolatban esetleg tapasztalat valakinek: http://www.kelomotor.hu/kepek_...
Sziasztok!
Esso! frankó lett a hűtőrácsod gratula hozzá.
Olvastam az AKMt forumot az évadnyitóról, valójában mi lesz a program erről tudni valamit?Csak azért mert ez nem derűl ki az oldalon legalább is én nem találkoztam ilyennel vagy csak figyelmetlen voltam.
Hadd szokja!

Na, jóccakát, megyek innen.
Áhh, nem lesz jó, ott fog sikítozni mögöttem . Nem csípi a Pöfigölést, 8 év alatt megy sportmotorol fölött nagyon elszokott tőle .
Viszont kitaláltam nektek az évadnyitós túratempót! Te hozod Agyat a GS-el.
A pillarezgetés nálam nem jön be.
Nem kell a rizsa, tudod nagyon jól, hogy hogy értem.
Na jóvan, akkor arrafeléd nem megyek, ha kitiltasz, csak Agy-felé. De ha kitiltasz, akkor hogyan is menjünk hozzád-oda
Erre nem jöhecc, mer kitiltalak innen! Vagy esetleg akkor, ha konkrétan hozzám-ide is jöttök.
Sosenem lehet az tudni . Lehet megunom magam néha vagy valami ilyesmi .
Jajjjj, már nagyon várom, mikor lesz olyan idő, hogy motorral lehet menni északra . A kamionok megszűnnek hátráltató tényezőnek lenni ...
Összeveszni nem fogtok.
Ezzzzegyértelmű