Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval ilyesmi:
Télire:
"Én el szoktam adni ilyenkor"
Ez jó
Én el szoktam adni ilyenkor . A Fullgáztól kaptam mailt, hogy decemberben van valami akciójuk. Töröltem a mailt, mert ababakocsinkat már átnéztem tél előtt. Arra nem rakok téli gumit!
Tényleg, hányan mentetek el (én igen!) Amargohoz téli gumiért?
És te elszoktad vinni ilyen téli átvizsgálásra?
Mibe kostál?
Én max a szokásos puceválás, aksi,max egy kis olajozás oszt majd tavasszal.
Bár minden szervizmunkát nem , de egy átnézést egy tapasztaltabb motorossal csinálom (mondjuk mázlim van ,mert a szomszédba van egy szerelő srác)
Egyetértek Teddyvel. Én ezek után a trafóra gyanakodnék.
Felétek nincs téli átvizsgálási akció a Suzukinál?
Vagy annyira külföldön élsz, hogy ott most kezdődik a nyár?
Jó reggelt!
Ötölök, hatolok... gondolkodom, de nem vagyok egy műszaki-szaki.
Mennyi kilométer van a paciban?
Ha 24.000-nél (48.000-nél) több, akkor szerintem eljött az ideje egy karburátor-szinkronnak, és szelephézag-állításnak. Direktben a problémáddal az előbbi lehet összefüggésben. Az a rakoncátlankodó henger nagy valószínűséggel lényegesen több üzemanyagot kap, mint a másik és nem tud elégni a benzin. A gyertyák környékén is körülnéznék, ugyanis előfordul az új gyertyákkal, hogy az elektródáknál nem egyforma a hézag. Ezen is lehet finomítani, mert szemre nem mindig látszik a szikra intenzitása... az inkább arra jó, hogy megállapítsd, van-e vagy nincs.
Más ötletem hirtelen nincs, nekem még nem volt ilyen problémám. Remélem, megoldódik a bánatod. Majd kérünk tájékoztatást, hogy mi volt az ok.

A többiek kiegészítenek majd...

(Bagatell dolog, de a gyertya is rossz lehet, még ha új is... cseréld meg a két gyertyát. Sőt, a pipák környékén is érdemes körbebogarászni... a gyújtókábel vége szeret "elégni" egy idő után... le kell belőle vágni egy fél centit, aztán vissza a pipa és GO!)

Üdv: Teddy
Sziasztok motorostársak!
Külföldön élek és nagyon nagy segítség lenne ha tudnátok a választ a kérdésemre.
Suzuki GS 500e motorom van 2004es évjárat.És újabban (leginkább melegen csinálja) Nem megy a bal oldali henger,Vagy csak durrog néha egy párat.Utánna megint megy,aztán megint csak néha néha berobban.Nagyon idegesítő már a gyertyacsere megvolt próbáltam magasabb hőértékűt is azzal sem megy,a gyertya kormos lesz tőle.Karbi az működik megnéztem ki is lett takarítva,kicsit koszos volt ugyan,most már nem az de a probléma még mindig meg van.
Már nem tudom hol folytassam a hiba keresést,alapjárat alig van szinte leáll,alapjáraton egy henger pöfög akkor a másik meg sem mukkan.Ha húzom kicsit neki akkor bele bele szól a bal oldali henger is.Kicsavartam a gyertyát megnéztem mennyire ad szikrát és szerintem a bal oldali gyengébben muzsikál néha ad csak normális szikrát,a jobb oldali gyertyának erőssebb a szikrája és rendesen működik.
Ha valakinek volt már hasonló problémája vagy ért hozzá,esteleg van ötlete akkor kérem írjon.
Nagyon köszönöm előre is!
Sziasztok!
Még élek és itt vagyok újra!
Azért hiányoztatok!

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, bakker! Ettől behugyoztam...
Mese a karácsonyi angyalról :)

Egyszer volt, régen volt, a Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók.
A gondok közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük
fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a szánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 ból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva.
Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat a padlóhoz csapta.
Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek
szétrágták a seprűt. Ekkor csöngettek. A lelkileg meggyötört Mikulás
ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében karácsonyfával.
Az angyalka így szólt:
- Hát nem csodálatos a mai nap?
Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak....
HHHúúúúú, de beteg...
Köszönöm, papci!
Ezért dupla hússal kapod a fóliásat.
Nyugi már írtam neki Kisfiam:-)
demrob@freemail.hu
Mi lenne, ha dobnál neki egy mélt, mert neked megvan a címe? Naaaa......., lécilécci ovónéni!
Már elküldtem DemRobnak - szóval kérd meg szépen hogy így rajzolja majd át:-)))

Igaz, hogy nem láttom itt most, de szerintem hamarosan bejön.
T. JJ!
Ez nem belevau, hanem pont inkább a fórum helyes használata.Mivel sztem erre való: ismeretek, tapasztalatok, vélemények átadása, nézetek ütköztetése - anyázás nélkül persze! Lehet, hogy nem hiszed el, de kb fél órája ezen morfondírozom én is. Csak már restelltem szegény Blue-t dolgoztatni. Az én érvem az volt, hogya fordított állásnál a név a szemből jövőnek talán jobban olvasható. Nyilván nem 140.nél, de mégis az lenne az úttest közepe felé. Tehát több szem többet lát alapon:

Kedves főnök!

Lécci a 2 feliratot megcserélni! Ígérem cserébe, hogy nem lesz több kívánságom e témába!

Köszönöm
Bocs hogy belevau, de ha az esSO és a DL650 feliratokat elcserélitek, akkor sokkal jobban kijönne a kisbetűvel kezdődő és nagyokkal befejeződő nick... esSO
Szuper!
OK akkor ilyen lesz:
Úgy, mint ezen a képen! A lesarkallt résznél van a hajtás, ahova az S betű megy, onnan 13 centi-
A 2,5 letöréstől kell a 13!
Akkor ez nem jó, mert itt a behajtott rész 15....

20 magas....alul felül lejön 2,5-2,5.....20-5= 15