Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esSO!

Mi lenne, ha csak a rácsot rendelnéd a főnitől. Magát a felfogatást ("képkeretet") megszerkesztenéd utólag magd. Így a furathelyek, és egyéb elszúrható dolgok nem játszanának be. Csak agyalok... mert így gyakorlatilag egy téglalapot kell megcsinálni csak...
Csakhogy a legnagyobb gond az, hogy én nem tudok a gépen rajzolni! Elvagyok eme tudás nélkül is, de most jól jönne.
Ezen a képen sztem nagyon jól látszik, amiről beszéltem: a DL hűtője elől messze nem sík! Annyira nem, hogy tk 3 mérete van. A legmélyebben van maga a hűtőlamellás rész, majd kétoldalt függőlegesen egy kb 4-5 mm széles perem, és legvégül a hűtő oldalainál a közös víztér, amely megint más méret. Sajna nem tudom jobban elmagyarázni!

Ha nem lesz egységes, akkor természetesen a DL-es verziót kérném, a reggel közölt módosításokkal.
részben maugy megdőlt - de ugye Én se azért fizetek ki jó pár ezrest, hogy egységmotor legyen a vége.....

Esetedben meg ez csak egy minta....ha meglesz a végleges rajzod, méretezve, akkor teljesen át kell rajzolnom, hiszen a tiéd inkább négyzet, mint téglalap (legalábbis amit kitudok venni a fényképekről)

Ha megméricskélted, akkor nekiiesek a rajznak (ma és holnap éjszakás vagyok, vagyis lesz időm elég:-)

Akkor olyanra csinálom , amilyenre szeretnéd:-))))))) De ahoz tényleg kell a PONTOS és FIX méret.....

Ha az megvan akkor DemRob ahogy ideje van átrajzolja.....elküldöm a havernak, Ő meg viszi a vágóhoz.....

Az enyémet már elküldtem, most beszéltem a cimbivel telón....hogy azt csinálják meg elsőre, mert ugye fel kell próbálni, és mivel az a legbonyolultabb, így ahoz lehet igazitni a többi árát is.....

Amugy nagyjából egységes:-)))

Eriknek és nekem az ördögfejes
Darázsnak (NTibi) - a darázsos
Elbanditnak AKMT
Neked AKMT
és szerintem nagyon sok AKMT-s lesz még

Vagyis Te vagy AKMT-st kérsz, vagy rajzolom neked a DL-es fajtát
De szerintem itt lesz a felfogatás

A lényeg hogy nézd meg......és ugy tervez, hogy sima hajlitással megoldható legyen....
A gép ugye egy sík felületet tud vágni....utána hajt.....

Ha máshogy nem jutsz előrébb, fogj egy darab kartont, és egy ollót......és csináld meg, mintha lemez lenne....
vágd ki....és at méretezd le.........
esSO!

Itt vadászok már vagy 1 órája, de nem találok rendes rajzot......képet..

A lényeg:
Kb ilyen lesz a lapod.....pluszba rajzold be hogy hol van a felfogatásod? mert azt sehol nem láttom
Mostanában sajnos elég messze vagyok a vastól, mert az Miklóson alszik, én meg Szentendrén, ezért nem tudok méregetni, vagy ha igen, akkor csak magas válaszidővel, kérem a törpieket hogy méregessenk...
Szerény véleményem szerint legyen egységes a minta és a 3. verzió.

Jut eszembe nem tud valaki motortárolási lehetőséget Szentendre környékén (akár a 3. ker. is szóba jöhet)?
Upsz...! Részvétem
Itt vagyok! Csak néha kell dolgozni is, hogy legyen miből kifizetni az ilyen nyalánkságokat.
A hűtőt mindjárt megmérem, és hozom az adatokat. De milyen méretek kellenek? Van ugye a hűtő eleje, ahol a védő lesz, meg aztán oldalra be is kell hajtogatni, felfogatófülek, stb stb.
Ha a rajz miatti előlapi méret kell, azt megmondom most: a tiszta hűtőbordás rész 32×20 cm.
De van mindkét oldalán a víztérnek egy vastag lemez, amivel az ösz szélesség már 39.5 cm. Ráadásul ez nem is sarkos, hanem le van szögben vágva. Plusz a hűtő síkjától előrébb van, és peremes.
Nem lesz ez olyan egyszerű, ez a lemez hajlításánál jelentkező probléma lesz.
Vagy te hogy mérted? Csak a hűtőbordás részt?

Amennyiben realizálódik a dolog, nekem megfelel a DL-es változat, annyi kiigazítással, hogy a nick így íródik: esSO. És a lámpa se kellene bele, mert így nagyon a Vstromclub logójára hajaz.
De én tényleg azt hittem, hogy az összetartozás kifejezésére mindenki egyformát csináltat, mégpedig a 3. sz variációt. Ez is megdőlt már?

na, egyelőre elég ennyi.
Szegény Borzas...
Mivel TI vagytok a második családom, ezért muszály megosztanom veletek bánatom, hogy szeretett pulink szombaton elcsavargott az örök vadászmezőkre.
Ami már bukta is, mert a gugli szerint van egy rahedli:-))

Bián van egy nagy cég is
Nem nehéz, mert állítólag Pest megyében csak neki van ilyen gépe
Köszönöm! Itt lakom Érd tövében...majd nyomozok..:)
Még a kis légolajosra se, mert gondolom nem jöttek be azóta...........

Amugy a közvetlen bandában csak Pyerrnek van nagy banditja.....Ő meg nem jár erre sűrűn, de küldtem neki is mailt.

Ha neked kell, akkor mérd le a cumót, küld el........megrajzolom......DemRob vagy &Rash átrajzolja és már kész is....
Tudod.....itt most az ELSŐ FECSKE effektus áll fent......mert szerintem sokan el sem tudják képzelni milyen lesz az életben:-)
Szerintem, ha leméred, akkor lesz arra is.
légolajos nagybandira senki nem kért ilyen hűtőrácsot?
Naaaagyon sárkány...!
Nem, mert Én sem tudom..........
Annyit tudok, hog Érden van
De ez sem kutya!:))

A lemezvágós mester elérhetősége publikus?
..ha igen..nagyon megköszönném!:)
Na akkor összefoglalva!

Bandit:
Erik, JJ, Bigmen, Darázs, Elbandit Zsolti, Dzsoki bácsi......
Nektek melyik kell?
A légolajosok, méricskéljenek, mert mint látszik kész.....csak a méretek változnak talán

Más?
esSO, KOXI....tőletek is kell egy méret, és a választott kép

NA...elmentem aludni
KOXI!

Neked is melyik kell?
A VSTORM-os?

A lényeg, hogy méricskéld le te is a hütődet....mert ugye a rajz pontos méreteken alapul!

gyerekek mondjátok, mert akkor megcsinálom a képet
DemRob - király csávó - átrajzolja
minden visszajön hozzám
Én postázom tovább
elmegy a kollegához
az meg elviszi a vágohoz

utána kollega - én......és végül ti.......

tehát sok lépcsős....
esSO!

DemRob ezt rajzolta ki neked......megfelel?
Mert ha igen akkor méricskéld le hama-hama a méreteket, és már küldöm is a vágóhoz.......

ERIK!
Neked meg ilyen akkor jó? Mert akkor ezt is küldöm (az enyémet már elküldtem)

Illetve még választható ez: AKMT-s(itt mondjuk majd az oldalelíratott kell módosítani, hiszen nem minden motor bandit:-)
DE NÉÉÉÉMET!