Mi lenne, ha csak a rácsot rendelnéd a főnitől. Magát a felfogatást ("képkeretet") megszerkesztenéd utólag magd. Így a furathelyek, és egyéb elszúrható dolgok nem játszanának be. Csak agyalok... mert így gyakorlatilag egy téglalapot kell megcsinálni csak...
Csakhogy a legnagyobb gond az, hogy én nem tudok a gépen rajzolni! Elvagyok eme tudás nélkül is, de most jól jönne.
Ezen a képen sztem nagyon jól látszik, amiről beszéltem: a DL hűtője elől messze nem sík! Annyira nem, hogy tk 3 mérete van. A legmélyebben van maga a hűtőlamellás rész, majd kétoldalt függőlegesen egy kb 4-5 mm széles perem, és legvégül a hűtő oldalainál a közös víztér, amely megint más méret. Sajna nem tudom jobban elmagyarázni!
Ha nem lesz egységes, akkor természetesen a DL-es verziót kérném, a reggel közölt módosításokkal.
részben maugy megdőlt - de ugye Én se azért fizetek ki jó pár ezrest, hogy egységmotor legyen a vége.....
Esetedben meg ez csak egy minta....ha meglesz a végleges rajzod, méretezve, akkor teljesen át kell rajzolnom, hiszen a tiéd inkább négyzet, mint téglalap (legalábbis amit kitudok venni a fényképekről)
Ha megméricskélted, akkor nekiiesek a rajznak (ma és holnap éjszakás vagyok, vagyis lesz időm elég:-)
Akkor olyanra csinálom , amilyenre szeretnéd:-))))))) De ahoz tényleg kell a PONTOS és FIX méret.....
Ha az megvan akkor DemRob ahogy ideje van átrajzolja.....elküldöm a havernak, Ő meg viszi a vágóhoz.....
Az enyémet már elküldtem, most beszéltem a cimbivel telón....hogy azt csinálják meg elsőre, mert ugye fel kell próbálni, és mivel az a legbonyolultabb, így ahoz lehet igazitni a többi árát is.....
Amugy nagyjából egységes:-)))
Eriknek és nekem az ördögfejes
Darázsnak (NTibi) - a darázsos
Elbanditnak AKMT
Neked AKMT
és szerintem nagyon sok AKMT-s lesz még
Vagyis Te vagy AKMT-st kérsz, vagy rajzolom neked a DL-es fajtát
Mostanában sajnos elég messze vagyok a vastól, mert az Miklóson alszik, én meg Szentendrén, ezért nem tudok méregetni, vagy ha igen, akkor csak magas válaszidővel, kérem a törpieket hogy méregessenk...
Szerény véleményem szerint legyen egységes a minta és a 3. verzió.
Jut eszembe nem tud valaki motortárolási lehetőséget Szentendre környékén (akár a 3. ker. is szóba jöhet)?
Itt vagyok! Csak néha kell dolgozni is, hogy legyen miből kifizetni az ilyen nyalánkságokat.
A hűtőt mindjárt megmérem, és hozom az adatokat. De milyen méretek kellenek? Van ugye a hűtő eleje, ahol a védő lesz, meg aztán oldalra be is kell hajtogatni, felfogatófülek, stb stb.
Ha a rajz miatti előlapi méret kell, azt megmondom most: a tiszta hűtőbordás rész 32×20 cm.
De van mindkét oldalán a víztérnek egy vastag lemez, amivel az ösz szélesség már 39.5 cm. Ráadásul ez nem is sarkos, hanem le van szögben vágva. Plusz a hűtő síkjától előrébb van, és peremes.
Nem lesz ez olyan egyszerű, ez a lemez hajlításánál jelentkező probléma lesz.
Vagy te hogy mérted? Csak a hűtőbordás részt?
Amennyiben realizálódik a dolog, nekem megfelel a DL-es változat, annyi kiigazítással, hogy a nick így íródik: esSO. És a lámpa se kellene bele, mert így nagyon a Vstromclub logójára hajaz.
De én tényleg azt hittem, hogy az összetartozás kifejezésére mindenki egyformát csináltat, mégpedig a 3. sz variációt. Ez is megdőlt már?
Még a kis légolajosra se, mert gondolom nem jöttek be azóta...........
Amugy a közvetlen bandában csak Pyerrnek van nagy banditja.....Ő meg nem jár erre sűrűn, de küldtem neki is mailt.
Ha neked kell, akkor mérd le a cumót, küld el........megrajzolom......DemRob vagy &Rash átrajzolja és már kész is....
Tudod.....itt most az ELSŐ FECSKE effektus áll fent......mert szerintem sokan el sem tudják képzelni milyen lesz az életben:-)
Bandit:
Erik, JJ, Bigmen, Darázs, Elbandit Zsolti, Dzsoki bácsi......
Nektek melyik kell?
A légolajosok, méricskéljenek, mert mint látszik kész.....csak a méretek változnak talán
Más?
esSO, KOXI....tőletek is kell egy méret, és a választott kép
A lényeg, hogy méricskéld le te is a hütődet....mert ugye a rajz pontos méreteken alapul!
gyerekek mondjátok, mert akkor megcsinálom a képet
DemRob - király csávó - átrajzolja
minden visszajön hozzám
Én postázom tovább
elmegy a kollegához
az meg elviszi a vágohoz
Mi lenne, ha csak a rácsot rendelnéd a főnitől. Magát a felfogatást ("képkeretet") megszerkesztenéd utólag magd. Így a furathelyek, és egyéb elszúrható dolgok nem játszanának be. Csak agyalok... mert így gyakorlatilag egy téglalapot kell megcsinálni csak...