Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbulást, ebcsont beforr!
Én már csak tudom!
Bigmen!

Szüljek vagy izzadjak K5-ös?

Rajzolj....és csinálj sok képet, lehet hogy tudok adni némi támpontot hga előttem van a kép
Hy Blue !

A méretek a következők,természetesen cm-ben értendők ( mert a lakatosok mm-er-ben mérnek)
28x13.5x3 cm
Azt viszont nem tudom,hogy a rögzítést hogyan oldom meg,arra gondolok,hogy a két hűtő borda között egy vagy két helyen (oldalanként) fülekkel, ide ami befér az (nem teljesen)1 cm
Készítek egy rajzot kitrítve ( nem lesz méret arányos - mert azok már adottak- de szemlélhető.
Vagy ha esetleg van a közelségedben K5-ös és nem nagy gond neked akkor meg nézheted te is.
De a rajzot küldöm nem soká (mailben) .Ha valami kifogás van vagy úgy látod,hogy nem jó azt jelezd nekem.
Amit feltettem ide képet azt láttad? (48393-asz hosszászólás) meg oldható ez ebben a formában természetesen a betű forma (egyébként letöltöttem) lehet olyan mint a tietek he ez gondot okoz.
A halásztelki cross-pályán történt,úgy hogy beleakadt egy homokfalba a lábam és kifordult a bokám!Nem is estem el.Hétfőn még dolgoztam csak ma mentem dokihoz,aztán egy szép kis fekvőgipszel jöttem haza,szerencsére műteni nem kell!
Kösz Teddy!
Hát jobbulást kivánok! Vigasztaljon, hogy ugy se lehetne moccani. Látod maradtál volna a GS-nél akkor...
Tul képpen hogy történt? Nekiestél valaminek, vagy rád esett a motor?
Eltört a Bokám 6 hét gipsz!
Úgy lesz......
A kép csak MINTA!
És oda hogy teszed fel?

LUSTVA vagy öcsém:-))))
Dumáld meg KOXIval, hogy rajolzoljon Ő....ugy is ugyan az a méret:-)
Akkor a DL650-et is olyan essel írasd!
Ha esetleg vkit érdekel vagy ismerősét:
Schubert zárt S1-es, 54/55 méretű, egyszínű piros bukósisak, nagyon keveset használt, újszerű állapotban eladó.
Szerintem igen, bár a nicknév és a DL650 betűinek nem ártana egyforma írásmóddal készülni.
Nos, megvizslattam a gépsast , és arra az elhatározásra jutottam, hogy kihagyom ezt a mostani lehetőséget. Tudniillik túlságosan bonyolult a dolog! Egyáltalán, hogy le tudjam venni a méreteket, teljesen le kéne bontani az egész idomzatot! Ehhez pedig a mostani időjárásban nem szívesen fognék hozzá.
Alternatívaként felmerült, hogy csak a konkrét hűtőbordás részre tenném, de ez meg nem tökéletes megoldás.
Amennyiben a lehetőség a későbbiekben is fennáll, egy relatíve kellemesebb tavaszi napon - amikor úgyis szétszedem a légszűrő cseréhez - talán meg tudom mérni. Esetleg az megoldható, hogy most a mintát megcsináljátok, és majd a későbbiekben hasznosítjuk? A tiszta hűtőfelület 32 cm széles, 20 cm magas. Erre kellene a lézervágott minta.
Az túlzás lenne, ha az esSO s-betűi a Suzuki embléma s-sel lenne írva?
Ez a tökéletes megoldás!
Vagyis lesz, mert Elbandit Zsoltiét, most küldtem el DemRobnak, hogy a nevett írja át:-)
A lényeg hogy MÉRJETEK, mert anélkül megállt a művelet!

AMIG nem méricskéltek, rajzoltok, addig nem tudok haladni, és a többiek sem, hiszen egyben kell elvinnem mindent, mert szerencsétlen havernak már vagy 200 mailt küldtem (kicsit az idegeire mehetek)

Szóval DL650, olajos kis-nagybanit......GOGOGOGOGOGOOOOOOO

AKinek K7-es van azoké rendezve van
(NTibi, Erik, ElBandit Zsolt, ÉN)
esSO papi!

ez már megfelelne mintába?
Amugy tudom.....és ezért sajnálom mikor ilyen lehetőség van, és nincs szabad 100.000-rem.....
simán meglehetne duplázni.........hiszen egy sima Banditos lemez 13.000ft
vagyis ha teszem azt 4000-ért csinálják.....8000-ért már megéri......tehát 100.000ft tiszta haszon.
Csak ugye idő és pénz............ez az ami manapság egyre kevesebb...

MAx annyire jó nekem ez, hogy páran rákaptak.....és mikor majd ránéznek Én, és a hülye gondolataim jutnak eszükbe:-)
Lásd a konzolt:-) Hirtelen mennyi GS-en van maszek konzol - az utmutatásom alapján:-)
És ez nekem valahol jól esik.....hiszen segítettem valahol.
Ezzzzzzzel az a gond, hogy bizományi árusításba senki nem fektett be, hiszen kinek, minek, mennyi időre......
Mivel a cégek ilyennel nem foglalkoznak - nekem meg nincs felesleges befektetni valóm - így ez bukta

Aki most jelentkezik, haver annak meglesz - feltéve ha&Rash, vagy DemRob segít rajzolni....
a többiek meg kuncsorogjanak kicsit:-) az olyan jólesik néha:-)
Főni!
Csak mondom én neked, hogy a sok kütyüt, amit kitalálmányozol, árulni kéne! Csináltass ebből is vagy 10-et pluszban, s meglásd a Vaterán elkapkodják, mint a cukrot...
Maximum nem lesz név rajta!
Béci!
Jobbulást kívánok annak a lábnak és a gazdájának!
Bigmen!

Amugy mint írtam CSAK méretek kellenek, a többit megcsináljuk...........hiszen a lapostetűmben van minden kép, betü...stb
Ha minden igaz az a neve hogy STENCIL

Katt ide:
http://www.1001freefonts.com/a...

itt meg letöltheted a FONT-ot
http://www.1001freefonts.com/w...