Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felteszem eztet ide, hááátha megteccik valakinek :
Kollégám barátnőjének motorja, 2005-ös GS, kék, 7000km, eladó .
Szijja mindenki !
Erik!

Felezzünk! Vennék az RMC-ben magasabbat, féláron viheted a gyárit! Csak ki kellene jutnom oda! Talán holnap kimegyek!
Jááááj, ez valami hihetetlenül csodálatos! Ezerköszi érte, de remélem nincs harag, hogyha ezt a verziót nem teszem fel az iwiwre
A google-ba beütőd hogy rmc, és az első amit ki ad az az! Egyébként én is lecseréltem a kormányt az SV-n. Igen kényelmes lett a gép.
Mi a honlapcím, mert a www.rmc.hu nem az!
Minnyá nézem!
Hi
Az RMC-nél most akciós egy-két kormány!
Szimmetrikus kell!
Bocsánat, hogy eddig el voltam foglalva a saját nyomorommal, de most ezúton szeretném megköszönni azoknak, akkik elkísértek az esküvői kocsi felvezetésére!
Balu nevű mototoros társunk meg volt hatva!
Nénnye küldöm a képet!
A többit meg felteszem a Tomika féle ftp-re!
Ja, bocsi benéztem. Én a kompresszorban lévő biztire gondoltam (már ha van benne).
Miért ne lehetne? Lehet, hogy abban könnyebb biztit cserélni ( ), vagy több fogyasztót kell rákötni egyidőben az aljzatra (pl. egy elosztóval).
Görbe is jó?
Mármint a két vége nem egészen egyformán görbe
Azért a motor főbiztosítójánál nagyobb ne legyen az a bizosító.
Kis segítség!
Kéne nekem egy használható kormány a gs-hez! Van valakinek?
Esetleg vhol occsóé?
Állítólag az MZ kormány is jó, az 3000. Ilyet már találtam, vagy endúrót 7e-ért!
Tényleg Hápi, neked megkellett hosszabbítani valamit, vagy elért minden cucc?
Na, valaki, lécci lécci léccci!
Vizsgáztatni kell Dani mocccát!
Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
Délután megyek a HOMASITÁBA. Köszi Oldpiet!

Matracfújó

Szivargyújtó
Ja. Ráadásul induláskor a kompresszor villanymotorja sokkal nagyobb áramot fog felvenni, mint utána. Bár nem tudom, hogy ennyi idő alatt ki tudja-e vágni a biztit. Próba cseresznye.
Be kell rakni egy jó nagy biztit, csak annál ne legyen nagyobb, mint amit a vezeték bír.
A pozitív ágba kell tenni, a lehető legközelebb az akkuhoz, mert ugyebár csak a bizti utáni részen van védelem, ha előtte van zárlat, akkor ugyanúgy tönkremehet az akku legjobb esetben. Rosszabb esetben szétrobban, vagy kigyullad.
Egyébként nyugodtan mehet bele 20-25A-es bizti is, ha végig elég vastag a vezeték, ha zárlat van, azt is kifogja vágni könnyedén.
Igen, Kelomotor.
Patron nélkül kb 2000Ft. Nekem is olyan van, tavaly 1650 pénz volt. Sajnos a patron nem sokat ér, tapasztaltuk most olaszországban! Benzinkútnál kell javítani a defektet, vagy biciklispumpa az űlés alatt!
Igazad van Gabi, elírtam!
Látom képzett vagy!
A kompresszorhoz 15 A bizti kell, mert az áramfelvétele 120 W, tehát a 10 A is necces!
Én sosem indítom be hozzá a motort, mert az indítással több áramot veszel ki az akkuból, mint a sima fújással. A két személyes matracot 2 perc alatt fújja fel!
Elvileg kéne emlékezned az általános iskolai fizikaórán tanult teljesítmény kiszámolására. Tudod, amiben van I - amperben, meg U - voltban. A vége pedig Wattban jön ki. Ezzel kell operálni. A lényeg, hogy milyen (mekkora) fogyasztót akarsz rákötni. A telóhoz tényleg elég a 2A-es bizti.
Segítségül annyi: 12V-nál 12W-os teljesítmény 1A-es áramot jelent. 24W pedig 2A-t. Kicsit jártasd meg a zagyad
Ezt vagy hasonló tud vki olcsóbban?