Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd Blue megteszi, ő a pedofil!
No azé, mert én oly szelíd vagyok, mint egy őzike! Rólam mintázták Az öreg néne őzikéje című világhírű művet. Mikor az amcsik megvették a filmesítés jogát, fel is kértek a főszerepre, de nem vállaltam!
AZT...
a leányzó Hegedű Alexandra néven, bárki által elérhető helyen, a wiwen megtalálható

lehet nyálat csorgatni.. fantáziálni..

közben dúdolgassátok halkan: ó-o.. rendőrnő az álmom...
esSO

a felpiszkálódásomhoz ez a szösszenet édeskevés önmagában.. a véleményhez szükségtelenek az indulatok

azt, hogy felpiszkálódjam, nem kívánom se magamnak, se másnak.. mert azt a törvény büntetni rendeli
Az jöhetne:-)))))
Nem tudom, nem láttam, hogy néz ki. Talpig bőrben, meg sisakban volt. Lehet, hogy bányarém, bár ugyanannyi az esély a szexbombaságra is.
Engem meg nem büntetnek, mert minden körülmények között betartok minden szabályt.
szerintem lehet inkább örülnél ha a hölgyike "büntetne"
Úgy látom, sikerált felpiszkálódnod! Pedig kár volt, mert én csak humorizálni próbáltam! Felőlem mindenki azt csinál amit akar, amíg másnak nem okoz kárt. Tehát miattam nem kell megállnia pl a táblánál, ha épp nem jön senki, stb-stb.
Kedves Teddy!
A fékmunkahengert felesleges levenni, mert az a keréknél van, nem vagy vele beljebb a rúgóállításkor! Ha már mindenképp szereltetni akarsz a sráccal, jobb ha a főfékhengert veszi le 2 csavarral, mert az van útban a lábtartónál.
Tény, hogy innen simább, mert a láncos oldalról könyékig kulimászos leszel.
"Nem az a baj, hogy téged megbüntet. Büntesen!
Az a baj, hogy őt nem fogja bünteni a kolléga, mert hát mundér. "

ismétlem,,,azért, mert nem tudtok róla, nem jelenti azt, hogy nincs büntetve.. csak ő nem kapja meg a helyszíni bírság lehetőségét, mert kapásból feljelenti a főnöke + grátisz kap mellé fegyelmit..
\"nyitott kipu - rendszám le, irány a műszaki vizsga! \" - a nyitott kipufogó az érvényben lévő jogszabályok szerint nem büntethető rendőrségileg.. amiatt rendszám ugyancsak nem vehető le.. sőt soronkívüli műszaki vizsgára sem fog a rend őre kötelezni..

\"nem állt meg a stop táblánál - 10 ezer! \" - konkrétan mi szúrja szemed ezzel kapcsolatban? reggel 7-ig volt rendőr-tanonc.. intézkedési kötelezettsége ezáltal \"még\"nincs.. szimplán mezei állampolgárként közlekedett, úgy, mint mindenki más, nagy általánosságban.. nem jobban fittyet hányva az előírásokra..

\"Milyen erkölcsi alapon fog ő engem megbüntizni gyorshajtásért, vagy az öv miatt? \" ha egyszer netán elérkezik ehhez a pillanathoz, hogy szabálysértés elkövetésén \"tettenér\" téged, akkor nem erkölcsi alapon fog intézkedést kezdeményezni.. de mondok jobbat: mi lenne, ha az intézkedési kötelezettsége \"csak\" állampolgári igény alapján történne? Te nem igényled, hogy az általad említett szabálysértéseid szankcionálja de ugyanakkor elvárod, hogy a betörők és garázdák meg legyenek fogva.. A cigány elmegy megélhetési lopni, neki az lenne az igénye, hogy azért a semmiségért, amit elkövetett, ne legyen felelősségre vonva, ellenben elvárja, hogy az úton száguldozó ittas vezetők ki legyenek vonva a forgalomból... és így tovább..

..lehetősége adott minden állampolgárnak eljárást indítani mással szemben, akit szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésén tetten ért és azt a tényt bizonyítani is tudja..

..ebben az esetben egy rendőrrel szemben sokkal durvábban járnak el, mint egy átlagemberrel szemben.. a rendőrt védi ugyan a fokozott büntetőjogi védelem, főleg az alaptalan támadások miatt, ugyanakkor fokozott büntetőjogi felelősség is terheli, melynek következménye, hogy többet kap,mint egy átlagember..

..a legtöbben csak hallomásból és félinformációkból alkotnak nagyarányban téves véleményt a rendőrséggel kapcsolatban.. mert \" szolgálunk és védünk\".. mindeközben a legalapvetőbb, az alkotmányban mint legmagasabb szintű jogszabályban foglalt kötelezettségeikre magasról tojnak... legyen az rendőr, pék, vagy akármi..

..de be is fejezem, mielőtt jobban belelovalnám magam
Ezért elmegyek motorozni.
Itt meg nem.

Már szemerkélt is 1 kis eső.
Nálunk Jó

Süt a nap
SZÉPJÓREGGELTMINDENKNEK!
Tanács a fékre, lehet, hogy segít: A benzinkúton van kerékfelfújásra kompresszor... Egy kicsit mindig oda szoktam pöffenteni a fék köré is, amikor a nyomást ellenőrzöm. Kicsit leviszi a fékport... Lehet, hogy odaszorult valami, és attól nyekereg, de lehet, hogy ilyen esetben a szétszedés (se) segit...

Blue! esetleg egy www.akmt.hu ? csak kéne már, nem?
Az enyém is nyikorog

Így csak az első féket használom
Ha muszály, akkor a hátsót is
Aha köszönöm szépen....

akkor nyikorgok tovább :) és majd bevarázsolom oda azt a kulcsot :)
Jó reggelt!

A hátsó fék nyikorog, mert azbesztmentes a betét. Én is úgy álltam meg egy időben, mint egy 70 vagonos tehervonat.
Ha jól megfékezed párszor, akkor elhallgat egy időre. Más orvossága nincs sajnos.

A rugós tagot nem egyszerű állítani. Rá kell érezni az ízére. A lényeg, hogy a hozzá való kulcsot és a hosszabbítóját külön kell beapplikálni a lánc felől. Ügyességet kíván, de gyakrlat teszi.
Az egyszerűbb megoldés, ha a moci jobb oldalán lekapod a hátsó fékmunkahengert (2 csavar) és onnan közelíted az állítógyűrűt. Érdemes, hiszen úgysem állítgatod naponta.

Üdv!

Oszt jónapot Népek!
A tiéd is ;)

A hátsó doboztartó saját készítésű, vagy esetleg találtál valami passzoló szerkezetet a GS hez?
már nekem is
Szèp paci.