Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit jelent az, hogy baráti alapon? Ingyér? A sok pestinek biztos van!
Tán csillár lenne belőle?
OFFolok

Kellene nekem baráti alapon egy darab szekér kerék........ Akinek az ismerősi körében (nagymama-papa....stb) akadna ilyen rikkantson már egyet nekem.......

Mielőtt megkérdezitek....NEM.....nem a Banditba akarom beszerelni pótkeréknek:-)
Vóótam 4-kor!
Azt Te csak hiszed! Menj el pisilni!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Mi a megmereeddt pénisz van? Mindenkli aluszikál?
szegény budmyke
Jó8!
Szegasztok........

Budmyke ex GS lovag meghivott - és - megkért, felajánlotta.......stb hogy aki ismeri azt szintén szívesen láttja a szertartáson.....ahol végre giotin alá hajtja kicsiny fejecskéjét :-))))))

Én sajnos melózok, és a nyári programok miatt már nem tudok rendezkedni, de aki ismeri Bud-ot....az dübörögjön egyet a Templom előtt....
oszt jóccakát
a király gumi az DIABLO SUPERCORSA nevet viseli
Na, jó éccakát, urak! Elteszem magam holnapra.
Spec tura gumit keresek, tehát nem puhát, de tény, hogy a 208 király
Nekem a Dunlop D208 jött be eddig a legjobban. Csak gyorsan elkopott.
A Gs-t heidenauval vettem de iszonyat kockás volt, nem tudtam bedölni vele, lecseréltem egy mitas-ra (hirtelen ez volt), de nekem bejött, nem csuszik, pedig gyujtom neki a kanyarban (dzsoki a tanum :-)), de elkopott viszonylag hamar, igaz az ára is jó volt, most pedig agyalok.
Én általában a természetre bízom a motor tisztán tartását. (Ez látszik is rajta.) Ha már nagyon nem bírok ránézni, akkor nagynyomásúval végigtolom egyszer a benzinkútnál, kap egy lájtos átdörgölést (hogy ne legyek csurom víz ha ráülök) és megyek a dolgomra, majd a szél megszárítja rendesen.
Lustaság fél egészség.

Majd takarítgatom a motoromat akkor, amikor majd öreg, pocakos csopperes leszek. Akkor majd kiülök a napra és órákon keresztül a króm cuccokat fogom vaxolni. De ez még odébb van...
Én a gumikhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert a Metzeller és egy Heidenau volt az össz tapasztalatom. De ez is biztos jó.
elnézést... laikus szemlélőként nekem annak tűnt... látod ennyire értek a szuzikhoz... legalább nem gsöccázoztam le
tl 1000 r
Persze, hogy nem! Melyik?
Értsétek már meg, h ez nem busa!
Hah, ne is mondd! Napi egy óra görcsölés! Én vízzel feláztatom kicsit, aztán ablakpucolóval lerongyolom.
na nekem a Conti Road Attackot meg a Pirelli Diablo Stradat kb. 210 forint árkülönbséggel adnák (57 ropi)... Pirellit egyik számomra elég hiteles Fazeres már kipróbálta és azt mondja, hogy jó a motoron (persze túrás gumi még mielőtt valaki leolt, hogy sz*r)